Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (3.57 secunde)
Dupa ce si-a anuntat colegii ca vor avea de suferit daca isi vor mai da la gioale in public, Madalin Voicu a mai dictat o masura care urmeaza a fi pusa in aplicare:
Asta inseamna ca suma totala pusa la bataie in acest proiect este de 25.000 de euro. Banii au fost folositi pentru tiparirea unor brosuri in care se vorbeste despre institutiile UE, agricultura romaneasca dupa aderare si fodurile pe care romanii le pot accesa”, a declarat Maria Petre.
I-a dat primarul si o saltea relaxa, pusa direct pe podeaua casei construita de ANl, dar nu se muta ca zice ca nu are cum.
Nu cred ca problema este pusa corect, pentru ca noi cerem doar ca platforma liberala sa fie discutata la baza partidului, dar ei nu doresc nici un fel de dezbatere", a precizat Flutur, care a recunoscut ca sustinatorii platformei liberale au "un spatiu" unde lucreaza, iar in prezent se strang semnaturi ale membrilor PNL din tara pentru sustinerea inceperii dezbaterii platformei liberale in cadrul partidului.
In contextul noului scandal guvernamental creat, lipsa de curaj a deputatului poate fi pusa tocmai pe speranta colegilor sai din UDMR de a se infrupta cat mai mult din posturile vacante ramase dupa retragerea conservatorilor de la guvernare.
Organizarea stricta pusa in scena nu i-a impiedicat insa pe delegati sa migreze in masa pe holurile generoase (ca spatii) ale Pavilionului respectiv, potolindu-si foamea, setea sau nevoia de tutun si de sociabilitate.
Tot in seama lui Dumnezeu este pusa cresterea popularitatii lui Gigi Becali (42% din romani cred ca rolul Domnului a fost unul mare si foarte mare), asa cum 33 la suta cred ca Traian Basescu a castigat alegerile prezidentiale gratie ajutorului lui Dumnezeu.
Turta dulce cu gust amar Anul se incheie cu o poveste frumoasa pusa in scena la Bruxelles, in ajun de Craciun, la Consiliul European de iarna, acolo unde admiterea Romaniei si a Bulgariei in UE este marcata printr-o ceremonie, in care cele doua tari sunt asezate pe o harta simbolica, in randul statelor membre.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea sedinta de Guvern o lista a masurilor referitoare la problemele solicitate de Senat.
Motiunea anti-Macovei ar putea activa clauza de salvgardare, chiar in ultimul moment, adica in luna iunie a acestui an. Este declaratia facuta de Susanne Kastner, vicepresedintele Bundestagului.
Tranzactie motivata in 12 randuri Legalitatea hotararii este insa pusa la indoiala de presedintele PLD Dolj, Horatiu Buzatu, care a declarat ieri ca il va interpela in scris pe premierul Tariceanu pentru a da explicatii in legatura cu acest transfer.
"Tema amanarii alegerilor nu este noua, ea a inceput sa fie pusa pe tapet odata cu certitudinea ca rezultatele electorale ale patrulaterului negru vor fi sub asteptari.
Ministrul transporturilor a aratat ca seriozitatea demersului e pusa sub semnul intrebarii de alegerea lui "Felix" in fruntea comisiei de ancheta, pentru ca s-a dovedit ca acesta a facut politie politica, si a precizat ca democratii ar putea face plangere penala impotriva lui Voiculescu.
Masura de penalizare a echipei de guvernare va fi pusa in aplicare daca liderul liberalilor nu va propune Parlamentului o noua formula de cabinet.
"Ma surprinde incrancenarea presedintelui Basescu si a colegilor de Alianta in privinta datei alegerilor europarlamentare", a apreciat consilierul judetean PNL Victor Manea, care se intreaba, retoric, "daca nu cumva premierul Tariceanu a stricat cine stie ce strategie pusa la punct probabil de la Cotroceni".
"Am vrut ca aceasta tara sa fie intotdeauna aparata, sa nu fie pusa in pericol. (...) Este cel mai bun lucru care ni se putea intampla", a apreciat el, referindu-se la acordul privind stabilirea de facilitati militare americane pe teritoriul Romaniei.
Prezenta sa la Cotroceni era pusa sub semnul intrebarii inca de saptamana trecuta, cand presedintele nu a exclus plecarea generalului de la Cotroceni.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca partidul pe care il reprezinta doreste modificarea Legii SIE in cursul saptamanii care urmeaza, pentru ca in momentul in care seful statului va propune un nou sef la conducerea serviciului sa fie pusa legea actuala in acord cu Constitutia.
In declaratie se afirma ca Uniunea "va fi pusa pe noi baze comune pana la alegerile europene din 2009". "Noi luam in considerare observatiile tuturor tarilor membre, insa trebuie sa spunem oamenilor si cum vor merge lucrurile de acum inainte", a declarat cancelarul german.
Ca niste buni elevi, penegistii de la Galati vor sa puna in aplicare reteta electorala pusa in practica de sefii de la Bucuresti.
google-analytics.com