Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (7.07 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat saptamana trecuta ca motiunea de cenzura a PD este inutila, aceasta referindu-se strict la rezultatul referendumului din 19 mai si neavand cum sa fie adoptata de Legislativ.
Presedintele Traian Basescu, intrebat joi de o ziarista daca va face o declaratie despre rezultatul motiunii, i-a raspuns acesteia: ... Presedintele a refuzat si miercuri, in timpul vizitei efectuate la Bruxelles sa comenteze rezultatul motiunii, iar cand a fost rugat de jurnalisti sa faca declaratii pe aceasta tema, le-a raspuns:
Social-democratul apreciaza ca rezultatul PSD la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie este i"cel mai prost din istoriei", de la divizarea fostului FSN, si da i"o nota extrem de defavorabilai" electoratului partidului, cel care a votat constant pentru FDSN, PDSR si respectiv PSD.
Cretu mentioneaza ca argumente rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare si sondajele de opinie. ... De fapt, cred ca acest Consiliu National nu ar fi fost posibil, iar rezultatul sau nu ar fi fost cel de acum cunoscut, daca liderii sai nu ar fi fost pusi sub presiunea bazei partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri ca in interiorul PDL a inceput lupta pentru putere, rezultatul alegerilor fiind motivul schimbarii "la varf" a conducerii formatiunii. ... Presedintele PSD apreciaza ca rezultatul alegerilor locale, care reprezinta un "indicator" pentru cele generale, ar putea crea premisele schimbarii in PDL.
Rezultatul financiar al campaniei este negativ, reprezentand suma de 3.735.648 lei. ... PRM a raportat sume egale la venituri si la cheltuieli, respectiv de 1.046.824, 71 lei, asa ca rezultatul financiar al campaniei este 0.
"Orice partid serios se concentreaza pe rezultatul din alegeri. Daca rezultatul este foarte bun, impui tu, dupa, alianta. Noi vrem sa reusim sa obtinem primul rezultat pentru a impune tipul de alianta.
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a incercat sa minimalizeze rezultatul votului, considerand ca motiunea a fost adoptata, date fiind masurile luate de Guvern in acest domeniu. Liberalul Horia Uioreanu a sustinut ca rezultatul votului a fost generat de faptul ca documentul a fost "prea subtire".
Acesta este rezultatul incompetentei, uneori a prostiei, lipsei de responsabilitate si a unei guvernari de santaj PNL-PSD", a acuzat Adriean Videanu. Liderul PD-L a sustinut ca realitatea ecomica "dificila" a Romaniei nu este rezultatul majorarii salariilor profesorilor sau maririi pensiilor, ci al neincrederii in guvern.
Primarul municipiul Constanta crede ca reprezentantii Ministerului Transporturilor "trag de timp" pentru incheierea acestui protocol deoarece asteapta rezultatul alegerilor de la 30 noiembrie pentru a vedea care va fi viitoarea formula de guvernare.
indiferent de rezultatul acestor alegeri, eu n-am sa ies din politica, n-am sa ma dau batut si voi lupta, pe mai departe, pentru tara mea si romanii mei dragi", a spus Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa.C.V.
"Lipsa de reforme din ultimii doi ani o plateste populatia acum", a avertizat Basescu.Seful statului a criticat fosta guvernare, dar si vechiul legislativ, aratand ca prezenta criza de incredere este rezultatul atitudinii dominante de la nivelul parlamentului si guvernului din 2008 in ceea ce priveste abordarea cheltuielilor economice.
In cazul celuilalt conducator auto, rezultatul testului cu aparatul etilotest a fost 0,00 mg/l. ... Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, comisarul Claudia Radu, in functie de rezultatul alcoolemiei in sange, daca va fi cercetat penal, ofiterul risca sa fie schimbat din functie.
Oricat de mari ar fi campaniile de presa, oricat de mari ar fi incercarile de a ne scuza rezultatul electoral, dumneavoastra reprezentati vointa poporului roman, a celor care au venit la vot.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, la Craiova, ca rezultatul alegerilor prezidentiale va decide partidul ce va forma viitorul Guvern.
Rezultatul nu a fost totusi o surpriza, afirmau ieri mai toti ziaristii.
Rezultatul nu a fost totusi o surpriza, afirmau ieri mai toti ziaristii.
Rezultatul nu a fost totusi o surpriza, afirmau ieri mai toti ziaristii.
Intrebat de jurnalisti daca PSD va contesta rezultatul alegerilor, Iliescu a raspuns: "Daca sunt fapte care pot fi probate, altminteri nu este simplu.
google-analytics.com