Cautare

284 de rezultate pentru "poze cu lorena" (4.05 secunde)
Facebook si Instagram afisau unele informatii in aplicatii si pe versiunile web, dar multe functii nu au fost disponibile, inclusiv cele pentru incarcarea de poze.
Astfel am gasit mai multe aplicatii interesante, dintre care cea mai simpla si usor de folosit este Wifi File Transfer, un program disponibil gratuit in Google Play, relateaza GadgetReport.ro Cu ajutorul aplicatiei, puteti transfera fisierele din telefon pe PC (poze, documente, aplicatii, etc) la o viteza mult mai mare decat viteza conexiunii prin bluetooth.
De la peretele cu poze vechi scoase din albumul de familie al solistului Voltaj, pana la istoriile din meniu, cei care trec pragul cafenelei vor afla povesti pline de farmecul epocilor trecute si vor gusta ceaiuri si cafele din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Rihanna sarbatoreste al saptelea album cu un pictorial topless si sexy Fara indoiala, Rihanna tine la statutul ei de bomba sexy. ... Chiar daca sunt putini oameni care nu cunosc anatomia divei, dupa atatea fotografii sexy, un pictorial fie el si cu RiRi doar pe jumatate goala este binevenit oricand.
"Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile... ... Am de gand sa traiesc inca o perioada (...) Ma uitam prin diverse tabloide la poze de-ale mele ajunse prin nu stiu ce intamplari in presa. Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile...
Actrita Nicole Kidman este printre preferatele ei, cu atat mai mult cu cat a fost comparata de nenumarate ori cu aceasta. ... Nicole Kidman este o actrita de succes si am observat ca in ultima vreme mi se spune des ca seman cu ea.
Acesta a postat cateva poze pe pagina sa de Facebook, reusind sa primeasca in scurt timp o multime de like-uri si comentarii. ... "Frumos concert, insa impreuna cu Romina esti fabulos!
Altfel, in nicio alta cafenea din Bucuresti, cu exceptia Restaurantului Zexe sau unde am eu cafenea la Mall Baneasa, la etajul 1, in cadrul librariei Diverta, acolo gasiti orice cafea doriti, inclusiv Divin incepand de astazi.
Uite ce poze au facut de Craciun pe plaja din Dubai Raluca Zenga are o familie frumoasa, e fericita si linistita! ... Sarbatoarea Craciunului este mereu pentru ea una speciala, cu atat mai mult cu cat o petrece, de ceva timp incoace, in Dubai.
A fost Next Diva si imi da idei de tinute, imi trimite poze cu tendintele in moda din Statele Unite ale Americii. ... Talentul il mosteneste de la mama ei, Adriana Popa, care a fost cadru medical si care lucreaza cu ea la acest atelier.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Muse, trupa cu peste 20 de milioane de albume vandute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, va canta la Bucuresti vineri, 29 iulie.
Draga Carte cu fete. Sau Draga mea Carte cu fete sau fite, in fine, zic asa dupa ce m-am consultat cu fiica mea - adica ce inseamna, cum s-ar traduce Facebook. ... Astazi, dis de dimineata, dupa ce am executat coregrafia cu dusul gunoiului, inchis copilul pe-afara, aspirator etc.
Cantareata si-a uimit din nou fanii dupa ce a publicat pe contul sau de Twitter o fotografie cu zona ei intima din chiloti.
La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment organizat la Carturesti Carusel, Andra si-a dat intalnire cu fanii la o sesiune de autografe, plina de zambete, fotografii si discutii despre cel mai recent album, IUBIREA SCHIMBA TOT.
Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara.
(Biblioteca este dotata si cu Internet Wi-Fi!) xxx Ok, am inteles! Nu va place Catedrala, dar v-ar fi placut o biblioteca, asa ca aia din Finlanda, construita cu ocazia centenarului lor. Cu alte cuvinte, ati merge la biblioteca, in loc de catedrala.
Acesta are o afacere inedita in Romania - Instablock by Moshik Galamin - de printare de poze pe materiale speciale. ... Multa lume aduce poza de familie cu bunicul, cu familia - fotografii vechi, pentru ca le este frica sa se deterioreze. Noi le facem cu telefonul si le imprimam.
Facebook-ul este un fel de borcan cu amintiri, pe care il puteti citi in continuare: ... El are un blog intitulat Borcane cu amintiri: ... Pe hartii si hartiute scriu povesti sau poze cu amintiri in ele.
https://youtu.be/41ft--K3vcw VUNK lanseaza piesa Ajunge, extrasa de pe materialul discografic Domnul Portocaliu si Masina Timpului, cu un proiect video inregistrat in timpul concertului aniversar Deja Vu.
google-analytics.com