Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (8.64 secunde)
• Datorita situatiei economice din UE si a situatiei regionale, in special situatiei din Grecia, bugetul pe 2012 trebuie sa fie extrem de prudent.
Sunt cu totul de acord cu decizia lui privind referendumul "Sigur ca urmaresc cu mare atentie ce se intampla in Grecia si in toata Europa;
La fel, Grecia.
Discutiile critice pentru a forma o coalitie de guvernare in Grecia lovita de criza au esuat din nou azi noapte, fapt ce aduce tara cu un pas mai aproape de noi alegeri si pune serios la indoiala continuarea participarii ei ca membru in zona euro, informeaza Agerpres.ro citand Associated Press.
Grecia a numit astazi un guvern interimar format din 16 ministri, in majoritatea lor inalti functionari si profesori universitari, executiv a carui misiune va fi pregatirea noilor alegeri anticipate de la 17 iunie, informeaza Agerpres.ro citand AFP.
Putin mai devreme, liderul Miscarii Socialiste Panelene (PASOK), Evangelos Venizelos, a anuntat succesul negocierilor, dand asigurari ca Grecia are un guvern si ca acesta va incerca sa renegocieze termenii acordului cu creditorii internationali.
Ulterior, autoritatile de la Atena au anuntat ca Rapanos nu va putea lua parte la summitul UE consacrat situatiei din Grecia, din cauza problemelor medicale.
"Altfel spus, ne uitam si la statele care nu au recunoscut pana acum - Slovacia, Grecia - care au facut niste gesturi. ... Slovacia si Grecia au sprijinit Kosovo pentru aderarea la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
Cum este posibil ca un stat, abia desprins de doua decenii si ceva din orbita totalitarismului, sa aiba, prin cetatenii sai, o pozitie fata de proiectul european asemanatoare celei impartasite de populatiile din Marea Britanie sau Grecia ?
Conform reprezentantilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, printre destinatiile externe preferate de romani se numara Grecia, Egiptul, Italia si Turcia.
Potrivit ANAT, cele mai solicitate destinatii au fost litoralul romanesc, Grecia, Turcia, Egipt, Italia si Spania. ... Destinatiile acoperite sunt Turcia (Izmir, Antalya, Bodrum, Istanbul), Grecia (Salonic, Rodos, Creta), Malta, Franta (Lyon), Spania (Barcelona, Malaga), Italia (Rimini).
Cele mai cautate tari au fost Grecia, Turcia si Cehia, dar si destinatiile exotice ca Israel si Egipt. In ceea ce priveste preferintele din turismul rural, si in acest an romanii s-au indreptat in cea mai mare parte spre zonele Bran-Moeciu si Bucovina.
Din aceleasi date reiese ca exista posibilitatea ca ponderea populatiei incadrate in agricultura in Romania si Polonia sa scada in anii urmatori pana la nivelul inregistrat in Grecia sau in Portugalia.
Dependenta de gazul rusesc Slovacia - 100% Macedonia - 95% Bulgaria - 94% Grecia - 92% Cehia - 73% Ungaria - 72% Grecia - 65% Austria - 63% Polonia - 61% Turcia - 60% Romania - 42% Ucraina - 40% Germania - 33% Italia - 27% Franta - 27% Finlanda - 11% Pretul platit pentru gazul rusesc Romania - 285$/mia de metri cubi UE - 240$/mia de metri cubi Belarus - 47$/mia de metri cubi Armenia - 110$/mia de metri cubi Georgia - 110$/mia de metri cubi tarile Baltice 120$/mia de metri cubi Moldova - 160$/mia de metri cubi
Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice (MFP), Istvan Jakab, s-a intalnit ieri cu ministrul adjunct al Afacerilor Externe din Grecia cu scopul de a evalua patru proiecte romanesti pe care Republica Elena vrea sa le finanteze, se arata intr-un comunicat al MFP.
Agentii de turism sustin insa ca ofertele pentru strainatate sunt mult mai avantajoase, din moment ce o excursie de patru zile in Grecia, la un hotel de trei stele, cu transport si ghid incluse in pret, ajunge la 4 milioane de lei vechi de persoana, fata de un Paste la Sinaia care ajunge si la 10 milioane de lei vechi.
Dupa liberalizarea circulatiei in strainatate pentru cetatenii mioritici - odata cu caderea regimului comunist -, tot mai multi romani de religie crestina si cu o situatie financiara peste medie prefera sa-si petreaca Sfintele Sarbatori de Pasti in Israel, Grecia sau Cipru.
600 de euro in Tara Sfanta In ceea ce priveste oferta externa, Daniel Vasilescu ne-a spus ca romanii au ramas fideli destinatiilor din Grecia, Egipt, Israel, Spania si Italia.
Agentiile de turism vor organiza in acest an curse charter spre 40 de destinatii externe, majoritatea din Grecia si Spania, ceea ce inseamna o crestere a capacitatii cu circa 200% fata de 2005, potrivit ofertei firmelor de la Targul National de Turism, organizat in aceasta perioada la Romexpo.
Operatorii turistici din Constanta incearca sa trimita clientii in Italia sau Grecia In statiunea Mamaia, oferta nu este prea generoasa, dar este diversificata.
google-analytics.com