Cautare

2957 de rezultate pentru "sistem" (3.19 secunde)
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Pentru intrarea in Conventie, Romania a trebuit sa indeplineasca mai multe conditii legate de legislatia vamala, printre care si introducerea Noului Sistem Computerizat de Tranzit (NCTS).
“E un ansamblu de masuri care sa faca posibila investitiile intr-un sistem care sa permita preturi competitive la energia termica, reducerea pierderilor din sistem si atragerea investitiilor straine in producerea de energie in cogenerare, " a precizat Seres.
Romania a facut pasi importanti in promovarea sistemului de pensii private, iar populatia prezinta un mai mare interes acestui sistem de pensii, a declarat presedintele ING Romania, Bram Boon.
Si asta pentru ca pe piata a aparut un sistem GPS foarte performant care vizualizeaza strazi intregi atat ca denumire, cat si ca numerotatie. ... Conectat la monitorul deja existent in limuzina, respectivul sistem face deplasarea cat se poate de simpla.
Proiectul va mari siguranta sistemelor energetice din Romania si Turcia, iar operatorii de sistem vor putea controla cantitatile tranzitate prin noul sistem, a explicat ieri directorul general al companiei Transelectrica, Stelian Gal.
Astfel, la Titlul IV - "Impozitul pe veniturile microintreprinderilor" - se spune ca abrogarea actualului sistem de impunere este determinata de angajamentele asumate in negocierea si inchiderea Capitolului X de aderare "Impozitarea" si pentru respectarea principiilor "Codului de conduita in impozitarea afacerilor".
Prin acest sistem informatic ce a costat Congaz-ul pana acum cca. ... In aceste conditii, numarul facturilor emise anual se cifreaza la mai multe zeci de mii, fapt ce a condus la necesitatea implementarii unui sistem informatic mult mai complex decat cele utilizate pana la aceasta data de Congaz.
Investitia intr-o fabrica de confectii care sa lucreze in sistem lohn pentru Occident se dovedeste o afacere promitatoare, avand in vedere ca majoritatea companiilor straine cauta forta de munca ieftina si calificata in domeniu.
In plus, GTI-ul este dotat cu un sistem GPS ce localizeaza pozitia exacta a acestuia, cu o precizie de 2 cm.
Daca in sistemele actuale de asigurari auto se tine cont de caracteristicile masinii, in noul sistem initat de Allianz ¥iriac si caracteristicile soferului conteaza. ... Polite personalizate O noutate adusa de acest sistem este si faptul ca politele vor fi personalizate.
"In urma cu cateva zile am fost invitati la mai multe asociatii de proprietari din municipiul Braila, care are un sistem de incalzire comparativ cu al nostru.
Asa se face ca la ghisee s-au format cozi interminabile, iar oamenii au inceput sa isi arate nemultumirea in legatura cu noul sistem de plata.
Taxele platite de catre cei care vor sa obtina date in sistem online aflate in Registrul Comertului vor fi reduse la jumatate fata de costul informatiilor furnizate pe suport de hartie, potrivit unei hotarari a Guvernului.
Fiecare sistem de alimentare cu apa receptionat in Dolj este prevazut cu astfel de fantani stradale de la care vin sa ia apa locuitorii din apropiere.
Cu toate acestea, specialistii estimeaza ca productia in acest sistem va scadea cu aproximativ 10%. ... Statisticile arata ca anul acesta 65% din totalul productiei textile era fabricata in sistem lohn, iar din cele 5.500 de intreprinderi de confectii 70% lucreaza in acelasi sistem.
Mai multe companii celebre din domeniul informatic cum ar fi IBM, Nokia, Sun Microsystems, Adobe, Oracle si Red Hat au pregatit plangeri impotriva corporatiei Microsoft si a noului sistem de operare Windows Vista ce va fi lansat in cursul acestei saptamani, plangeri care vor fi adresate organismelor Uniunii Europene.
Acesta declara recent ca fabricile care lucreaza in sistem lohn vor parasi in curand Romania deoarece nu mai au conditiile necesare pentru a ramane aici.
Ministerul Economiei si Comertului a anuntat ca fabricile care au lucrat in sistem lohn vor parasi in mare masura Romania, deoarece nu mai au conditiile necesare pentru a ramane.
O alta modificare precizeaza ca societatile pe actiuni pot sa opteze pentru un sistem dualist de administrare, cu separarea atributiilor executive si a celor de supraveghere, sau pentru un sistem de conducere unitar, cu administratori.
google-analytics.com