Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (3.73 secunde)
O potentiala solutie ar fi, in opinia liberalului, o asociere cu o firma in domeniu care sa inceapa reabilitarea drumurilor judetene, insa aceasta solutie, daca va fi pusa in practica, este una a carei aplicare necesita timp.
Numirea lui Dan Pavel a fost o surpriza organizata de presedintele PNG si a fost pusa in scena in cadrul conferintei de presa, desfasurata la viitorul sediu al PNG, care, potrivit liderului acestui partid, poarta denumirea de "Palatul Becali".
Vor spune ca inlocuiesc oameni numiti politic cu oameni a caror anvergura profesionala nu poate fi pusa la indoiala", a spus presedintele PLD Dolj.
Noua organigrama este pusa de noul ministru pe seama faptului ca anumite departamente au trecut la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, structura institutionala fiind simplificata inclusiv la nivelul companiilor si institutiilor din subordine.
Ministrul Justitiei a mai precizat ca legea ANI este prioritatea Guvernului si ca ar putea fi adoptata in maxim doua saptamani.Chiuariu a mai precizat ca legislatia romaneasca trebuie pusa in acord cu standardele impuse de Conventia Europeana, pentru a preintampina numarul mare de plangeri inregistrate la CEDO.
Fiecare om care vrea sa vina la intalnire o face de unul singur, cu propriul mijloc de transport", a declarat Calin, infirmand astfel zvonurile privind o campanie de strangere de membri pusa la cale de organizatia judeteana a PSD in comunele din Dolj.
Rezerva PD Bihor fata de devotamentul afisat de PLD poate fi pusa pe seama faptului ca, la nivel local, democratii au ajuns si s-au mentinut la putere datorita propriilor strategii si vechii aliantei cu UDMR, de multe ori contrara politicii centrale, ceea ce a facut sa depinda tot mai putin de "locomotiva" partidului, in cazul de fata presedintele Basescu.
Reactia UDMR este pusa de presedintele suspendat pe seama refuzului sau de a interveni in favoarea ministrului Zsolt Nagy sau a presedintelelui formatiunii, Markó Béla, atunci cand acestia au avut probleme cu Parchetul.
Potrivit vicepresedintelui PNL, o astfel de motiune nu poate fi pusa in practica fara motive concrete. "O motiune PSD trebuie motivata puternic.
Tradarea lui Cristian Boureanu a fost pusa in schimb pe seama tineretii sale datatoare de hormoni, motiv pentru care doctorul Enescu s-a oferit sa-l ajute:
Deputatul considera, insa, ca o parere personala, ca Orban nu trebuia sa se grabeasca, iar declaratia acestuia a fost pusa pe seama unui fond emotional:
Deputatul Cozmin Gusa a sustinut ca protestul minerilor a fost "inventat" de liderul sindical Marin Condescu, sustinator declarat al presedintelui Traian Basescu, si care este sprijinit de liderul PD Gorj, Ionel Mantog, fost secretar de stat de la Ministerul Economiei si Comertului.
Astfel, Basescu le-ar fi promis social-democratilor un Guvern PSD, eventual condus de Mircea Geoana, conditia principala pusa de seful statului fiind aceea de a-l debarca pe premierul Tariceanu.
"In Ministerul Mediului este o secretara de stat, Lucia Varga, pusa acolo de pesedisti, preluata de penelisti, care o tin strans.
Dar cei 322 au pierdut o jumatate de an pentru indepartarea PD de la guvernare, demiterea pesedintelui si aservirea parchetelor. Toata aceasta strategie politica a fost pusa la cale de Hrebenciuc, Olteanu si Verestoy", a mai spus acesta.
O alta locatie pusa la un moment dat pe tapet era pe strada Bucuresti, proiect realizat in proportie de 60-70%, insa cu un mare defect:
"Pentru 2008 aplicarea legii inseamna o crestere a veniturilor in bugetul de pensii de 2,5 miliarde euro, crestere care nu poate fi pusa pe cresterea economica de circa 6% de anul acesta.
Dan Voiculescu a precizat ca listele cu candidati raman oficiale, urmand ca in cursul saptamanii viitoare sa aiba loc o intalnire la Bucuresti cu cei nominalizati, pentru a fi pusa la punct strategia pentru campania electorala.
Smarandoiu spune ca, desi la Matca se gasesc nu mai putin de sase cabinete medicale, acestea functioneaza acum intr-o chilie a bisericii din comuna, pusa la dispozitia enoriasilor si a medicilor prin mila preotului.
El a fost contrazis de secretarul general al Partidului Verde, Radu Munteanu, care a precizat ca Alianta nu este constituita pentru obiective politice, eventuala accedere in Parlament urmand sa fie pusa in discutie dupa compatibilizarea structurilor partidelor componente.
google-analytics.com