Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (2.55 secunde)
Nu pot discuta o hotararea judecatorilor, dar mi se pare nedreapta, cand transportul se facea in conditii ilegale, fara acte, fara masina pusa la punct", a spus Traian Basescu.
Presedintele Senatului si-a amintit de eticheta de partid corupt care a fost pusa PSD in urma cu cativa ani si a afirmat ca daca acei presupusi corupti nu au putut fi dovediti de justitie, in schimb vor fi dovediti acei corupti ai actualei puteri.
Spre deosebire de mine, Basescu si familia sa au primit foloase necuvenite de la constructorii cu care avea contracte si nu trebuie sa mai dau eu detalii despre casa care i-a fost pusa la dispozitie de Euroconstruct.
Potrivit deputatului conservator Bogdan Pascu, PC va propune parlamentarilor europeni ca initiativa sa fie pusa in aplicare in toate tarile, astfel incat "nici in Romania sa nu ne mai trezim cu pedofili din alte state".
Cu o strategie bine pusa la punct PNL ar fi putut lua 16,5 - 17% din voturi, atat cat este potentialul partidului".
Intre timp insa, Adrian Vlad sustine ca are rabdare si incredere ca legea va fi pusa in aplicare si la Navodari, dar nu poate ramane impasibil fata de anumite declaratii si materiale aparute in presa.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Ciuca, este bucuros ca initiativa PC privind dublarea alocatiei de stat pentru copii de la 25 la 50 de lei a primit avizul Comisiei de munca si protectie sociala din Senat, dar spune ca mai are de trecut prin multe comisii pentru a fi si pusa in aplicare.
La doua zile, Vadim Tudor a renuntat la demisie, insa recomandarea sa a fost pusa in preactica de catre deputatul Daniela Buruiana.
Chiar si asa, vor fi facute mai multe modificari de forma, cum ar fi simplificarea siglei si schimbarea sediului partidului, insa versiunea finala a statutului va fi definitivata si discutata pentru a fi pusa in aplicare abia pe 27 ianuarie.
Astfel, acestia nu numai ca sunt incantati de faptul ca legea va fi pusa in aplicare, ba, mai mult, spera ca de acum sa nu se mai practice vanatul la discretie.
a€žDaca in fondurile de echilibrare exista o formula care impartea banii catre toate comunele, aceasta impartire a fondurilor de echilibare a ramas la mana Consiliului Judetului, mai bine zis a presedintelui, iar noi, la sedinta de CJ care a fost pusa inadins la sfarsitul lunii, ca sa-i intarzie pe primari sa-si desfasoare activitatea in bune conditii, vom lua masuri ca bugetele sa fie repartizate asa cum trebuie, iar, daca nu, vom merge chiar pe atacarea acestor decizii in instanta", a spus Toader.
Idei peste idei Cel mai implicat partid al ultimelor zile s-a dovedit a fi, de aceasta data, Partidul Alternativa Ecologista din Romania care a fost cu totul acaparat de problema legii transportului public privat, care inca nu este pusa in aplicare, dar si a invatamantului, care, dupa parerea presedintelui acestei formatiuni politice, Ion Stefan, mai mult ar dauna elevilor decat sa le faca un bine.
La finalul sedintei, Geoana a afirmat ca Nastase va analiza ce pasi procedurali trebuie facuti pentru ca Rezolutia cu privire la necesitatea anticipatelor, votata vineri de Consiliul National, sa fie pusa in practica.
"Nu-i nimic, am solicitat deja sa ne fie pusa la dispozitie motivatia magistratilor. Si, pentru ca lucrurile sa se limpezeasca, la urmatoarea sedinta ii vom da din nou afara.
Magistratii au luat in considerare solicitarea si au stabilit ca aceasta problema sa fie pusa in discutie la termenul urmator, mai precis pe 2 aprilie.
Conform graficului, dupa data de 5 mai vor demara lucrarile propriu-zise, intre timp fiind pusa la punct documentatia. Totodata, a aratat Ionel Chirita, in orasul Harsova rata somajului a scazut simtitor, de la 34,5% in 1993, la 6,2%.
Au fost refacute usile, pardoselile, a fost pusa gresie si faianta, acoperisul a fost reabilitat si a fost montata si o noua centrala termica.
508 din decembrie 2006, privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din clasele I-IV din invatamantul de stat si confesional, desi este adoptata de mai bine de un an si jumatate, nu a fost pusa in aplicare nici pana la acest moment.
Dragos Vladulescu, candidatul PSD la Primarie, a infirmat faptul ca suspectul este membru sau simpatizant al social democratilor si a declarat ca nu exista nicio actiune provocatoare pusa la cale de el sau de vreun membru PSD sau de organizatie.
Doar un sfert dintre galateni s-au prezentat la urne Desi victoria lui Nicolae nu poate fi pusa in discutie, putem face totusi cateva comentarii legate de participarea la vot sau mai exact de absenteismul pronuntat din turul al doilea.
google-analytics.com