Cautare

1816 de rezultate pentru "rezultatul" (3.44 secunde)
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul moto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Ambii conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Departe de noi sa spunem ca Bucurestiul este un oras bine administrat, dar opinia lui Blanculescu este desfiintata de rezultatul localelor din acest an, castigate de Basescu din primul tur si la un scor de-a dreptul rusinos pentru PSD.
Aveam pulsul comunitatii, dar nu puteam fi siguri ca si rezultatul votului va fi ca si impresiile culese de la oameni.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Referendumul de duminica din Ungaria privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara granitelor tarii nu a avut rezultatul scontat de etnicii de aceasta nationalitate din Romania.
- Victoria lui Traian Basescu a fost rezultatul perceptiei publice, care a fost foarte bine determinata de sondajele sociologice. ... Avand in vedere polarizarea care a fost indusa in ultimii trei ani, rezultatul era previzibil.
Presedintele Dan Bica a declarat ca nu-si poate reprosa rezultatul pentru care va plati politic, deoarece in conjunctura politica din Arges nu putea obtine un scor mai bun.
Nu mai sunt atat de sigur de acest lucru dupa ce am vazut rezultatul votului din Onesti.
Tariceanu i-a rugat pe cei prezenti în sala sa constientizeze ca rezultatul alegerilor europarlamentare din aceasta toamna va influenta alegerile locale si parlamentare de anul viitor.
Intrebati despre rezultatul, macar preliminar, al primei zile de control, mai-marii de prin Inspectorat au inceput sa dea din colt in colt. ... Dar noi banuim rezultatul de pe acum, va fi unul pozitiv, din toate punctele de vedere.
nu va faceti griji, veti ramane la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale". ... nu va faceti griji, veti ramane la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale.
Am facut aceasta lunga paranteza pentru ca alegerile din PSD vor atarna, de fapt, de rezultatul razboiului dintre Mircea Geoana si mass-media.
un document prin care constata si contesta "modul in care s-au desfasurat alegerile pentru organele de conducere ale Filialei”, precum si "modul in care a fost stabilit si evaluat legal rezultatul votului”. ... Cat priveste rezultatul votului din data de 19 martie a.c., acesta se prezinta astfel:
Aceasta generozitate a fost manata de interese politice, iar rezultatul a fost o stimulare a nemuncii. ... • Intentionez sa ma limitez strict la rezultatul referendumului:
Momentan, se fac numai verificari, iar rezultatul va fi facut public in cursul zilei de maine (n.r. ... In functie de rezultatul verificarilor, se va lua o hotarare daca va fi cineva anchetat sau nu”.
Rezultatul? ... Liderul PNL instituise o dictatura atit de feroce in partid incit cenzura atent fiecare comunicat sau luare de pozitie a liberalilor, rezultatul fiind ca acestia isi pusesera lacat la gura, unul cate unul, exact cand ar fi trebuit sa iasa la lupta in media.
Prin rezultatul alegerilor parlamentare, Romania se inscrie in randul tarilor din spatiul lumii euro-atlantice in care au avut loc revolutii ale majoritatii tacute, realizate in numele suveranismului.
REZULTATUL ELECTORAL AL COMPETITORILOR ELECTORALI SI FINALITATEA PROCEDURII, RESPECTIV DESEMNAREA UNUI CANDIDAT CARE SA POATA ASIGURA COAGULAREA UNEI MAJORITATI PARLAMENTARE IN VEDEREA OBTINERII VOTULUI DE INCREDERE. ... sa respecte rezultatul electoral si 2.
Rezultatul: ... „Sunt foarte dezamagit de rezultatul votului. Constat ca se doreste mentinerea unor privilegii si a unor structuri care si-au dovedit ineficienta si incapacitatea de a face o justitie puternica.
google-analytics.com