Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (7.55 secunde)
"Acest lucru este fara indoiala si rezultatul cresterii economice, dar in principal este rezultatul iesirii locurilor de munca de pe piata neagra la suprafata.
Grupul Rompetrol a realizat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri consolidata de 2,7 miliarde USD, nivel care depaseste atat valoarea inregistrata in primele sase luni ale anului trecut (1,06 miliarde USD), cat si rezultatul obtinut in intregul an 2005 (de 2,4 miliarde USD).
Ulterior, o comisie de selectie numita de Ministerul Economiei va realiza o lista scurta a potentialilor investitori, rezultatul acestor negocieri urmand a fi supus spre aprobare Guvernului, in final constituindu-se compania mixta de proiect, ca societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului din Romania.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat in primele sase luni un profit net de 403 milioane de lei, in scadere cu aproximativ 10% fata de rezultatul obtinut in primul semestru din 2006, potrivit Mediafax, care citeaza surse din banca.
Asirom a afisat o pierdere de 5,3 milioane de lei (1,57 milioane de euro) în primele noua luni din 2007, în special din cauza daunelor platite pentru doua accidente produse la Oltchim.Asirom a înregistrat în primele noua luni din 2006 un profit net de 988.492 de lei.„Rezultatul este afectat temporar de faptul ca au fost avizate la Asirom doua daune majore ale asiguratului nostru Oltchim, care însumeaza peste opt milioane de euro“, a declarat directorul general al companiei, Boris Schneider, citat de NewsIn.El a adaugat ca aceste daune nu vor afecta foarte mult rezultatul financiar al companiei la finalul anului, deoarece o mare parte din suma urmeaza sa fie suportata de reasiguratorii Asirom.
Uniqa Group Austria a decis sa ramana cu o participatie de 27% la societatea Astra, dupa ce negocierile pentru preluarea integrala a asiguratorului roman nu au avut rezultatul dorit, si sa isi retraga numele din logo-ul Astra-Uniqa, a anuntat miercuri compania.
În plus, întotdeauna am fost foarte atenta ca rezultatul final sa fie perfect. ... De aceea, încercam sa consiliem clientii spre tinute care-i avantajeaza (negocierea initiala a modelului dureaza o ora jumatate - doua), astfel încât rezultatul final sa fie bun.
Multumita structurii din fibra de carbon si aluminiu, coupe-ul are un raport putere/greutate de 1,62kg/Cp, rezultatul in ceea ce priveste performantele fiind unul pe care putine alte masini il pot egala:
In conditiile in care, in urma studiului de fezabilitate, bugetul alocat lucrarilor de catre Consiliul Judetean Dolj este de 20 de milioane de lei, firmele Con-A si Novara, in asociatie cu Xtal, clasate pe locul 3, cu o oferta de 9,5 milioane si un termen de executie de opt luni (89,5 puncte) au contestat rezultatul evaluarii ofertelor.
2009, comisia de cenzori alcatuita din Ion Lungu, Mircea Ardeleanu si Ion Voinea, "tinand cont de unele neconcordante dintre valoarea contabila si valoarea justa ale unor mijloace fixe si avandu-se in vedere, in acelasi timp, rezultatul negativ din contul de profit si pierdere", isi exprima "rezerva fata de situatiile financiare prezentate pentru anul 2008".
Rezultatul este o productie superioara, cu o calitate deosebita si sanatoasa pentru consumator. ... Rezultatul este o productie superioara, cu o calitate deosebita si sanatoasa pentru consumator.
In Italia guvernul a apelat la somajul tehnic, a pompat bani in banci si le-a oferit amnistie tuturor celor care isi aduc inapoi in tara economiile. Rezultatul: ... Rezultatul? Crestere economica de 2,8%.
Programul economic al Uniunii Social Liberale reprezinta rezultatul unui dialog intre doua guvernari cu anumite reusite, intre doua ideologii, considerate uneori foarte indepartate, a declarat, la randul sau, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, la conferinta de presa ocazionata de lansarea programului economic al USL. ... Rezultatul:
Spre deosebire de rezultatul excursiei lui Boc, vizita altor lideri europeni la Beijing s-a terminat cu semnarea unor contracte de zeci de miliarde de euro.
Kilometrul Verde este o campanie de siguranta rutiera si este rezultatul unui parteneriat intre Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti, Consiliul Interministerial pentru Siguranta Rutiera, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania, cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia Politiei Rutiere.
Vanzarile Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, au crescut usor in primul semestru, la 38,8 miliarde euro, iar grupul a inregistrat o pierdere de 31 milioane euro, mai redusa fata de rezultatul negativ de 249 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Mediafax.
Ocolirea legii fiscale, folosind procedee si combinatii neprevazute de aceasta, care duce la evitarea si la micsorarea impozitului sau evitarea impozitului presupune astfel de activitati in rezultatul carora aceste activitati nu vor fi impozabile.
Completeaza quiz-ul, https://supertu.tefal.ro/quiz, arata-le prietenilor rezultatul, provoaca-i la test si poti castiga un premiu de la Tefal! ... Ai nevoie doar de 200 de grame de afine, 2 mere, 1 sfecla mare si 1 lamaie, iar rezultatul final va fi exact pe gustul invitatilor!
Nici atacantul Cosmin Vancea nu considera rezultatul unul echitabil. ... Este echitabil rezultatul. Nici ei, nici noi nu am avut ocazii mari sau in plus unii fata de altii", a spus Crusoveanu.
Ponta a felicitat echipa feminina de gimnastica Romania a obtinut aurul continental Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de felicitare echipei feminine de gimnastica a Romaniei pentru rezultatul de la Campionatul European.
google-analytics.com