Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (2.89 secunde)
- Imi place enorm sa calatoresc.tocmai m-am intors din Grecia.Am fost in Italia, Marea Britanie,Franta,Spania,Canada,Olanda - Povesteste-mi una dintre amintirile placute din calatoriile tale. - A fost pentru prima data anul acesta cand am ales sa merg cu masina in Grecia.
una in Romania, si a doua, in Grecia, pentru a o repara pe prima.
Sute de militari din mai multe tari NATO au participat la un exercitiu in Grecia. ... Manevrele din Grecia fac parte din "Defender Europe", exercitiu organizat de SUA la care iau parte peste 20 de mii de militari din mai multe tari.
Primii 40 de pompieri romani au plecat astazi, de la baza din Ciolpani, intr-o noua misiune in Grecia. ... Militarii au experienta anilor trecuti, cand sute de mii de hectare de vegetatie au fost mistuite de flacari in toata Grecia.
Asta dupa ce acesta a fost trimis in judecata pentru ca ar fi trimis fete in Grecia, la prostitutie. Procurorii spun ca Marian Verenciuc racola tinere, carora le facea rost de acte si le aranja transportul spre Grecia, la fratele sau.
Liderul socialist grec Evanghelos Venizelos a dat astazi asigurari ca pana la sfarsitul acestei zile Grecia va avea un guvern, informeaza Mediafax.
Internationalul roman a plecat din Grecia, de la codasa Kerkyra (locul 15), insa nu la o formatie mai bine cotata in fotbalul european, ci la echipa Kapfenberg, ocupanta ultimului loc din prima liga austriaca.
In timpului celei de-a doua reprize germanii au dominat meciul, creand mai mult faze spectaculoase. Scor final, Germania - Grecia, 4:2. Nationala elena pleaca acasa de la Euro.
Duminică, 7 septembrie, la Atena: GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc
Modelul de talie internationala Alice Peneaca a plecat intr-o vacanta in Grecia impreuna cu sotul ei, Bobby Paunescu, care radiaza de fericire.
Pictez si tricouri, in Romania reuseam sa le vand cu 50 de lei, pe cand in Grecia ori Germania le vand cu 50-100 euro bucata. ... Si in Grecia, cat am locuit, mi-am vandut foarte bine lucrarile de arta, in Germania la fel.
Socialistii europeni au sustinut represiunile din colonii (social democratii olandezi - in Indonezia, laburisti britanici - in Malaezia, socialistii francezi - in Indochina), au aprobat persecutiile si discriminarile in materie de locuri de munca la adresa comunistilor, dupa cum au fost de acord cu inabusirea insurectiei comuniste din Grecia.
Grecia si Romania sunt tari surori, aliate atat la nivelul Uniunii Europene, cat si NATO, care au religie comuna, iar relatiile bilaterale dintre cele doua tari au cunoscut in ultimii ani un salt esential, a declarat vineri Theodoros Karaoglou, ministru al Macedoniei si Traciei, intr-o conferinta de presa organizata la sediul Ambasadei Elene din Bucuresti.
Grecia, Australia si Austria au demonstrat ca sunt profesioniste la autoexaminare din proprie initiativa, cu 52%, 48%, respectiv 45% din populatie care a declarat ca isi verifica alunitele cel putin o data pe an. ... Australia, Grecia si Finlanda au optat pentru palarii sau sepci.
Iubesc Grecia! O iubesc ca pe-o iubita. O iubesc in asa hal incat, din clipa in care trecem granita pe la Kulata, simt in nari miros de apa sarata.
Locuia in Shipska, un sat invecinat din munte, in care au mai ramas cateva zeci de familii de batrani, deoarece majoritatea aromanilor au plecat la munca in Grecia.
De astazi si pana pe 18 iulie, Centrul de Pelerinaj "Sfantul Nicodim" al Arhiepiscopiei Craiovei organizeaza un pelerinaj in Grecia si Italia.
Sustinatorii celor doua state afirma ca acestea sunt la fel de pregatite ca Polonia in 2004 sau Grecia in 1981, dar in urma cu doua luni Comisia Europeana atingea apogeul criticilor fata de lipsa de performanta a Bulgariei.
pe de o parte, fondul are probleme tot mai mari cu tari ca Grecia, Portugalia, Irlanda sau Spania, pentru a se mai "incurca" si cu o tara de rangul al treilea, in economia europeana, precum Romania.
"Grecia a fost respinsa de trei ori de Germania inainte de a fi in final admisa, iar actualitatea arata ca Germania avea dreptate sa o blocheze, deoarece Grecia are in continuare probleme cu asigurarea securitatii la frontiera sa cu Turcia", aminteste un alt diplomat de la Bruxelles.
google-analytics.com