Cautare

2957 de rezultate pentru "sistem" (2.69 secunde)
“Facem un sistem in care nu-l pedepsim doar pe Iorgovan sau doar pe “x“ sau pe “y“, ci un sistem in care putem sa aratam ca suntem uniti in opozitie si in care sa ne purtam intr-un mod acceptabil intre noi, ca si colegi“, a adaugat Victor Ponta.
Actualul sistem de roviniete va fi modificat anul viitor, prin realizarea unui sistem de camere video pe drumurile nationale pentru verificarea existentei si valabilitatii rovinietelor, a declarat ministrul transporturilor, Ludovic Orban.
Sau poate însemna o victorie. Bursa de Valori Bucuresti - o piata de milioane de euro si cu multi jucatori - este un sistem complex, cu zile "rosii" din cauza scaderilor dramatice din ultima perioada, sau "verzi", atunci când piata creste.
Pentru a putea realiza un sistem integrat si a vinde cerealele, investitorul a infiintat Grif Hungary, firma de desfacere si comercializare. ... Avem patru depozite (foto 2) de 5.000 t fiecare, o instalatie moderna de uscat cereale (foto 3) si un atelier mecanic care ne asigura un sistem integrat.
Comisariatul Judetean Cluj al Garzii Nationale de Mediu (CJGNM) va introduce, in 2009, ca element de noutate in actiunile sale, un sistem de clasificare a firmelor, in acest fel fiecare companie urmand sa aiba un anumit punctaj, in functie de care se va stabili frecventa controalelor si numarul concret de ore alocate in acest scop.
Bancile franceze s-au angajat sa adopte un sistem de bonus-malus, care presupune penalizarea traderilor ce provoaca pierderi, in conditiile in care Nicolas Sarkozy vrea ca acest sistem sa stea la baza unei initiative a Frantei la reuniunea G20 de la Pittsburgh, din septembrie.
Pe timpuri, automobilul nu fusese inzestrat de proprietar cu oglinzi retrovizoare sau cu un sistem de semnalizare, pentru ca aceste dotari tehnice nu erau necesare in traficul de odinioara.
Nu o singura data, in versiuni noi ale driverelor, au fost remediate probleme care impiedicau nu doar buna functionare a unei componente, ci chiar a intregului sistem.
Parvulescu a explicat ca "modificarea actualului sistem electoral din Romania este o necesitate", avand in vedere ca "peste 60 la suta dintre romani sunt de acord cu un nou sistem electoral".
Putem spune ca oamenii poseda un sistem de imunitate psihologica menit sa le apere mintea de nefericire, in acelasi fel in care sistemul de imunitate fizica le apara corpul de boli.
In Romania se raporteaza un procent mult mai mic de 2% avand in vedere deficientele din sistemul de inregistrare, lipsa unui sistem unitar de inregistrare si prelucrare a datelor;
Instaleaza un sistem de alarma - Instalarea unui asftel de sistem nu presupune sa se sparga pereti sau sa se traga prea multe cabluri - care eventual trebuie mascate.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Urinary (Aparat urinar), Meridian (Meridiane energetice).
Au fost identificate parcelele din patru localitati doljene Urmatoarea etapa a procesului consta, asadar, in identificarea si localizarea parcelelor agricole inscrise in Registrul Fermelor, ca o temelie pentru viitorul sistem de identificare a parcelelor agricole (LPIS).
PSD se pronunta impotriva numirii unor oameni din sistem la conducerea acestor servicii secrete, intrucat se risca remilitarizarea serviciilor.
Fara a fi bun sau rau, un sistem este motorul fiecarui stat din lume, reprezinta chintesenta acelui stat, identitatea lui abstracta.
Nu e un sistem bun pentru Romania", a spus Marko Bela, presedinte UDMR. ... Pe de alta parte, aplicarea noului sistem de vot ar putea fi intarziata de multitudinea de variante de vot uninominal existente pe piata.
Tinerii procurori, angajati rapid in sistem Presedintele a revenit si la problema influentei media asupra justitiei, spunand ca vrea sa creada ca "procurorii au depasit stadiul in care pot fi influentati de campanii de presa".
"L-a orbit puterea, este obsedat de putere, sa-si salveze propria piele si camarila pe care o protejeaza", a concluzionat Orban, solicitand romanilor "sa voteze DA, ca in 2004!" In ceea ce priveste decizia Curtii Constitutionale de a aproba modificarea Legii referendumului, amendament care faciliteaza procedura de demitere a presedintelui Basescu, premierul Tariceanu a declarat ca si in cazul acestui referendum trebuie aplicat acelasi sistem cu care presedintele a fost ales in functie.
google-analytics.com