Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau". Cititi in continuare explicatiile deputatului, aparute pe Inpolitics.

"Elena Udrea a luat ciocanele in cap!"

Apropierea congresului PD-L ii impinge pe unii candidati sa isi clarifice petele din biografie, asa explicandu-se, probabil, faptul ca liderul pedelist Cezar Preda tine sa puna punct, dupa multa vreme, zvonurilor privind relatia amoroasa dintre el si Elena Udrea, vehiculate in mass-media ultimilor ani si intarite de o declaratie publica a lui Viorel Hrebenciuc, care sustinea ca cei doi ar fi fost interceptati de SPP intr-un motel din Buzau.
Mai in gluma, mai in serios, s-ar putea spune ca Preda nu vrea sa riste patania lui Traian Basescu, cel care, la congresul din 2001 al PD s-a trezit interpelat pe tema presupusei sale relatii amoroase cu Anca Boagiu si a trebuit sa dea explicatii de la tribuna. Preda nu asteapta congresul: intr-un interviu aparut azi in revista Q Magazine el dezminte hotarat relatia cu Udrea si amorul consumat, zice-se, in motelul din Buzau. "Nici nu stiu despre ce motel este vorba, chiar radeam cu Elena. Nu m-am intalnit niciodata cu Elena Udrea la un motel pentru ca eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau, dar atunci chiar nu m-am intalnit. Si faptul asta, ca s-a pus asa, intr-un stil diabolic, ca eram urmariti de SPP, mi s-a parut de rasul curcilor. Dar, pana la urma mie nu mi-a facut rau si cred ca nici ei nu i-a facut rau, asa ca n-au obtinut nimic".
Trebuie spus, insa, ca Preda are cuvinte frumoase despre ambitioasa sa colega de partid, dezvaluind chiar o poveste inedita: "Cand Elena Udrea a venit in Partidul Democrat n-avea prieteni. Eu i-am fost prieten de la inceput pentru ca am vrut sa vad ce este cu ea. Pe chestia asta, mi-am luat destule castane de la colegii mei. La un moment dat - si acum o sa va spun o poveste - eram intr-o zona montana, intr-o statiune si hai sa facem noi o masa. Eram acolo marii lideri ai partidului: Boc, Berceanu, Videanu, Blaga, Preda, Udrea. Ne-am dus intr-un spatiu public deschis. Nu mi aduc aminte sa fi dorit cineva sa faca poze nici cu Boc, nici cu Videanu, nici cu Blaga, nici cu Preda sau sa stea sa se pupe, dar tot spatiul public dorea sa stea de vorba cu Elena Udrea. Pentru oamenii politici, acesta este un semn de mare reflectie, pentru ca trebuie sa reflectezi cine esti de fapt, nu ce putere ai".
Intrebat daca celebra blonda (Elena Udrea) ar putea ajunge in carti pentru postul de premier, Preda o da nitel cotita: "Elena Udrea a crescut foarte mult! A stat la bataie, a luat ciocanele in cap! Le duce! Creste! A discuta acum despre o pozitionare a Elenei Udrea ca prim-ministru al Romaniei mi se pare... Noi o punem intr-un loc in care n-a intrebat-o nimeni daca ar vrea sa fie. Partidul are capacitatea la ora asta sa aleaga bine si Boc a fost o alegere buna."