Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (2.94 secunde)
Directorul SRI, Eduard Hellvig, alaturi de o delegatiei din conducerea institutiei, a fost intr-o vizita in Statele Unite. El s-a intalnit cu mai multi oficiali americani din domeniul informatiilor, printre care William J.
SRI si criminalistii fac ancheta in cazul atacului mafiot de la Suceava.
In cadrul acestor intalniri a fost reconfirmat angajamentul ferm de a continua si de a dezvolta excelenta cooperare dintre serviciile de informatii, potrivit unui comunicat al SRI.
In principiu e vorba de niste informari ale SRI, despre coruptie - care sereisti au citit ziarele probabil si dupa aia au facut informarea catre presedinte.
Ai cerut vreun raport la SRI? ... - SRI inseamna Serviciul Raiului de Informatii). - Da, Doamne. Si-a virit dracu’ coada; iarta-ma, Doamne.
Ai cerut vreun raport la SRI? ... - SRI inseamna Serviciul Raiului de Informatii). - Da, Doamne. Si-a virit dracu’ coada; iarta-ma, Doamne.
SRI cauta sa angajeze generatia urmatoare de spioni. Care sunt cerintele si ce salarii si beneficii ofera institutia
Dezvaluirea a fost facuta de seful SRI, Eduard Hellvg, in fata comisiei de control asupra activitatii SRI. El a mai spus ca, in contextul crizei Rusia-Ucraina, s-au intensificat si activitatile de spionaj si cele asociate fenomenului "fake news".
Din vreme in vreme, vom mai afla cate baxuri de dosare au mai ajuns de la SRI in arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. ... dosarele in care apar numele unor lideri actuali nu au plecat de la SRI, fiind considerate de "siguranta nationala".
Nu de alta, dar nu se face ca o institutie precum SRI-ul sa gafeze intr-asemenea hal. Vinovat el sau altii, nici nu mai conteaza, seful SRI Brasov a zburat de nu i s-au mai vazut fulgii!
Un general SRI da alarma: Romania este atacata cibernetic de Rusia. Companii strategice si ministere de la noi sunt tinte ale razboiului hibrid care are loc nu doar pe teritoriul Ucrainei, ci si in tarile membre NATO, iar Romania nu este ferita.
In nebunia cu Hayssam, batalia pentru sefia SRI si SIE... ... PNL tipa ca are de mult timp oameni taman buni sa-i puna la sefia SRI si SIE, Basescu spune nu.
Or, SRI-ul nu a lasat nici un moment senzatia ca ar fi capabil de asa ceva.
Guvernul generalului Ciuca a aprobat o ordonanta prin care SRI si SIE, serviciile noastre de informatii, vor avea un cuvant de spus in aprobarea investitiilor straine directe din afara Uniunii Europene.
Nava de supraveghere chineza Yuan Wang 5 a acostat, marti, in portul Hambantota din Sri Lanka, gestionat de China, in pofida preocuparilor Indiei care considera ca aceasta nava i-ar putea spiona instalatiile militare, relateaza Reuters.
La propunerea directorului SRI, Eduard Hellvig, a fost declasificat, joi, dosarul despre implicarea cadrelor Departamentului Securitatii Statului in evenimentele din 1989, anunta Serviciul Roman de Informatii intr-un comunicat.
Un fost ofiter SRI in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, a fost retinut ieri pentru braconaj si uz ilegal de arma de vanatoare, dupa ce a fost prins in flagrant cu trei capre negre vanate in Masivul Capra, din nordul judetului Arges, vanatul fiind evaluat la 24.000 de euro.
Nici sefii SRI nu scapa de dezvaluirile acestuia. ... Conflictul dintre DNA si SRI a fost stins la Cotroceni, unde, la acel moment, se afla Traian Basescu.
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, miercuri, la Parlament, ca amendamentul Guvernului privind folosirea tehnicii SRI de interceptare audio-video in cazul faptelor de coruptie nu afecteaza prevederea in sine, ci introduce o procedura de contestare a acestor probe in dosarul penal, obtinute prin mandat de siguranta nationala.
Hotelierii s-au orientat tot mai mult spre muncitorii adusi din Bangladesh, India sau Sri Lanka, asta pentru ca romanii au plecat in strainatate, acolo unde lucreaza pe salarii mai mari.
google-analytics.com