Cautare

2957 de rezultate pentru "sistem" (7.87 secunde)
El a subliniat ca formatiunea pe care o conduce Becali este pentru un sistem bicameral cu o diviziune mai clara a impartirii atributiilor celor doua Camere. ... Cu privire la votul uninominal, Pavel a afirmat ca PNG-CD este clar impotriva acestui sistem.
Gheorghe Albu crede ca, in 10 ani, Romania va avea un sistem de irigatii nou si performant, realizat in urma unor licitatii internationale prin care sa se aduca investitori straini.
Principalul punct cu care s-a deschis reuniunea de marti de la Bruxelles a fost evaluarea stadiului actual si implementarea tehnica a sistemului SIS ONE FOR ALL, sistem care a fost generat de o propunere a Portugaliei pentru a facilita integrarea rapida a noilor state membre in spatiul Schengen.
"Daca domnul Stolojan are curajul si pretentia sa conduca Guvernul Romaniei, sa faca bine inainte sa vina sa candideze intr-un colegiu din aceasta tara, pe sistem uninominal.
"Judetul Mehedinti este singurul din tara care va beneficia de un astfel de sistem informatic de raportare si comunicare.
Liderii partidelor de guvernamant au convenit asupra principiilor ce vor fundamenta Legea salarizarii in sectorul bugetar, stabilindu-se ca proportia dintre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistem sa fie de 1 la 15, reducere substantiala fata de proportia de pana acum, de 1 la 72.
Sunt un om care a facut parte din sistem. ... Nu cred ca au murit oameni in Timisoara pentru ca, in 20 de ani de libertate, sa ne intoarcem iar catre un sistem dictatorial in care un partid sau altul hotarasc cum trebuie sa fie.
Putem constata interesele pe care le aveau in mod major PSD, PNL si UDMR pentru neintroducerea unui sistem in care sa dispara agentiile, a unui sistem de salarizare prin care sa dispara cei cu salarii exagerate sau a unui sistem de pensii echitabil.
Organizarea democratica a statului - Ce fel de sistem parlamentar (bi- sau unicameral) este in acord cu valorile stangii? - Ce fel de sistem electoral (proportional, majoritar sau mixt) permite promovarea valorilor social-democrate? - Care trebuie sa fie rolul partidelor politice intr-un sistem democratic?
Presedintele Traian Basescu a subliniat ca teritoriul Romaniei nu va gazdui un sistem care sa fie indreptat impotriva Rusiei, referindu-se la decizia aprobata in CSAT ca tara noastra sa participe la sistemul american antiracheta.
Memorandumul a fost realizat la propunerea vicepresedintelui Senatului, Dan Voiculescu, avand intre obiective "crearea unui sistem informatic capabil sa gestioneze singur si eficient fluxurile de documente existente in cadrul Senatului, reducerea costurilor legate de tiparirea si multiplicarea documentelor (consum de hartie, consumabile, imprimante), implementarea semnaturii electronice pentru validarea si transmiterea documentelor si asigurarea infrastructurii informatice (comunicatii si echipamente) pentru sala de plen, comisii, Birou Permanent".
Agerpres informeaza ca parlamentarii social-democratii vor sa demareze in acesta saptamana procedura de modificare a Legii electorale, in asa fel incat parlamentarii sa fie alesi prin vot mixt, jumatate prin sistem uninominal si jumatate prin vot pe lista, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.
"Partidul National Liberal asuma - impreuna cu intreaga clasa politica - eroarea adoptarii actualului sistem de vot.
Ci doar printr-o prabusire violenta de sistem. ... Primul si cel mai important este criza de sistem in care se gaseste Romania, ca urmare a unei recuperari defectuoase si dezastruoase a institutiilor specifice statului democratic.
Oamenii astia conduc Romania in interes de gasca, pentru obtinerea unui profit financiar maxim, si sunt cei mai mari adversari ai unui act de justitie modern si echidistant, dar si ai unui sistem de administratie publica imun la numirile politice, nepotism, coruptie si incompetenta.
Esecuri dure pentru Sistem. "Faptul ca, in PNL, in ciuda tuturor eforturilor, Crin a ramas lider, reprezinta o mare infrangere pentru 'Sistem'.
"Una din propunerile noastre, pierderea mandatului de catre deputatul sau senatorul care candideaza sub culorile unui partid politic si dupa aceea isi schimba culoarea politica, dupa un sistem identic dupa cel al alesilor locali.
Acest sistem de vot este o propunere de vot a USL de un an de zile.
Initiativa legislativa a USL propune modificarea legii electorale in sensul ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in sistem uninominal majoritar intr-un singur tur, adica atribuirea mandatelor de deputat si senator sa se faca intr-o singura etapa.
"Situatia politica romaneasca a fost aruncata intr-o mare confuzie dupa ce Curtea Constitutionala a respins legea electorala, care instituia un sistem electoral majoritar intr-un singur tur de scrutin. ... Totusi faptul ca un sistem electoral simplu si clar, clasic in democratia anglo-saxona, a fost considerat neconform Constitutiei pretinde clarificari.
google-analytics.com