Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare. Ea a precizat ca avocatul sau a depus dosarul la Judecatoria Sectorului 5 impotriva liderului PRM, "care va fi citat in calitate de parat". "Am considerat ca e necesar sa fac acest lucru, pentru ca personajul respectiv mi-a adus grave injurii atat mie, cat si familiei mele", a declarat Buruiana.
Ea ii solicita lui Vadim Tudor plata a 30.000 euro daune morale, plata cheltuielilor de judecata si ca acesta sa fie obligat la publicarea sentintei judecatoresti definitive in revistele sale, pe prima pagina. "Am solicitat, prin avocatul meu, si o expertiza medico-legala psihiatrica a paratului Corneliu Vadim Tudor, pentru a vedea daca a fost in toate mintile sau mai este in toate mintile, iar, daca nu, sa suporte un tratament medical", a mai spus fostul parlamentar PRM.
Deputatul PRM Daniela Buruiana a anuntat, in 26 noiembrie 2007, ca demisioneaza din functia de secretar executiv al partidului, dar nu renunta la mandatul parlamentar, asa cum a propus liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, imediat dupa aflarea rezultatelor la exit-poll-urile de la alegerile europarlamentare.
In aceeasi zi, Partidul Romania Mare a decis excluderea deputatei Daniela Buruiana-Aprodu din cadrul formatiunii, motivand decizia prin "incapatanarea diabolica de a se certa cu toata lumea din jurul ei" si prin "nerusinarea de a fi 'calul troian' al SRI in PRM". Conducerea PRM "a luat act, cu scarba, de declaratiile mizerabile" ale Danielei Buruiana, preciza Biroul de presa al formatiunii intr-un comunicat, mentionand ca "aceasta femeie imposibila este informatoare a SRI, inca de pe timpul lui Virgil Magureanu".