Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (2.68 secunde)
Interesul actualei conduceri este sa traga de timp, pentru a "obosi" vocile care il critica pe Geoana pentru rezultatul de la alegeri si a aranja ploile in filiale suficient de bine pentru ca liderul PSD sa obtina un nou mandat.
Dupa scrutin, avand in fata nu numai rezultatul, dar si declaratiile si concluziile celor implicati, mi se par utile alte cateva observatii. ... In plus, rezultatul obtinut ar fi meritoriu in conditiile in care candidatul PD-L s-a luptat cu trei partide si cu un primar.
- "Aceste practici si mentalitati sunt, cred, rezultatul politicii clientelare promovate de-a lungul anilor in partid, pentru care ar trebui sa-si asume raspunderea cei care s-au aflat in fruntea partidului".
"In mod evident, acest set de idei este rezultatul propriei mele evolutii politice, al principiilor descoperite alaturi de tineri in cei patru ani de conducere a TSD (ani in care am fost si vicepresedinte al ECOSY - Tineretul Socialist European), al experientei pozitive in cei peste sase ani de victorii electorale impreuna cu colegii din PSD Gorj, al confruntarii cu realitatile politice in doua mandate de ministru si tot doua de parlamentar, al discutiilor purtate cu numerosi membri ai Partidului din intreaga tara, dar si cu oameni de prestigiu din societatea civila si din media.
Rezultatul final se apropie cu pasi repezi. ... Mircea Geoana, aflat intr-un colt al salii, si Victor Ponta, contracandidatul sau, in partea opusa primului, asteapta, nerabdatori, rezultatul final al votului.
Initial, marti, Diaconescu declarase la Antena 2, raspunzand unei intrebari, ca plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei in legatura cu filajul sau. N-a asteptat rezultatul si, rapid, Diaconescu a confirmat demisia din PSD, spunand ca nu vrea sa faca alte comentarii.
Spre deosbire de alegeri, rezultatul sondajului de opinie realizat de Cotidianul nu a fost alterat. ... Daca aceste trupe de "comunicatori" n-au putut influenta rezultatul (au incercat doar sa sparga site-ul, dar fara nici un folos!), atunci putem vorbi de o evolutie socanta a perceptiei lui Traian Basescu.
Rezultatul de acum reprezinta un minus de imagine. ... Acolo este vorba de un fief pedelist si rezultatul nu a fost intocmai bun pentru PD-L deoarece a fost unul strans", precizeaza Alfred Bulai.
'Eventualele alegeri anticipate ar reprezenta un scenariu de cosmar pentru PD-L care, pe fundalul nemultumirilor generale, ar pierde intre 10 si 20 de procente, rezultatul fiind unul catastrofal pentru partidul premierului Emil Boc, sustine sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Rezultatul oficial al votului va fi anuntat in scurt timp. ... Rezultatul votului va fi anuntat in scurt timp. In timpul desfasurarii votului, numerosi delegati s-au fotografiat cu Elena Basescu si Elena Udrea.
Rezultatul votului a fost primit cu aplauze si strigate de bucurie. ... Roberta Anastase avea in mana foile cu rezultatul votului.
Rezultatul?
un serios semnal de alarma" Mita electorala impartita cu darnicie de PDL la Neamt este un serios semnal de alarma care arata ca puterea este in stare sa faca absolut orice pentru a deturna rezultatul alegerilor locale si parlamentare din 2012, afirma fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, pentru Inpolitics.
Si e blamabil, fiindca influenteaza rezultatul alegerilor. Societatea civila si partidele de opozitie ar trebui sa analizeze foarte atent acest aspect deoarece mita electorala, pe fundalul saraciei accentuate, poate reprezenta un pericol", comenteaza Teodorescu.
ceea ce s-a intamplat de Pasti si de Craciun, in 1990, legat de doritele vizite ale Regelui Mihai in tara, nu a fost rezultatul unei politici deliberate fata de Rege, ci doar suma stangaciilor unor oameni care au fost pusi in fata unor decizii pe care nu erau pregatiti sa le ia, iar intoarcerea Regelui si a familiei sale din drumul spre Manastirea Curtea de Arges nu a fost un act intelept.
"Nu am anuntat rezultatul, nu a fost anuntat rezultatul votului, drept urmare nu putem considera ca e o lege considerata adoptata", a spus Ioan Oltean.
Da, eu aveam sperante cum v-am spus si ieri, cum v-am spus si dimineata, nu stiam rezultatul votului am crezut la un moment dat chiar ca va fi si mai dramatic, adica in momentul in care am vazut ca presiunile asupra doamnei Placinta, de exemplu, sau asupra proaspatului nostru coleg de la Timisoara, domnul Dugulescu care nu a ajuns la vot, au succes, sigur ca am inceput sa am chiar indoieli.
Organizarea alegerilor a lasat de dorit si rezultatul a fost previzibil. De la 14-15 au ramas cu opt primari si din acest punct de vedere rezultatul este foarte slab, aproape la jumatate.
Premierul Victor Ponta vorbea despre sus­­pendarea pre­se­dintelui Basescu in toamna anului trecut, cand seful sta­tului afirmase, refe­rin­du-se la contestarea la Curtea Constitutionala a Legii pri­vind inghetarea pensiilor si a salariilor, ca "indiferent ca­re este rezultatul la Curtea Constitutionala, bani nu exista".
Iata o perspectiva care ne permite sa analizam relativ corect arsenalul care va fi utilizat in batalia referendumului si, in acelasi timp, ne permite sa prognozam rezultatele de etapa si rezultatul final.
google-analytics.com