Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (3.82 secunde)
exista si o fotografie cu ea, pusa in portofelul lui Martin. Au mai fost adaugate doua scrisori de dragoste, o chitanta datata 19 aprilie 1943, de la un cunoscut magazin de bijuterii londonez, pentru un inel de logodna.
Persoana in cauza a fost pusa sa priveasca un film frumos, cu imagini minunate, care starneau bucurie. In acelasi timp, la 1000 de km distanta, masuratorile aratau cum spirala de ADN se relaxeaza.
Cat despre milioanele de romani carora nu doar ca le este abolita suveranitatea odata cu anularea votului, dar nici nu inteleg ca aici este pusa intre paranteze insasi conditia lor viitoare de viata.
Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014. Acum masinariei i-au sarit cateva rotite.
Deputatul democrat a mai adaugat ca gestul PRM Constanta se inscrie intr-o serie de atacuri, de "tentative de diversiune ieftina, pusa la cale de presedintele PRM Radu Comanici, care este si vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, deci are cine sa ii sfatuiasca, are destui prieteni...
Pusa la zid de catastrofa care se prefigureaza a fi sezonul estival 2006, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a invocat, in urma cu cateva zile, proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurare pe plaja.
La dispozitia participantilor a fost pusa doar una dintre fotografii, cu o rezolutie nesatisfacatoare. Fotografia prezinta o creatura intr-o cutie de sticla.
Arhiva pusa pe internet detaliaza si o serie de incidente legate de fenomenul OZN, dovedind interesul agentiei pentru aceste aparitii inexplicabile.
Esti pusa intr-o postura destul de dificila la locul de munca din cauza unei probleme de comunicare. Esti mustrata de superiori, insa vei trece peste acest incident.
Accesarea sutelor de milioane de euro care vor ajunge in Dolj odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana este pusa in pericol de lipsa personalului care sa acorde consultanta pentru intocmirea proiectelor.
In schimbul de focuri din ambuscada pusa la cale de teroristi, Sorin Botar va fi ucis. - Arestarea fostului prim-secretar de la Alba-Iulia, Ion Savu, ca urmare a faptului ca detinea in servieta-diplomat mai multe tuburi goale ale unor rachete de semnalizare.
Alte persoane au descoperit, in dimineata rapirii, ca o parte din imbracamintea cu care isi aminteau ca se culcasera era pusa pe un scaun sau langa pat.
Ea a atras insa brusc atentia mediei in momentul in care Rich Terrile, director al Centrului pentru Calcul Evolutionar si Proiectare Automatizata din cadrul Jet Propulsion Laboratory al NASA, a prezentat, in mai multe randuri, incepand din 2012, conferinte in care spunea ca ne-am putea afla, cu totii, in interiorul unui supercalculator si ca Universul intreg ar putea fi o simulare, pusa la cale de constiinte care ne sunt incomparabil superioare.
Desi totul pare sa evolueze mult prea simplu, aproape fara a depune vreun efort, vei vedea ca totul urmeaza totusi o planificare foarte bine pusa la punct.
Exista un motiv temeinic pentru a fi pusa aceasta intrebare. Lazar a recunoscut de cateva ori, ca odata a fost dus la S-4 si apoi a zburat inapoi.
Nu incalci limita pusa de viteza luminii? Dar ce intelege fizicianul si ce intelege inginerul prin viteza luminii? Facand apel la o ecuatie cunoscuta, Puthoff a reamintit ca viteza luminii este egala cu 1 supra radacina patrata din produsul dintre permitivitatea electrica a vidului si permeabilitatea magnetica a vidului.
Femeia Berbec este independenta, cinstita si mereu pusa pe distractie. Este o buna gospodina si un bun psiholog la nevoie.
Insa criza identitara apare cand se discuta originile lor, problema pusa in discutie publica abia dupa libertatea de exprimare castigata in Revolutia din decembrie 1989.
Piatra de temelie a unei noi biserici - cu hramul Inaltarea Sfintei Cruci - a fost pusa la cativa metri de micul paraclis.
Cronologia evenimentelor In noaptea de 17-18 iunie 1951, de Rusalii, a fost pusa in miscare cea mai ampla actiune de deportare din istoria contemporana a Romaniei, dupa deportarea germanilor din Romania in Uniunea Sovietica, intreprinsa in ianuarie 1945.
google-analytics.com