Cautare

296 de rezultate pentru "alex" (8.45 secunde)
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Alex Ciobanu, tanarul creator de fuste midi din Republica Moldova, va fi stilist pentru o trupa care va participa la Eurovision. ... Sunt primii artisti pe care ii consiliez si de aceea am emotii", ne-a spus Alex Ciobanu. Acum, Alex lucreaza la doua colectii:
Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida. ... Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
In ciuda previziunilor pesimiste din industria materialelor de constructie, Auto Alex, lider in zona Banat la vanzarea en-gros de materiale de constructii grele si principalul jucator din piata materialelor de constructii en-detail in judetul Caras-Severin, a obtinut in semestrul 1 din 2010 o crestere cu 33% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2009.
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Piesa este compusa de mine, muzica si text, iar orchestratia a facut-o Alex Cotoi la Global Records si sunt foarte mandra de ce a iesit. ... Si na, intr-o zi ne-am intalnit la studio, am mers, am scris niste versuri si am facut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi.
Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american.
ALEX. ... ion lazu - iulie 6, 2012 la 10:00 am Plina de miez si de intelegere umana - si atat de bine scrisa aceasta evocare colegiala-indragostita a lui Alex Stefanescu despre poete Gabriela Negreanu; ... De altfel, Alex.St. ... Or, dl Alex St.
Alex Mirescu, Marius Balau, Bozidar Cosic, Dan Ignat, Liviu Rusu, Silviu Balace, Liviu Osca, Alex Dandea, Radulescu (junior venit in probe de la Rapid); ... Milan Mitic, Hugo Moutinho, Eugen Riosanu, Adrian Olah, Ionut Mitroi, Alex Neacsa, Alex Zaharia, Bogdan Chirea, Viorel Saim;
Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. ... Cele mai cautate fuste sunt cele din coton si poliester", ne-a spus Alex Ciobanu.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. ... Inspiratia de moment ii ofera lui Alex Ciobanu statutul de om talentat in croitul unor fuste cu adevarat spectaculoase. Cine este Alex Ciobanu?
Alex Stoenescu - istoric la curtea mogulului Istoricul Mihai Alex Stoenescu, cel care a recunoscut cu nonsalanta in 2006 ca a colaborat cu Securitatea, din patriotism desigur, a declarat ca nu a primit niciodata suma vehiculata la Vox News de Dan Andronic, de 50.000 de euro, pentru o carte pe care i-o comandase Sorin Ovidiu Vantu sau care trebuia publicata sub anumite aspecte tendentioase favorabile turnatorului Nus.
Miza meciului si-a pus insa amprenta asupra inceputului de joc al ros-albastrilor si dupa cateva actiuni ofensive timide, Dinamo a preluat initiativa si a reusit sa deschida scorul in minutul 21, prin Alex Curtean, in urma unei combinatii cu Marius Alexe.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Dragos Tescan, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane.
Piesa este compusa de Delia, Grasu XXL, productie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Paun si Alex Muresan, productie Loops Production, make-up - Ema Uta, hair -Alex Sarghe, iar styling este realizat chiar de Delia.
Alex - primul copilas care a beneficiat de un transplant cu propriile celule stem. ... Alex, in varsta de 3 ani, este primul copilas din Romania ce beneficiaza de cea mai noua tehnica medicala utilizata in caz de paralizie cerebrala si anume transplantul cu propriile celule stem.
Politia Transporturi a anuntat finalizarea cercetarilor in cazul controlului efectuat de Curtea de Conturi Constanta cu privire la "derularea contractului de bare-boat incheiat in anul 1999 de armatorul CNM Petromin SA Constanta cu navlositorul Blue Ocean Ltd Belize avand ca obiect nava mineralier Alex C (fosta Bumbesti)".
google-analytics.com