Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (8.22 secunde)
Daca in cazul OUG, rezultatul referendumului e dat de votul majoritatii celor care se prezinta la urne - multi, putini, cati or fi ei, in cazul legii - zice Curtea Constitutionala - pentru a fi validat referendumul, trebuie sa se prezinte la urne 50% plus unul din numarul persoanelor cu drept de vot din Romania.
Comisia Europeana trebuie sa verifice situatia de fapt, dar trebuie sa asteptam rezultatul acestei analize si rezultatul referendumului", se arata in comunicatul vicepresedintelui Bundestagului.
Basescu declara, depasindu-l pe CV Tudor, care macar astepta rezultatul alegerilor ca sa zbiere ca a fost furat, ca referendumul va sa fie fraudat. ... Pana acum, n-am vrut sa fac nici macar predictii cu privire la rezultatul referendumului.
Cum il catalogheaza pe Traian Basescu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca rezultatul referendumului este "excelent", iar USL va continua sa ii reprezinte pe cei care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu, acesta fiind, din punct de vedere politic, demis.
Știu ca exista o mare nemultumire in randul romanilor legata de rezultatul referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu. ... Este adevarat ca rezultatul a fost nedrept!
"Rezultatul ne bucura foarte mult pe toti", a mai spus Chiliman.
Rezultatul obtinut de Alianta PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare are o semnificatie clara - este un mesaj de sustinere din partea romanilor pentru cei care lupta pentru ei, din partea celor care au vazut efectele pozitive ale guvernarii conduse de Victor Ponta.
Rezultatul alegerilor confirma faptul ca multi dintre votantii USL vad in eforturile noastre si ale europarlamentarilor aliantei electorale PSD-UNPR-PC, echipa continuatoare a acelui Program pe care ei l-au votat cu atata convingere si speranta in 2012.
Retragerea lui Crin Antonescu de la conducerea PNL si renuntarea la statutul de candidat pentru Presedintie au fost determinate de reprosurile pe care le-a primit in partid pentru greselile strategice pe care le-a facut, culminand cu rezultatul prost de la alegerile europarlamentare, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.
In acest sens pot cita rezultatul unei statistici efectuate de Consiliul Legislativ : ... Rezultatul final al acestui proces laborios va fi unul benefic, constand din:
mariustuca.ro - Avertismentul lui Nastase pentru pesedisti dupa plecarea lui Ponta Fostul premier Adrian Nastase comenteza pe blogul personal rezultatul votului din sedinta Comitetetului Executiv al PSD de marti in care Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar pana la congresul partidului din noiembrie.
Bacau, Braila, Bucuresti, Constanta, Galati, Gorj, Iasi, Prahova, Neamt, Tulcea si Valcea.Daca PSD si-ar atinge tinta fixata, impreuna cu partidele satelit, dominatia social-democratilor asupra Romaniei ar fi aproape totala, chiar peste rezultatul inregistrat.
Daniela Mariana Mihalache comenteaza astfel rezultatul alegerilor pentru primaria Calarasi: ... Daca adunam procentele obtinute de Dulce si Dragu, rezultatul este superior procentelor lui Zdrangalin.
Liberalii sunt izolati politic Rezultatul final al alegerilor locale plaseaza PNL la cateva procente in spatele PSD, dar in urma negocierilor din teritoriu, social-democratii au reusit sa obtina sefia Consiliului Judetean in trei teritorii dominate de liberali.
Victoria noastra a fost rezultatul seriozitatii si al indeplinirii unor promisiuni, atat locale, cat si guvernamentale. Am primit un vot pozitiv, pentru care suntem recunoscatori.
- Lucrurile vor depinde foarte mult de rezultatul alegerilor si majoritatea care se va forma. ... In masura in care rezultatul nu va fi foarte bun, nu va fi in masura partidul sa numeasca un candidat la conducerea guvernului, atunci va trebui gasita o alta solutie.
Dupa care, indiferent de rezultatul urnelor, urmeaza decizia adevarata, venita din alta parte, pe deasupra vointei populare.
Iar rezultatul votului i se intoarce mereu pe gat ca usturoiul dintr-o piftie expirata. ... Considerand rezultatul alegerilor drept un afront personal, dl Iohannis dovedeste, inca o data, ca nu e pregatit pentru functia pe care o detine, careia nu-i intelege nici regula elementara a echilibrului si echidistantei.
Rezultatul acestora ar putea fi pozitiv. ... Sa acceptam ca punct de plecare faptul ca, in linii mari, acesta ar fi rezultatul final al alegerilor pentru Parlamentul European.
Pentru a intra in categoria IMM-urilor, rezultatul total al acestui "bilant contabil " ar trebui sa fie mai mic de cinci milioane de euro (echivalent lei). ... Noul proiect de lege isi propune sa elimine "rezultatul total al bilantului contabil ", inlocuindu-l cu un criteriu ferm, denumit active totale.
google-analytics.com