Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (3.78 secunde)
- Da, bunicul a fost arestat in biserica, din cauza unei lozinci, pusa de el la intrarea in biserica: OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET.
"In realitate nu prea exista autonomie locala in Romania", a declarat sambata Ludovic Orban, viceprimarul Bucurestiului, membru in Comitetul executiv al PNL si presedintele Ligii Alesilor Locali, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o la Harsova cu mai multi primari constanteni.
Functionarii din Primaria Craiova ignora ordinele venite de sus si incalca Legea nr. 544/2001, pe care o invoca de fiecare data cand vine vorba de transparenta.
"Cele 30 de miliarde sunt ca o prajitura pusa in vitrina, dar la care e imposibil sa ajungi. Ni se flutura o suma in fata, dar nu vom ajunge niciodata la ea", a marturisit deputatul Rusanu.
O alta "cireasa de pe tort" pusa pe masa ziaristilor de viitorii ministri europeni prezenti la conferinta a fost una din modalitatile de alarmare a cetatenilor, o alternativa la care va trebui sa apeleze satenii din localitatile unde sistemele de avertizare sunt ca si inexistente:
Rabdarea ghinionistilor care asteapta de 15 ani sa intre in posesia locuintelor este din nou pusa la incercare anul acesta, insa nu din pricina lipsei banilor.
La randul sau, Bush a spus ca Statele Unite sunt prietene cu Romania si ca cele doua tari trebuie sa coopereze la acest lucru, in contextul in care in SUA exista o dezbatere aprinsa pe tema imigratiei si urmeaza sa fie pusa la punct o noua legislatie in domeniu.
Consilierii au decis in acest sens amanarea discutiilor, pana la o data ulterioara, cand problema va fi pusa de fata cu toti ceilalti preoti din localitate.
De mentionat ca la seminar fusesera invitati reprezentantii organizatiilor de tineret din Constanta, Agigea, Techirghiol si Eforie, slaba prezenta fiind pusa, de catre deputatul Laurentiu Mironescu, pe seama modalitatii de lucru defectuoasa de pana acum in cadrul Organizatiei Judetene de Tineret.
"E foarte bine ca a fost pusa in discutie tema aliantei cu PSD", a adaugat Patriciu, mentionand ca nu este de acord cu ideea potrivit careia PSD este un partid total compromis.
Aceasta stare ar putea fi pusa pe seama faptului ca Alianta D.A. se afla deja in opozitia locala. Dupa cum toata lumea cunoaste, PC s-a aliat cu PSD, cele doua partide preluind controlul Consiliului Local Galati si a Consiliului Judetului.
"Eu l-am cunoscut doar pe generalul Ilie Ceausescu, iar daca voi spune ce am facut, inclusiv pentru evenimentele din 1989, loaza nationala ar fi pusa in situatia de a trebui sa-si ceara scuze pu-blic", a spus Talpes.
Este pusa de Cozmin Gusa si de Mircea Dinescu, care sunt disperati ca si din ultimul dosar, de altfel minuscul, venit la SIE, reiese ca eu am refuzat in mod categoric colaborarea cu Securitatea", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
"Nationalismul in Romania este la un nivel atat de ridicat, incat chiar si adoptarea proiectului de lege privind statutul minoritatilor este pusa sub semnul intrebarii", a spus Markó.
a€˜Nu a fost un atac impotriva nimanui" Si-a motivat decizia personala de a intra in greva foamei Ion Stefan, care a spus ca alimentarea cu apa potabila a orasului nu a fost pusa in pericol, acesta prezentind si un material privitor la evolutia situatiei societatii.
Mai mult, el crede ca toata aceasta chestiune "este o lucratura speciala" si ca ar fi fost pusa la cale de inspectorul-sef al Politiei Rutiere din Vrancea.
Tot in cadrul Delegatiei Permanente, a precizat Victor Manea, a fost pusa in discutie intentia guvernului de a micsora cu 4% taxele pe CAS.
Geoana considera ca aceasta "mare telenovela" pusa in fiecare zi in scena in direct, pe toate posturile de televiziune, se va termina odata cu venirea primei facturi la intretinere.
Conditia pusa de oamenii de afaceri a fost ca sa existe un mecanism de verificare asupra acestor bani, astfel incit ei sa ajunga direct la pensionari", a precizat Bogdan Ciuca.
Sunt insa convins ca Theodor Stolojan a cazut intr-o capcana pusa la cale de Valeriu Stoica, cel care a insistat si pentru crearea Aliantei, dar cu gandul ca va fi pus el in fruntea ei.
google-analytics.com