Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (3.47 secunde)
O alternativa este ca investitorul privat sa primeasca dreptul exclusiv de a exploata rezultatul lucrarilor, pana la achitarea integrala a acestora. O modalitate de plata mixta consta in achitarea unei sume de bani, la care se adauga dreptul investitorului de a exploata rezultatul lucrarilor", a explicat Cazan.
"In ciuda unui rezultat operational peste asteptari, rezultatul brut preliminat pentru exercitiul financiar 2008 este pierdere.
Pe de alta parte, profitul operational al grupului a urcat in primul trimestru cu 19,8%, la 1,63 miliarde de lei, fiind rezultatul unui avans al venitului operational.
Exceptie facand unele fragmente din proza lui Petru Dumitriu, si acelea rezultatul unui siretlic (refugiul in descrieri de natura), n-am intalnit nici macar un rand de proza, de poezie, nici macar un strop de arta plastica, prin care creatia dedicata dusmanului de clasa sa reziste in posteritate.
Rezultatul votului l-a readus pe Eugen Chebac in functia de vicepresedinte, cu 23 de voturi "pentru", 9 voturi "impotriva" si 3 voturi nule. Speculatii Rezultatul votului era oarecum previzibil, chiar daca in ultimele zile s-au facut tot felul de scenarii si acuze.
Sheldon Fericirea este rezultatul puterilor relative ale sentimentelor pozitive si negative mai degraba decat cantitatea absoluta a unora sau altora. ... - definitie de Charles Baudelaire Fericirea este rezultatul descoperirii ca nu este necesar sa ai ceea ce vrei.
Ca un fapt foarte important, Dr.Lachman a stabilit ca infatisarea umanoidului nu este rezultatul niciunei diformitati, displazii scheletale sau al vreunui defect genetic, ca si a oricarei anormalitati umane cunoscute.
Rezultatul acesta n-ar fi trebuit sa surprinda pe nimeni. Exista trei motive pentru care rezultatul referendumului din Grecia nu ar fi trebuit sa fie o surpriza.
Cu o presa controlata de stat, acest fapt nu poate fi decat rezultatul unei decizii politice oficiale. ... iar rezultatul a fost - obiect neidentificat.
Cat priveste rezultatul alegerilor din 11 decembrie, el a afirmat ca traim intr-o epoca a surprizelor. ... Tocmai pentru ca este o campanie aparent terna si fara mari evolutii cand are loc un eveniment acesta poate sa schimbe situatia, nu radical, dar suficient incat sa schimbe rezultatul, a concluzionat Mateescu.
Cand un ufolog organizeaza sau chiar conduce sesiunile hipnotice, el sau ea influenteaza rezultatul deoarece, fie constient, fie subconstient, oamenii implicati in aceste sesiuni se asteapta ca in urma ei sa fie dezvaluita o experienta de rapire.
A fost rezultatul unei revolutii urbanistice bazate pe principii rudimentare cu scopul deliberat de a distruge trecutul. ... Bulevardul Victoria Socialismului si Casa Republicii au fost rezultatul acestui tip de activitate urbana, care tintea sa sistematizeze si sa monumentalizeze orasele dezvoltate organic in Europa.
Rezultatul oficial inregistrat in procesul-verbal a fost insa invers, Gorgota afirmand ca votul a fost interpretat in defavoarea sa: "Au fost niste bilete simple cu 'da' si 'nu' si a fost inversat rezultatul, pentru a fi dat afara.
Inainte de a face aceste precizari Dan Nica a salutat rezultatul alegerilor partiale de la Firtanesti, unde PSD si-a adjudecat functia de primar, acest fapt fiind comunicat chiar de presedintele PSD, Mircea Geoana, in finalul Congresului Extraordinar din 10 decembrie. „Salut rezultatul acestor alegeri.
Marsand pe ideea ca romanul e sarac, iar Becali are de unde da, rezultatul este evident.
Legiuitorul constitutional, in respectul principiului echilibrului puterilor in stat, nu a inteles sa dea o finalizate obligatorie Hotaririlor Senatului, prin care se consemneaza rezultatul unei motiuni simple, considera Hasotti. ... Rezultatul votului a fost primit cu aplauze din sala si cu scandari "Demisia!".
Chiar daca, in opinia lui Diaconescu, intreaga tevatura privind suspendarea lui Traian Basescu respecta limitele legale, toate luarile de pozitie si comentariile dezbatute nu sunt decat "pozitionari de imagine" ultimul cuvant in ceea ce priveste suspendarea apartinand poporului care, a apreciat vicele social democrat, "ar trebui sa decida in cunostinta de cauza." Cu privire la absenteismul caracteristic, Diaconescu a declarat ca foarte multa lume este sceptica in ceea ce priveste rezultatul final insa social democratii sfatuiesc pe toti cei ce se vor prezenta la urne sa puna stampila asa cum le dicteaza constiinta si sa priveasca cu atentie tema pentru care voteaza.
De altfel, vicepresedintele PSD Vasile Dancu a sustinut, inaintea sedintei BPN, ca presedintele PSD este vinovat de rezultatul referendumului doar in sens simbolic, respectiv in sensul in care seful plateste eficienta sau ineficienta echipei sale.
Singurii care nu par a fi afectati de rezultatul votului de simbata sint cei din PC. Conservatorii sustin ca rezultatul referendumului de la 19 mai reprezinta pentru unii politicieni un motiv suficient de bun pentru a incepe un razboi cu liderii partidelor din care fac parte.
Responsabilitatea pentru rezultatul referendumului nu trebuie gasita neaparat prin caderea de capete sau prin schimbari la nivelul conducerii UDMR, considera vicepresedintele UDMR Borbely Laszlo.
google-analytics.com