Cautare

284 de rezultate pentru "poze cu lorena" (3.03 secunde)
Raed Arafat, la un pas sa piarda o lupta importanta cu fumatorii!
Voi reproduce in cele ce urmeaza cele scrise cu talent de Stelian Tanase, despre acest om rar - Gheorghe Florescu, supranumit Omul lui Dumnezeu. ... El impreuna cu tatal lui Garabet Carabelaian au supravietiuit si au ajuns la Bucuresti.
Interviu cu prof.univ.dr. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
Interviu cu prof.univ.dr. ... Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
Premierul nu a inteles ca descentralizarea inseamna sa ai un cadru legal, o lege-cadru, sa nu te joci cu aceste lucruri", a spus ministrul Integrarii Europene la un seminar organizat la Cluj-Napoca.
Statiile cu pricina ar fi permis fluidizarea activitatii de preschimbare a actelor de identitate. ... In prezent se formeaza trei cozi la ghiseele din cadrul serviciului, una dintre acestea fiind la poze.
"Sintem la un an si citeva zile de cind se aplica legea referitoare la vinzarea catre medicii de familie a cabinetelor cu destinatia de cabinete medicale si acte conexe actului medical.
sa matur salile de judecata cu parul lui cret, pentru ca curatenie trebuie facuta", a subliniat Radu Comanici. ... In fiecare dimineata, cand se trezeste, cand trece pe langa poze, le scuipa", a aratat Radu Comanici.
Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o baie de multime la Upetrom, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la infiintarea uzinei, invitandu-i pe muncitori, duminica, la Cotroceni, la Ziua portilor deschise.
"Ne puteti ajuta cu o scara?" Un galatean a sunat dimineata la BEJ pentru a sesiza faptul ca panoul cu sigla sectiei de votare sta sa cada si ar avea mare nevoie de o scara.
De altfel, pesedistul Madalin Voicu, primul sosit la intrunirea cu stafful PSD (din pacate, primarul Radu Mazare n-a fost de zarit), a avut cea mai dezinvolta atitudine, parca in ton cu zilele estivale.
Anual, in plin sezon estival, primarul municipiului Galati iese si el la rampa cu o oferta de sezon:
Candidatul UDMR in colegiul 2 Cluj-Napoca pentru Senat, Eckstein Kovacs Peter, a tiparit un afis electoral in care apare alaturi de Barack Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna, in semn de protest fata de afisele candidatilor PD-L in care apar persoane fara legatura cu alegerile parlamentare, cum este primarul Emil Boc sau presedintele CJ Cluj, Alin Tise.
Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca liderii democrat-liberali si cei social-democrati au fost luni seara la un restaurant, dar la saloane diferite, si ca membrii conducerii PDL nu s-au intalnit si nu au discutat nici cu PSD, nici cu PNL.
"Am sa discut si cu ceilalti colegi despre sustinerea unei legi privind reformarea Parlamentului, care se refera la responsabilizarea parlamentarului, in sensul in care cetatenii ar putea sa voteze la referendum revocarea mandatului de parlamentar, asa cum se face in cazul primarilor si al presedintelui Romaniei", a explicat Udrea.
Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, in parteneriat cu Asociatia Litoral, a organizat ieri, 21 mai a. ... Asta pentru ca unii hotelieri nu vad cu ochi buni mediatizarea neregulilor gasite de catre comisarii de la Protectia Consumatorului. ... "Am gasit gandacul rosu cu picioruse verzi.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Ba chiar, s-a si amuzat si a facut poze cu o mireasa, ca sa-i poarte noroc. ... Sa ne reamintim macar poza de final, cu zambetul fermecator si unic al lui Ion Iliescu.
Candidatii la Presedintie cauta, prin intermediul site-urilor de campanie, voluntari care sa le dea o mana de ajutor cu strangerea semnaturilor necesare depunerii candidaturii, la lipit afise sau impartit pliante.
google-analytics.com