Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (2.73 secunde)
Cei doi se reintalnesc la Londra, unde relatia lor este pusa la grea incercare de presiunile extreme ale razboiului.
SA Calarasi si pusa in circulatie in anul 1929 - Sediu al Sfatului popular orasenesc(a se vedea fosta stema a Romaniei dupa frontispiciu) - Fotografie din 1982 - Sediul Comitetului municipal PCR si al Consiliului local municipal - Inainte de mutarea in noul sediu - Noul sediu al Primariei, inaugurat la 19 aprilie 2013 - Sediul din str.
A fost pusa, iar si iar, de nenumarate ori. Se spune ca Buddha a raspuns: - Va fi asemenea unui nor alb care se face nevazut.
Cipul calului costa Medicii veterinari doljeni au incercat sa finalizaze cat mai repede crotalierea deoarece primeau bani pentru fiecare crotalie pusa.
In ceea ce priveste interdictia pusa viceprimarilor, Solomon nu poate sa faca asa ceva. Asta depinde de personalitatea fiecaruia, nu poate sa le impuna anumite lucruri", a spus Neagoe.
Biroul de presa al Armatei Britanice a declarat ca situatia a fost inrautatita de faptul ca acelasi ziar a raportat si cele mai recente decese in razboiul din Afganistan, ca o mica notita pusa alaturi de povestea cu OZN.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca PNL a ales un moment nepotrivit pentru organizarea unei manifestari care sa marcheze 500 de zile de guvernare a Aliantei D.A., in conditiile in care Romania este sub ape, iar relatia dintre PD si PNL nu este pusa la punct.
El scrisese chiar o carte gratuita, pusa pe internet, intitulata "Moartea OZN-urilor fasciste", destinata demitizarii acestor istorii. Dupa el, toate povestile cu OZN-uri naziste sunt o adunatura de inselatorii, aparute in anii ‘50 in anumite reviste din Germania Occidentala, iar mai tarziu, in unele cercuri neo-naziste.
FARCAS) Robert Hastings, cel care investigheaza inca din 1973 incidentele OZN la instalatiile nucleare americane, incidente despre care am scris de mai multe ori in paginile prezentei publicatii, afirma ca agentiile de informatii ale Statelor Unite monitorizeaza activitatile investigatorilor OZN, o practica pusa in aplicare de catre CIA incepand din 1953 si care continua si astazi.
De 25 de ani, nu a fost pusa ordine in cadastrul general, pentru ca este nevoie de haos. Unde este haos este si interes, pentru ca, in toti acesti ani, statul a retrocedat paduri, terenuri, ape, cladiri, in valoare de peste 60 de miliarde de euro!
Si este simplu sa vina cineva cand masa a fost pusa, totul pregatit, si sa culeaga roadele fara munca. Ma tem ca domnul Stolojan a cazut intr-o plasa.
Daca pacientul urineaza cu sange, iar aceasta sangerare nu poate fi pusa decat pe seama infectiei urinare (ceea ce denota afectarea majora a peretilor vezicii), tratamentul va dura mai mult.
Astfel, CNSAS se vede pusa in situatia de a nu mai avea acces legal la arhivele Militiei si Justitiei.
Sala Sporturilor este pusa la punct, dar handicapul cel mare este in privinta suprafetei", a fost de parere Petrica Munteanu, care a adaugat ca se doreste construirea unei Sali Polivalente, cu toate dotarile aferente, dar ca deocamdata nu a fost reperata locatia in care un asemenea proiect ar putea fi pus in aplicare.
In cadrul acesteia a fost pusa in discutie oportunitatea pentru Municipiul Mangalia a contractarii acestui imprumut.
Dar in loc sa se intrebe daca propria metodologie a acestei ascultari ar trebui pusa sub semnul intrebarii, el se intreba cu voce tare daca nu cumva mesajul a fost chiar faptul ca nu a primit niciun mesaj.
In aceste conditii, in momentul in care va fi pusa in aplicare schimbarea lui Ionel Manafu, ne asteptam ca democratul Constantin Chirila sa "consulte" sanatatea tranzactiilor si licitatiilor efectuate de DADL si sa ofere toata consultanta sa hotelierilor si agentilor economici care isi smulg parul din cap pentru sezonul estival care se prevede a fi extrem de pagubos pentru buzunarele lor.
La cativa metri de manastire se afla Vinaria Robola, unde poti degusta si chiar cumpara vinul cel mai renumit din insula Kefalonia, care recunosc ca este foarte bun .Unele soiuri sunt ambalate foarte ingenios, sticla fiind pusa intr-o husa din panza,cu numele imprimat ,iar la gatul sticlei este legata o medalie.
Atunci m-am vazut pusa in fata situatiei de a-i spune sotului meu ca vreau sa divortam si de a-i expune cu lux de amanunte de ce relatia noastra s-a terminat.
Acesta a promis ca aceia care au facut parte din structurile comuniste si vor raspunde sincer la intrebarea pusa de tinerii liberali vor primi un premiu special.
google-analytics.com