Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (2.60 secunde)
Romania - 714 milioane euro, Grecia - 879 milioane euro, Ungaria - 308 milioane euro, Irlanda - 98 milioane euro, Letonia - 255 milioane euro si Portugalia 629 milioane euro.
Cotatiile bancilor europene cu operatiuni in Grecia au scazut ieri pe toate bursele din Europa. ... Guvernatorul bancii centrale a Frantei, Christian Noyer, a declarat ca bancile franceze nu au probleme legate de lichiditate sau de solvabilitate si pot rezista oricarui scenariu al crizei din Grecia, potrivit Reuters.
Potrivit dealerilor, sentimentul negativ este prezent si pe valutele din regiune, dupa aparitia unor informatii in Financial Times ca o parte dintre statele din zona euro ar vrea sa propuna o reducere a datoriilor mai mare pentru obligatiunile emise de Grecia.
Analistii economici din intreaga Europa avertizeaza ca aceasta criza a datoriilor va provoca anul viitor o adevarata prabusire economica si financiara insotita de tulburari sociale semnificative, asa cum am vazut ca s-a intamplat in Grecia.
Pentru Romania, indicatorul calculat de CE se situeaza la 0,54 puncte, usor peste media UE, de 0,51 puncte. Grecia prezinta cel mai ridicat risc din UE, de 1,02 puncte, urmata de Italia, cu 0,88 puncte.
Porturi maritime in Grecia - 4,91 miliarde dolari In iunie 2008, compania COSCO Holdings a castigat licitatia pentru modernizarea cheiurilor 2 si 3 din portul Pireu din Grecia.
Grecia, Letonia si Malta, pentru acestea nefiind disponibile toate datele. ... Romania este la coada clasamentului, ocupand locul 20, dar s-ar fi putut clasa si mai jos, daca erau publice datele exacte din Grecia, Letonia, Malta.
Grecia si Siria, doi dintre partenerii traditionali ai Electroputere, au mari probleme in prezent. Grecia este aproape de faliment, iar Siria este supusa de UE embargoului economic, din cauza regimului de la Damasc.
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat public ca prognozele care indica un curs de 5 lei/euro daca se intampla "ceva in Grecia" ... Daca se intampla ceva in Grecia, se duce deja la 1,1 sau 1 (cursul euro/dolar - n.r.).
Grupul UniCredit se asteapta ca problemele legate de Grecia sa se rezolve pana in vara, astfel incat Grecia sa aiba un guvern credibil si sa isi pastreze acordul cu FMI.
Iesirea din Grecia si Singapore a influentat negativ rezultatul net al Carrefour, insa pierderea s-a diminuat semnificativ fata de perioada corespunzatoare a anului trecut. ... Plassat a indicat anterior, dupa ieairea Carrefour din Grecia, ca grupul ar putea parasi si alte piete neesentiale, fara a face alte precizari.
Fara control asupra politicii monetare, tari din zona euro precum Grecia s-au vazut obligate sa se bazeze, in criza, in principal pe masuri de politica fiscala, respectiv cresterea taxelor si scaderea cheltuielilor, a precizat guvernatorul in interviul citat de New York Times.
Cele mai mari cresteri ale indicilor avand loc, in ordine, in Elvetia, (+10 la 104 puncte), Franta (+8, la 59 puncte), Grecia (+8 la 53 puncte), Portugalia (+7 la 51 puncte), Estonia (+6 la 79 puncte), Bulgaria (+6 la 68 puncte), Irlanda (+5 la 82 puncte) si Romania (+5 la 67 puncte).
Dupa un periplu de opt zile si 2.900 km prin Grecia, flacara olimpica urmeaza sa ajunga pe 18 mai in Marea Britanie, punctul final fiind Stadionul Olimpic din Londra, pe 27 iulie, cand este programata festivitatea de deschidere a JO 2012.
Pe 7 iulie, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui un concurs international, cu participarea echipelor Romania, Franta, Italia, Germania, precum si a unor sportive din Belgia, Elvetia, Grecia si Suedia, calificate la Jocurile Olimpice de la Londra, fiecare in cautarea celei mai bune forme pentru cucerirea podiumului olimpic.
Moldova) - AS Saint-Etienne (Franta)0-3 20,00 Gefle IF (Suedia) - Qarabagh Agdam (Azerbaidjan)0-1 20,00 Hapoel Ramat Gan (Israel) - Estoril Praia (Portugalia)0-0 20,30 Bursaspor (Turcia) - Vojvodina Novi Sad (Serbia)2-2 20,30 Thun (Elvetia) - Haecken BK (Suedia)2-1 20,30 FC Differdange (Luxemburg) - Tromso IL (Norvegia)0-1 20,30 FC Zurich (Elvetia) - Slovan Liberec (Cehia) 1-2 20,45 Malmo FF (Suedia) - Swansea City (Tara Galilor/Anglia)0-4 21,00 Vitesse Arnhem (Olanda) - Petrolul Ploiesti (Romania)1-1 21,00 Trabzonspor (Turcia) - Dinamo Minsk (Belarus)1-0 21,00 Stromsgodset IF (Norvegia) - FK Jablonec (Cehia)1-2 21,00 FC Astra Giurgiu (Romania) - AS Trencin (Slovacia)3-1 21,20 VfB Stuttgart (Germania) - Botev Plovdiv (Bulgaria)1-1 21,30 Rapid Viena (Austria) - Asteras Tripoli (Grecia)1-1 21,30 Standard Liege (Belgia) - Skoda Xanthi (Grecia)2-1 21,30 Mladost Podgorica (Muntenegru) - FC Sevilla (Spania)0-3 21,30 FC Bruges (Belgia) - Slask Wroclaw (Polonia)0-1 21,30 Steaua Rosie Belgrad (Serbia) - Cernomoret Odesa (Ucraina)1-3 21,45 Udinese (Italia) - Siroki Brijeg (Bosnia)3-1 21,45 Saint Johnstone FC (Scotia) - FC Minsk (Belarus)1-0 23,00 Breidablik (Islanda) - FK Aktobe (Kazahstan)0-1
Si totusi, 11.353 de internauti din 18.311 care s-au exprimat pe site-ul ziarului l-ar chema pe Mutu pentru barajul cu Grecia.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Presa din strainatate, surprinsa de deciziile lui Piturca ' Ce scriu publicatiile de-afara despre lista stranierilor pentru baraj Lista stranierilor convocati de Victor Piturca pentru barajul cu Grecia a surprins nu numai fanii nationalei, ci si presa din strainatate.
Practic, daca trecea de barajul cu Grecia, Romania ar fi incasat suma de 8 milioane de dolari, plus un bonus de 1,5 milioane.
google-analytics.com