Cautare

284 de rezultate pentru "poze cu lorena" (4.42 secunde)
Formarea coalitiei PSD-PNL-UDMR-minoritati cu Iohannis candidat de premier a fost o manevra spectaculoasa. ... Luna octombrie a adus cu sine o manevra neasteptata din partea adversarilor lui Basescu. ... Ideea cu Iohannis i-a apartinut lui Crin Antonescu.
Dupa 5 ani de mandat prezidential, ea ramane cu niste anchete penale. ... A DOUA CRIZA POLITICA GENERATA DE NUTI Telenovela a culminat cu a doua criza politica iscata, dupa toate aparentele, tot din cauza Elenei Udrea.
Schema de calcul, daca va exista, va fi prin analogie cu ceva. ... Ii inteleg pe militari, inteleg si intentia lor de a-i da cu gradele in cap. ... Unii n-au vazut sediul SIE nici in poze.
Cu putin timp inainte de inceperea procesului de votare, situatia in PSD este cat se poate de clara. ... Inclusiv apropiatii lui Geoana, care l-au sustinut pana in ultimul minut, in frunte cu Vanghelie, spun acum ca batalia este pierduta.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Printre numele liderilor creati in timp, cu migala, de fortele mai sus pomenite el i-a enumerat pe Adrian Nastase, Radu Vasile, Traian Basescu, Mugur Isarescu ori Theodor Stolojan.
In schimb, telegramele trimise de la Bucuresti sunt niste barfe ieftine, unele chiar cu iz de mahala. Un spectacol ieftin cu actori de mana a doua sau a treia. ... Despre relatiile omului de afaceri Dinu Patriciu cu Omar Hayssam s-a scris de asemenea.
Sa incepem cu remarca urmatoare: ... O remarca interesanta pe care realizam acum ca o putem cupla cu o declaratie interesanta a unui cunoscut lider PDL. ... "...Nu va grabiti cu concluziile privind alegerile din 2012.
Sunteti daca nu liderul opozitiei, unul dintre ei, pentru ca ati spus ca nu concurati cu domnul Antonescu pe aceasta titulatura.
Unii au nevoie pentru a se excita si a ajunge la orgasm de poze sau de filme. ... Orice faptura inzestrata cu ratiune de pe teritoriul acestei tari cred ca si-a putut dat seama, dupa 7 ani, cu cine are de-a face. ... Basescu nu are legatura cu Sanatatea.
Cand vrea dansul, da mana cu un ministru, daca nu vrea, nu da. Daca vrea, il asculta cand tine o cuvantare intr-o anumita imprejurare, daca nu, face poze, rade si il ironizeaza...
Cei care sunt impotriva lui Basescu ironizeaza miscarea celor din PDL prin poze sau caricaturi. ... Pe Facebook circula si o serie de glume care ii fac recomandari presedintelui Traian Basescu."Base nu uita, nava ta e Rahova!", cu aluzie la scandalul "Flota".
Sau, daca asta nu se putea, macar sa-l fi plimbat cu presu‘ inca vreo cateva zile.
- Dupa ce i-a promis o partida de privatizare in grup cu poporul, plina de perversiuni, scule erotice si ejaculari abundente, domnu’ Dan a lasat duduia cu chilotii in vine, cu picioarele desfacute si chistocul in dinti, explicand ca asa ceva nu i s-a mai intamplat pana acum.
Chiar e bine sa povestesti despre cat de aprig te-ai luptat tu cu sistemul. ... Aici e bine insa sa tii seama ca multi din auditoriu au neamuri prin Spania, Italia, Franta, care tocmai cu luat banii se ocupa.
Chiar e bine sa povestesti despre cat de aprig te-ai luptat tu cu sistemul. ... Aici e bine insa sa tii seama ca multi din auditoriu au neamuri prin Spania, Italia, Franta, care tocmai cu luat banii se ocupa.
Dupa ce storci audientele dezgolind fese si sani, cu tonele, n-ai de ce sa fii socat de o gluma de vestiar.
In timpul asta, senzuala doamna Campeanu, ca intotdeauna serafica, acoperita doar de un vaporos neglijeu, reinventa scena balconului, desertand oala de noapte si murmurand cu glas dulce si mangaietor delicata arie: ... Tu cat timp petreci zilnic cu Becali?
Cu cine se vede Ponta in SUA Chiar daca va amana anuntul oficial pana dupa alegerile europarlamentare din primavara anului viitor (din ratiuni strategice), sperand ca PSD va obtine acolo undeva peste 45% din voturi, nu mai e nicio indoiala ca Victor Ponta e decis sa candideze la prezidentialele din 2014.
Imi pare rau, ati ramas cu un ,,prieten‘‘in minus!" "Felicitari ! .unii au poze si cu Hitler.." "Grija mare....dl.
google-analytics.com