Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (3.66 secunde)
"Ministerul Transporturilor din Bulgaria va inaugura in curand licitatia pentru constructia podului, iar lucrarile efective se preconizeaza ca vor incepe in primavara lui 2007", a declarat Radu Gavrila, Acting Team Leader, la workshop-ul organizat ieri la Craiova de firmele insarcinate de guvernul bulgar sa asigure impactul si beneficiile proiectului in regiune (Consortiul Louis Berger, din Franta, si Euroconsultants, din Grecia).
"Ministerul Transporturilor din Bulgaria va inaugura in curand licitatia pentru constructia podului, iar lucrarile efective se preconizeaza ca vor incepe in primavara lui 2007", a declarat Radu Gavrila, Acting Team Leader, la workshop-ul organizat ieri la Craiova de firmele insarcinate de guvernul bulgar sa asigure impactul si beneficiile proiectului in regiune (Consortiul Louis Berger, din Franta, si Euroconsultants, din Grecia).
SIEMENS, BOMBARDIER, DAB - Grecia si A-TEC Industries AG - un concern austriac interesat de preluarea in intregime a fabricii. ... (Ungaria), MITILINEOS (Grecia) si ALSHTOM (Franta).
Ca un exemplu, Comisia Europeana a amendat scoaterea a 7.000 de locuri de scaldat din lista oficiala din tari precum Grecia, Spania si Portugalia, considerA¢nd ca astfel se mascheaza problemele de poluare din aceste zone.
Din cele sapte banci care s-au inscris initial in cursa pentru preluarea CEC, au mai ramas valabile ofertele Raiffeisen Bank din Austria, EFG Eurobank, Grecia, National Bank of Greece, Grecia si OTP, din Ungaria.
Spre exemplu, DAB Grecia este partener de mai multi ani al ELECTROPUTERE si nu a fost o surpriza ca firma sa-si anunte intentia de a participa la privatizare impreuna cu ELECTROMEC.
In pofida preturilor comparabile cu unele tari vecine, "strainii vor prefera Romania, alaturi de Grecia si Turcia pentru a construi case de vacanta", considera Ion Radu Zilisteanu, analist imobiliar. ... De remarcat ca tara noastra ofera unele avan-taje chiar si fata de Turcia si Grecia.
La fel s-a intamplat si-n Portugalia, Spania sau Grecia In acelasi timp, specialistii estimeaza ca procentul de falimente va fi unul similar cu cel inregistrat de tari precum Grecia, Spania sau Portugalia.
Societatile straine sunt DAB Grecia in asociatie cu ELECTROMEC, firma suedeza BOMBARDIER, concernul american GENERAL ELECTRIC, austriecii de la A-TEC Industries, HORVATH HOLDING Ungaria, GIEBEREI HEUNISCH GmbH si GOETZPARTNERS CORPORATE GmbH din Germania, PRAMAC GROUP Italia, MYTILINEOS Grecia, SKODA HOLDING Cehia, BHARAT HEAVY ELECTRICALS LIMITED India si ZHUZHOU TIMES ELECTRIC GROUP China si fondul american de investitii MASTERFIELD INVESTMENT GROUP.
Din aceasta importanta suma - tinand cont de faptul ca bananele nu sunt fructe specifice continentului european unde clima este departe de a fi favorabila cultivarii acestora - Spania va primi 50,4%, Franta 46,1%, Portugalia 3,1% si Grecia 0,4%, aceste cote fiind stabilite in functie de contributia fiecareia dintre statele mentionate la productia totala de banane din UE, inregistrata in anul 2000.
Sulfina Barbu a insistat sa spuna jurnalistilor ca si alte state membre UE, ca Grecia, Danemarca si Ungaria, impun taxe mari la importurile de masini. Spre exemplu, in Grecia taxa reprezinta intre 35 si 85% din valoarea reziduala a masinii, in functie de tipul motorului.
Israelul si Grecia sunt destinatiile cele mai cautate. ... O excursie in Grecia, de Paste este mai ieftina. Pretul porneste de la 250 de euro de persoana, cu autocarul.
Dupa anunturile care aratau ca Ungaria ar putea merge pe mana Rusiei si Ucrainei pentru a se aproviziona cu gaze si dupa ce Bulgaria a semnat un acord cu Grecia si Rusia pentru construirea unei conducte de petrol de la Marea Neagra la Marea Egee, gazoductul Nabucco ar fi putut ramane doar un proiect pe hartie.
Preturile vacantelor in Romania vor ramane aproape neschimbate in 2007 fata de nivelul de anul trecut, in timp ce pe anumite destinatii externe, precum Grecia, vor fi mai scumpe cu pana la 10%, potrivit tour-operatorilor romani participanti la Targul National de Turism.
Potrivit Mediafax, rata de penetrare a serviciilor de televiziune prin cablu este de 79% in Romania, cel mai ridicat nivel din Europa de Sud-Est, reiese dintr-un studiu publicat de furnizorul suedez de servicii de telecomunicatii Ericsson, realizat in Romania, Serbia, Bulgaria si Grecia.
În consecinta, daca vor avea ceva de reglat, autoritatile române va trebui sa-i caute pe constructori în Grecia.Firme Grecii au mai înfiintat PROODEFTIKI MANAGEMENT SRL Bucuresti si PROODEFTIKI SA Grecia, sucursala Bucuresti.
In ceea ce priveste electricitatea livrata populatiei, Romania a inregistrat, anul trecut, un pret de 0,085 euro/ kWh, dupa Grecia - 0,066 euro, Lituania - 0,0658 euro, Estonia - 0,0635 euro, Letonia - 0,0583 euro si circa Bulgaria - 0,0547 euro/ gWh.
Comparatiile studiului au scos în evidenta ca doar societatile din Grecia (92%) efectueaza în prealabil controale mai intense decât cele din România. ... Studiul cuprinde 645 de companii din Grecia, Polonia, Rusia si România.
Initial scopul evenimentului a fost promovarea Jocurilor Olimpice din anul 2004, din Grecia, al caror sponsor principal a fost Alpha Bank. ... Pana in prezent, Sports Panorama a fost organizata in 150 de orase din Grecia, dar si in Serbia si Bulgaria.
Cele mai mari deficite bugetare au fost inregistrate in Ungaria - 5%, Grecia - 3,5%, Marea Britanie - 2,8%, Franta - 2,7%, urmate de Portugalia si Romania cu 2,6%.
google-analytics.com