Domnule Maior,
Voi fi scurt. Scandalul "Marga, agent GRU" se intinde. Cum am serioase motive sa cred ca la umflarea lui contribuie din plin si ofiteri sub acoperire ai serviciului pe care il "conduceti", plantati in presa, va intreb direct: "Andrei Marga este o vulnerabilitate pentru securitatea nationala? Are legaturi cu serviciile de informatii ruse? L-ati avertizat pe viitorul premier Victor Ponta in legatura cu aceasta vulnerabilitate, si cu toate astea Marga a fost numit ministru? Ati avertizat Administratia Prezidentiala, pe presedintele Traian Basescu personal, pentru a nu semna Decretul de Investire? De aceea ati ales sa declansati un scandal public, pentru a determina demiterea lui Andrei Marga din fruntea Ministerului Afacerilor Externe?"
Sunteti obligat sa prezentati public o pozitie. Pentru ca daca Andrei Marga NU este o vulnerabilitate, amestecul ofiterilor sub acoperire ai SRI in acest scandal public este o dovada in plus ca ati scapat serviciul de sub control, ca anumiti oameni din serviciu fac politie politica, in beneficiul Presedintelui Romaniei. Este o grava atingere adusa democratiei, drepturilor si libertatilor cetatenesti.
Astept un raspuns, ca orice cetatean al acestei tari, care plateste fanteziile totalitare ale serviciului pe care nu-l conduceti, de fapt.
Nu mai semnez. Stiu derbedeii din dotare cine sunt si unde pot fi gasit.