Cautare

284 de rezultate pentru "poze cu lorena" (5.31 secunde)
Cele mai performante smartphone-uri la ora actuala Atunci cand bugetul nu impune nicio restrictie, poti alege cu adevarat intre cele mai bune smartphone-uri ale momentului.
Pentru a va asigura ca Graph Search nu indexeaza continut cu caracter privat, iata cum sa va protejati profilul de Facebook impotriva cautarilor nedorite, scrie hit.ro.
Insa iata ca unele idei au fost puse in practica, astfel ca dispozitive pe care in urma cu 20 de ani le vedeai doar la cinematograf, in prezent se afla in buzunarul tau sau chiar la mana.
Site-ul este inca in private beta, adica se poate accesa doar cu invitatie. ... Noul design este minimalist, aduce un pic a Pinterest, doar ca include si poze, clipuri, continut audio. ... In momentul de fata, site-ul este accesibil doar cu ajutorul browserului.
Cum s-a dat de gol pe Facebook Nicola Haighton, in varsta de 25 de ani, a fost prinsa cu ajutorul Facebook-ului, dupa ce a incasat pe nedrept suma de 4.800 de euro din ajutoare sociale.
Cum iti recuperezi datele daca ti se fura telefonul sau iti pica hard diskul Cu totii am trait clipele acelea greu de uitat in care nu mai aveam acces la datele salvate pe calculator sau pe telefon din cauza unor defectiuni.
Un pic de intimitate poate salva o relatie, daca suntem suficient de discreti cu datele noastre personale si nu le lasam la discretia partenerului. Sa urmaresti telefonul partenerului cu ajutorul unui software de spionaj este ilegal. ... Astfel, respectiva persoana are acces la mail-uri, contacte, calendare, parole, poze, documente.
Daca tot mai multe obiecte vor ajunge sa fie dotate cu senzori si conectate la Internet, care va fi punctul terminus al acestei tendinte? ... "In urmatorii 10 ani, lumea fizica va deveni din ce in ce mai incarcata cu dispozitive capabile de a trimite si a recepta informatie.
Acesta este campul care trebuie completat cu textul dorit. ... click pe butonul Insert into post si gata aveti text cu link de download 7.
Cei mici se inteleg foarte bine cu tehnologia de la varste din ce in ce mai fragede. ... Conform unui studiu recent, unul din trei parinti este ingrijorat in legatura cu pericolele la care sunt expusi copii lor in mediul online.
Ce se intampla cu reteaua de socializare Facebook nu isi mai indeplineste scopul pe care il avea la inceput. ... Declinul in distribuirea postarilor personal (statusuri, poze, note etc) vine intr-un moment in care aplicatii precum Snapchat si WhatsApp sunt intr-un progres semnificativ.
In cele ce urmeaza vom analiza situatia particulara a distribuirii fotografiilor pe Facebook, fiind reteaua de socializare cu cei mai multi utilizatori si, deci, cea mai reprezentativa.
- In cazul in care persoane cu care comunicati pe internet va jignesc, ameninta, va transmit mesaje cu tenta sexuala sau poze cu continut pornografic, va indeamna sa consumati alcool ori droguri, ori va provoaca sa va faceti rau, anuntati apropiatii si faceti o sesizare la Politie.
Odata folosit, experienta ta cu telefonul nu va mai fi la fel. ... - Prindere sigura pentru mesaje, apeluri, poze, selfies -- Compatibil cu oricare carcasa si device: ... · Adeziv revolutionar reutilizabil -- se repozitioneaza si se curata prin spalare cu apa calda; ... - Plastic cu design extrem de rezistent.
Barbati sau femei deopotriva urmaresc cu ochi de vultur activitatea partenerului pe reteaua de socializare in cautarea oricaror probe de infidelitate: conversatii intime cu o alta persoana sau chiar impartasirea unor poze mai deocheate.
tefelistul, impreuna cu vreo cativa prieteni de-ai sai se afla in lista ta de contacte si, de pe pagina profilului tau raporteaza ca cel care scrie nu esti tu.
Google pune capat furtului de poze. ... Compania a scos butonul VEZI IMAGINEA, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu mai pot naviga cu usurinta la imaginea pe care o cautau sau o puteau descarca pentru o utilizare ulterioara, relateaza independent.co.uk.
Mda, nu zice nimeni sa nu ne facem o poza pe unde umblam, sa nu postam o fotografie pe care i-am facut-o mancarii ce ne-a umplut burdihanele, nu zice nimeni sa nu ne laudam cu copiii nostri sau cu neamurile pe care le avem, ba chiar nu ne trage nimeni la raspundere ca postam tot ce ne da prin cap si credem ca este interesant.
Formele de comunicare se diversifica, se dezvolta cu repeziciune. ... Desigur exista si astfel de oameni cu probleme;
Mihaela Raileanu, o publicista interesanta, a postat in urma cu putin timp pe pagina sa de Facebook un text, o veritabila profesiune de credinta, pe care o puteti in continuare: ... Cu ghilimelele de rigoare. ... In realitate e cu ciuciu.
google-analytics.com