Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (4.21 secunde)
"Din cei 36.392 de turisti care au participat la actiuni interne, 38,1% au vizitat litoralul, 32,3% - statiunile balneare, 14,5% - zona montana si traseele alpine, 8% - zonele istorice si 7,1% - zone de pelerinaj religios si au facut croaziere fluviale", a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.  Grecia, destinatia externa preferata  Potrivit Marianei Tanase, în perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2008, turistii doljeni care au preferat excursiile în afara tarii au ales sa viziteze în special tari europene.
Astfel, potrivit lui Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), pensiunile montane si rurale din Romania, dar si tari precum Grecia si Bulgaria, sunt principalele destinatii turistice solicitate de romani pentru petrecerea Pastelui. ... euro si de Grecia cu 0,65 mld.
Kolev a mai precizat ca si companiile multinationale din Grecia incep sa-si mute atentia catre Bulgaria din aceleasi motive. El a adaugat ca salariul mediu din Bulgaria este de 267 de euro, in timp ce in Grecia este de 1.
Grecia rezista datorita unei economii paralele infloritoare In ciuda estimarilor oficiale care indica o crestere a Produsului Intern Brut apropiata de zero in 2009, Grecia rezista crizei mondiale datorita unei economii paralele infloritoare si a dezvoltarii din anii precedenti, transmite AFP.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Guvernul socialist din Grecia si-a planificat bugetul pe 2010 astfel incat sa diminueze deficitul record ajuns la 12,7 din Produsul Intern Brut.
Pe aceeasi lista cu Romania mai apar Ucraina, Letonia, Ungaria si Grecia. ... Pe aceeasi lista cu Romania mai apar Ucraina, Letonia, Ungaria si Grecia.
Pietele financiare vor determina la un moment dat cresterea dobanzilor, iar statele europene cu probleme, precum Grecia si Portugalia, vor avea "multe dificultati", considera Rogoff.
Reactia investitorilor in titluri de stat va hotari daca Grecia va activa sau nu acest pachet de ajutoare, a declarat un oficial al ministerului grec de finante.
Ma astept in continuare ca, in cele din urma, Grecia sa-si restructureze datoria publica intr-o maniera ordonata.
Pe urmatoarele locuri intre tarile cu o inflatie ridicata s-au clasat Grecia, cu 5,5%, urmata de Ungaria, cu 3,6%, potrivit datelor biroului european de statistica.
Imbunatatirea conditiilor economice globale a ajutat economia europeana sa inregistreze in trimestrul al doilea cea mai buna crestere din ultimii patru ani, dupa ce criza datoriilor de stat din Grecia a afectat increderea la inceputul anului si a determinat guvernele sa ia masuri suplimentare de taiere a deficitelor.
In raportul anterior al celor de la CMA, Romania se pozitiona pe locul opt, insa acum analistii companiei de monitorizare au considerat ca Irlanda si Portugalia (doua state care fac parte din PIGS - Portugalia, Irlanda, Grecia si Spania) au o situatie mai precara decat noi.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Pe urmatoarele locuri intre tarile cu o inflatie ridicata s-au clasat Grecia, cu 5,2%, si Estonia, cu 4,5%, potrivit datelor biroului european de statistica.
Nu va sti Romania sa faca masline, pentru ca deja le face Grecia. Si Grecia are fonduri structurale, la fel ca si Romania.
Autostrada va avea 7.100 de kilometri si ar urma sa tranziteze si Romania, pe langa Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Grecia si Bulgaria, informeaza MEDIAFAX.
O autostrada de peste 7.000 de km in jurul Marii Negre, care sa strabata opt tari - Rusia, Ucraina, Moldova, Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia si Georgia - ar putea fi construita in urmatorii ani, dupa ratificarea de catre presedintele rus, Dmitri Medvedev, a unui memorandum in acest sens.
Inaintea noastra se afla Grecia, cu 48%, si Suedia, cu un procent de 26,8%. ... Si aici Grecia conduce clasamentul.
Vezi mai jos ce culoar european pregatesc grecii si ce trebuie sa faca romanii pentru a intra in proiect O delegatie elena va inspecta in curand cateva rute de transport din tara noastra, care ar urma sa intre in componenta culoarului european ce va lega Patras (Grecia) de Hegyeshalom (Ungaria).
Este a treia cea mai slaba performanta din UE, depasita doar de Portugalia si Grecia care sunt inca pe minus. ... SUA se afla pe locul 28 in topul respectiv iar ultima clasata este Grecia.
google-analytics.com