Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (7.77 secunde)
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti seara, ca regreta faptul ca echipa ardeleana a pierdut meciul cu Manchester United, scor 1-2, in Liga Campionilor, apreciind ca rezultatul ar fi putut fi altul daca Pantelis Kapetanos si Modou Sougou nu s-ar fi accidentat.
Avocatul in varsta de 40 de ani a influentat decisiv rezultatul confruntarii care ne-ar fi putut lansa decisiv spre calificarea la CM 2014. ... Arbitrul a fost cu ei" Adrian Mutu "Daca era arbitrajul ca la Istanbul altul era rezultatul meciului, dar arbitrul parca ne-a intors mereu.
"Modul in care am pierdut lupta cu Froch a fost mai umilitor decit rezultatul meciului", a spus pugilistul. ... "Modul in care am pierdut lupta cu Froch a fost mai umilitor decit rezultatul meciului", a spus Bute.
Am depus multa munca pentru a ajunge aici, iar rezultatul ne da multe sperante. ... Aseara, cand a aflat rezultatul imediat m-a contactat, mi-a spus ca vrea foarte tare sa dubleze premierile voastre.
Imbatranirea nu este rezultatul trecerii timpului, ci mai degraba rezultatul actiunii factorilor externi la care suntem expusi :aerul poluat de fumul de tutun si esapament, metalele grele, plumb, fluorura si toti ceilalti nenumarati compusi daunatori .
Sansele sa intoarca rezultatul din primul tur al play-off-ului cu Manchester City erau de domeniul fantasticului, insa romanii au iesit cu fruntea sus din competitie. ... - Nu ma bucura rezultatul.
Impletitura "cascada" pentru un bob scurt Dureaza doar cateva minute, cere putina indemanare, dar rezultatul este unul de-a dreptul spectaculos! ... Coafura "cusuta" E putin mai complicata, dar rezultatul merită
Rezultatul: m-am transformat in Marilyn Monroe de Romania", a adaugat artista satisfacuta de rezultatul final. Educatorul Joico din echipa TopLine ne-a povestit care au fost pasii transformarii Juliei:
Nu fiindca n-as fi capabil sa fac asa ceva, ma rog, as putea, dar rezultatul ar fi unul ingrozitor. ... totusi sunt acceptabile din punct de vedere estetic, uneori ma uimeste si pe mine rezultatul, dar asta este oarecum firesc pentru un neprofesionist.
Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces (Autor: Victorel Lupu) Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces.
Rezultatul sentintei din 20 iunie este hilar - pare fie ca eu am fost un candidat independent la prezidentiale (si deci trebuie sa platesc eu cheltuielile de campanie), fie ca eu platesc acum finantarea campaniei electorale (afise, pixuri, etc.) si pentru toti candidatii PSD si PUR la parlamentare dar si pentru partidele (PSD si PUR), care m-au sustinut la prezidentiale (alegerile parlamentare si prezidentiale au avut loc simultan).
In mod normal, cantitatea de sange prezenta in tubul digestiv este nesemnificativa si nu influenteaza rezultatul acestui test. ... Cu 2-3 zile inainte de efectuarea testului, pacientul trebuie sa evite consumul urmatoarelor alimente, deoarece acestea pot influenta rezultatul testului chiar si cand nu exista sangerari:
De ce n-am accepta realitatea ca, decat sa impuna USL oamenii lor, avocatii marilor penali, pe post de lupi paznici la oi, mai bine inghitim rezultatul unui compromis negociat cu Traian Basescu. ... Rezultatul e cosmarul USL:
Cercetatorii au analizat 333 de femei, cu varste cuprinse intre 21 si 48 de ani, al caror receptor de estrogen (negativ sau pozitiv) si rezultatul bolii era cunoscut.
Multa vreme prosopagnosia a fost gresit interpretata, crezandu-se ca este rezultatul unei loviri traumatice la cap, dar acum se stie deja ca 2 la suta dintre oameni s-au nascut cu aceasta dereglare.
Aceasta aducere la putere, pe usa din dos, a celor sanctionati de electorat este un act nedemocratic, greu de acceptat intrucat falsifica rezultatul alegerilor.
Ce este espreso Espresso italian este o arta, este rezultatul unei vechi traditii. ... In acest caz, rezultatul va fi o cafea cu scurta si excesiv de amar.
Ele nu ar fi neaparat rezultatul unor "accidente", spune Jacques Vallee. ... Rezultatul este ca sunt si constante, in aparitia fenomenului, in evolutia acestuia si in efectele sale fizice, dar sunt si schimbari, in prezentarea unor elemente care par mereu putin in avans fata de ideile tehnologice ale vremii.
Rezultatul votului, previzibil, a stabilit ca in turul doi se deplaseaza Stan si Bran, Gogu si Patraulea. ... Sigur, putem discuta in ce masura votul lor e unul informat, responsabil, cata vreme ei nu vor fi siliti sa se confrunte cu rezultatul optiunii lor, dar asta e alta discutie.
Majoritatea oamenilor politici si a comentatorilor din Romania s-au grabit sa isi exprime satisfactia pentru rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova de pe 30 noiembrie.
google-analytics.com