Cautare

2957 de rezultate pentru "sistem" (2.93 secunde)
Batranul securist de pe vremea lui Nicolae Ceausescu a construit un sistem dupa chipul si asemanarea sa, pornind de la cat a putut pricepe cel mai slab stundent dintr-o promotie a Institutului de Marina Mircea cel Batran (Traian Basescu s-a clasat pe ultimul loc pe lista absolventilor din promotia sa!).
Stapanii temenelelor Acum niste ani, cand criticam sistemul de vot uninominal, in genere, si mizeria noastra de sistem de vot, in particular, mi s-a explicat ca sunt comunist. Imi amintesc insa ca existau niste gargaragii care zbierau isteric in favoarea acestui sistem de vot.
o treime dintre parlamentari sa fie alesi in sistem majoritar in colegii uninominale, iar doua treimi pe liste nationale cu vot preferential. ... Sulfina a spus ca poate fi luat in calcul un sistem cu vot preferential pe lista, dar ca trebuie discutat cu societatea civila si specialistii din domeniu.
o miscare anti-sistem, de tipul celei visate de Basescu, in stare sa atraga atentia celor dezgustati de sistemul politic actual de la noi, se naste in general spontan, in jurul unei personalitati ori al unui eveniment;
Intr-un sistem care se confrunta deja cu o scadere a performantelor, deciziile insuficient fundamentate pe o conceptie strategica adecvata creeaza noi tensiuni si accelereaza si mai mult scaderea increderii populatiei in capacitatea de schimbare a sistemului.
Au terfelit ideea de Justitie, au sporit neincrederea in sistem, si, in loc sa combata coruptia, au incurajat-o, pentru ca a acreditat ideea ca daca esti de partea cui trebuie, nu ti se poate intampla nimic.
Dar, inainte de orice, eu cred ca trebuie sa ne gandim la oameni, atat la pacienti, cat si la angajatii din sistem. ... Nu putem sa nu vedem cazurile in care acest sistem esueaza in a-si indeplini misiunea.
Sunt si acum mandru de performantele mele, obtinute in acest sistem al sigurantei nationale. ... In acelasi timp, cred cu tarie ca pentru a controla un sistem precum cel al sigurantei nationale este necesar sa stii cum functioneaza, sa ai cunostintele necesare.
in primul rand, clasa politica, atat Puterea cat si Opozitia, trebuie sa contribuie cu sugestii pentru solutionarea unor nedreptati de sistem in ceea ce priveste salarizarea unor persoane pe care cu totii le dorim a fi profesioniste si cinstite;
- Am fost si voi fi un om puternic, am vazut cum functioneaza echilibrul puterilor, nu ma jelesc, vreau sa ajut prin toate puterile mele la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri si sa nu dea rateuri cand e vorba de viata oamenilor.
Dupa ce, zilele trecute, a spus ca am putea avea un sistem de impozitare progresiva, Varujan Vosganian s-a razgandit. ... Desi cu cateva zile in urma chiar el a spus ca s-ar putea reveni la un sistem de impozitare progresiva.
Printre motivele citate de cele doua institutii, se numara costurile reduse ale productiei in sistem lohn, nivelul atractiv de 16% al impozitului pentru firme, nivelul mare al pietei domestice cu 21 milioane locuitori si vecinatatea cu Europa Occidentala.
Trei antrepozite fiscale, controlate la sange Totodata, pentru combaterea evaziunii fiscale in domeniul productiei de alcool, de bauturi alcoolice si in comercializarea acestora in sistem en-gros, la nivelul Municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov, recent a inceput o ampla actiune de control.
Pe de alta parte, in Romania nu sunt inca investitori de calibru care practica acest sistem, dar piata este in crestere“, afirma reprezentantul companiei CHR Consulting, Razvan Blid. ... “In Romania, problema banilor se regaseste si in afacerile in sistem de franciza.
La initiativa Ministerului Economiei, programul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale ar putea sa prevada incepand cu 1 iulieun nou sistem de tarifare, o asa-numita segmentare structurata pe nevoi.
Sistemul de pensii reprezinta o problema cruciala pentru Romania, existind chiar riscul unui colaps al acestui sistem, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Tot mai multe branduri internationale vor sa intre pe piata din Romania in sistem de franciza fiind din ce in ce mai atrase de stabilitatea care se prefigureaza. ... Nume sonore de la magazine de lux pentru femei la cafenele vor sa patrunda pe piata autohtona in sistem de franciza.
Conform unor surse oficiale, Uniunea Nationala a Patronatului Roman a propus inlocuirea tichetelor de masa si introducerea unui sistem de plata pe card pentru sumele echivalente valorii acestora.
caseta Patronatele propun inlocuirea tichetelor de masa cu carduri Uniunea Nationala a Patronatului Roman a propus inlocuirea tichetelor de masa si introducerea unui sistem de plata pe card pentru sumele echivalente valorii acestora, a declarat Marian Petre Milut, presedintele acestei confederatii patronale.
Pentru punerea în practica a unui asemenea sistem, SAR arata ca trebuie sa ai un sistem de evaluare si de înregistrare la valoarea pietei, un sistem de inspectori.
google-analytics.com