Cautare

2957 de rezultate pentru "sistem" (3.03 secunde)
Broadcasting Board of Governors (BBG), agentia americana care administreaza programele informative finantate de autoritati, precum Voice of America, a anuntat ca va elabora un sistem tehnic care sa combata programele de cenzura a internetului aplicate in tari precum China si Iran.
COD ROSU pentru toate PC-urile cu sistem de operare Windows din intreaga lume Un nou atac cibernetic, descoperit pe website-urile chinezesti, are drept tinta calculatoarele cu sistem de operare Windows si singurul mod de a preveni o infectare a acestora este descarcarea celui mai recent "update" de securitate.
procesor Coretex A8 @1.2 GhZ, sistem de operare Android 4.2, memorie RAM 512 MB Garantie: ... procesor Dual Core @ 1.2 GhZ, autonomie pana la 9 ore WI-FI, sistem de operare Android 4.2 Garantie:
Google lucreaza la un nou sistem de operare / by Alexandru D. ... Insa Google vrea un al treilea sistem de operare. ... Desi in primele doua situatii nu stim cine ar prefera un sistem nou de operare, netestat si cu penetranta zero, cand sunt atatea alternative disponibile.
Toate aceste efecte devastatoare asupra sanatatii populatiei pornesc de la proasta gestionare si incompetenta factorilor decizionali de la varf, de la modul in care fiecare ministru al sanatatii care a succedat la fotoliul ministerului a inteles cum sa abordeze si sa gestioneze un sistem deficitar aflat in cadere libera si se sfarsesc, inevitabil si invariabil, in spatele a milioane de romani care asteapta insanatosirea sistemului santitar pentru a putea spera la propria sanatate.
Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala mentioneaza ca la nivel national functioneaza 393 de centre care furnizeaza servicii de ingrijire, in sistem rezidential, pentru persoanele varstnice, cu o capacitate totala de 17.000 de locuri.
Cele doua stele din sistemele binare se "potolesc" una pe celalalta, isi atenueaza reciproc radiatiile si vanturile stelare, creand astfel un mediu mai calm, mai propice vietii, si extinzand zona habitabila din sistem.
Necesitatea unui sistem de protectie sociala si suport pentru persoanele varstnice care sa confere varstnicilor demnitate.
Din diferite motive - frica de a dezbate in cadrul parlamentar initiative care privesc dezvoltarea si imbunatatirea sistemului judiciar, lipsa unor dezbateri coerente, teama de a discuta despre justitie doar pentru ca asa ceva nu se face intr-o democratie (cand, culmea, chiar aici, intr-un sistem democratic, libertatea de exprimare ar trebui sa fie sfanta), capitularea in fata lipsei de idei si de viziune -, am ajuns in situatia in care legile sa nu poata fi imbunatatite.
Sa uitam ca am omagiat niste analfabeti, tradatori de tara, al caror unic sistem de evaluare a performantei era constituit din rapoartele Securitatii. ... Oamenii cauta o cale de comportare normala, civilizata in orice sistem politic, fie el discriminatoriu, nedrept, ilegitim sau eronat.
Le este teama pentru ca nu au incredere intr-un sistem care se clatina.
Un tanar a ales sa moara, iar in urma lui incep sa apara una cate una problemele cu care se confrunta un sistem care nu pare sa aiba posibilitatea de a se vindeca.
De asemenea, este incredibil cum intregul sistem de protectie a copilului se arata socat de ceea ce s-a intamplat la Bistrita, dar ma intreb: ... Cel mai grav este insa ca un astfel de individ bolnav a existat in acest sistem pus sa protejeze copiii.
Incepeam sa avem incredere in sistem, care se descotoroseste de comunisti. ... Se pare ca pretul plecarii lor din sistem a fost chiar aparitia acestor politii comunitare, care sa-i ia de pe drumuri si sa-i introduca din nou in sistem. Alt sistem, alt nume, alti bani, pentru aceeasi oameni.
Va dati seama, avem un sistem de vot dupa modelul englez, cu un singur tur, pentru consiliul judetean, in care invingatorul ia tot, avem un sistem francez la alegerile pentru primar, cu doua tururi, la alegerile parlamentare avem un melanj intre votul de liste si votul uninominal si este clar ca lucrurile nu mai pot continua in maniera aceasta.
• 13 mar 2007 - Presedintele Comisiei de politica externa a Senatului, Mircea Geoana, propune un sistem de Loterie a vizelor romane pentru cetatenii Republicii Moldova. Potrivit lui Geoana, acest sistem "selecteaza tipul de calificare profesionala, functie de nevoile pietei muncii din Romania".
152 din Constitutie Convinsi fiind ca revizuirea Constitutiei Romaniei trebuie sa fie solidara cu articularea statului de drept al carui fundament democratic trebuie augmentat, Si ca in niciun caz ori sub niciun pretext nu trebuie sa se constituie intr-un regres constitutional ori o dereglementare a structurilor puterilor in stat a caror functionare separata nu trebuie subminata prin uzurparea competentelor proprii fiecarei puteri ori a intruziunilor subordonatorii sau de control si Militand pentru existenta fireasca, normala a statului de drept, sintagma care, in esenta, semnifica limitarea statului prin drept si Avand in vedere ca principiile de esenta ale dezvoltarii sociale ori ale drepturilor persoanei nu trebuie diminuate disimulat, Asociatia Magistratilor din Romania exprima urmatorul punct de vedere in raport cu proiectul de revizuire a Constitutiei, cu toate ca, in expunerea de motive a proiectului inaintat de Guvern Presedintiei, puterea judecatoreasca nu este mentionata ca o componenta a puterilor in stat, desi ambele proiecte de revizuire, si cel al Guvernului, si cel al Presedintiei, ii aduc grave si serioase ingradiri, transformand independenta ca o componenta structurala de sistem intr-un simplu termen sinonim cu subordonarea si controlul politic.
Faptul ca PNL si-a construit intreaga campanie electorala pe mitul Eroului Salvator” incarnat caricatural de Dacian Ciolos, luat cu imprumut si impartit cu un partid anti-sistem (USR), a intarit electoratului impresia de improvizatie, amatorism si oportunism in legatura cu partidul Bratienilor si al lui Blaga&Co!
Dragnea a sustinut ca, in ultimele zile, a inceput sa primeasca astfel de informatii de la oameni care sunt oripilati, oameni din sistem, subliniind ca tinta nu este numai de el, ci si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE.
Un nou sistem de rezervare automata a biletelor de calatorie va fi achizitionat de Compania Nationala CFR Calatori. ... De acest sistem vor beneficia 760 de puncte de distributie la nivel national, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.
google-analytics.com