Cautare

284 de rezultate pentru "poze cu lorena" (3.89 secunde)
A doua editie a trofeului YST, dotat cu premii in valoare de 5.000 de euro (net), care a debutat in data de 8 iunie, s-a incheiat cu victoria constanteanului Vasile Antonescu (26 - LPS CSS Constanta), care l-a invins in finala pe Luca Tatomir (pozitia 18 - AS Tenis Club Bucuresti), cu scorul de 6-2, 6-3.
Moda, top modele, fotografi si poze mai sexy ca niciodata! SUPER galerie foto cu cele mai dorite femei din lume! Asteptata mai ceva ca lansarea celui mai nou model Ferrari, aparitia Calendarului Pirelli ne va lasa pe toti cu gura cascata.
La fel cum s-a intamplat si cu iPhone de la Apple asa se intampla si cu Gphone de la Google.
Concursul de design a fost lansat de Intel in septembrie 2006 si are ca scop crearea unui calculator personal de mici dimensiuni care sa concureze direct cu Mac Mini de la Apple.
Mezinul gamei dispune de un senzor optic care aloca 3 megapixeli (MP) pentru captarea secventelor si 6 MP pentru poze. ... Pentru cei carora HDR-SR7 li se pare prea avansata, Sony propune varianta HDR-SR5 cu 40 GB spatiu de stocare si 15 ore de functionare.
Ei vor putea sa discute cu acestia atunci când sunt în deplasare.De obicei, companiile nu permit angajatilor sa instaleze software pe PC-urile de la birou, pentru a evita infectarea cu diversi virusi.
O noua platforma Centrino a fost lansata ieri de Intel, dupa cateva luni de asteptare si prezente timide ale unor poze cu notebook-uri bazate pe aceasta.
Astfel, pe acest al doilea LCD, se poate pune ca screensaver un director cu poze ce se schimba la un anumit interval de timp.
Detaliile tehnice au aparut de ceva timp pe Internet, iar acum au fost publicate si poze cu aceste sisteme, semn ca pana la lansare nu mai este mult timp. PC-urile vor fi construite pe o platforma Intel, dar cu chipset NVIDIA 680i.
Este asteptat de mai bine de un an, producatorii momindu-ne din cand in cand cu poze si mai rar cu ceva secvente cinematice. ... Crysis este bazat pe noile instructiuni grafice DirectX 10 recent lansate de Microsoft odata cu Windows Vista.
Touch Ultra este un telefon de tip "slide" cu un display OLED de 2,8 inch, avand rezolutia de 240x400 pixeli. Cand telefonul este "deschis", in partea de jos se regaseste o tastatura standard, cu zece butoane.
Aspectul lor futurist ne face sa gandim ca poate intr-o zi vom ajunge sa comunicam asemeni personajelor Jedi-ilor din Star Wars cu ajutorul unor holoproiectoare. ... Conceptul, care apartine Mobiado, este realizat din sticla transparenta, cu margini de metal.
Cum se vede vara politicienilor pe Facebook VIDEO Au uitat de politica si au facut sport, s-au bronzat la plaja si au stat mai mult cu cei dragi, iar cand s-au intors din concedii, au postat imaginile pe Internet.
La inceputurile fotografiei, expunerea unei poze dura aproximativ o zi.
Ochelari inteligenti de la Google, ce folosesc sistemul de operare Android Google, care a anuntat ca pregateste niste ochelari cu totul speciali inca de acum cativa ani, a oferit, in premiera, detalii despre proiect, si chiar un prototip, pentru ca eventualii clienti sa-si faca o idee despre accesoriul inovator.
Exista foarte multe spy aplicatii care pot sa-ti urmareasca SMS-urile trimise, e-mailul, locatia, site-urile pe care le-ai vizitat, pe cine ai sunat, ce poze ai facut sau ce ai filmat. ... Si cum in SUA o astfel de miscare este ilegala americanul si-a informat fiul in legatura cu intentiile sale.
Cele mai mari 5 tipuri de amenintari informatice, in viziunea lui Evgheni Kaspersky Intr-o lume in care peste 2,2 miliarde de oameni au acces la internet au aparut o serie de amenintari care nu pot fi trecute cu vederea.
Pentru scopul propus, cercetatorii au recurs la crearea unei retele neurale artificiale, folosind unsistem de calcul inzestrat cu nu mai putin de 16000 procesoare interconectate si software experimental specializat.
"Ne dorim sa ajunga in mainile oamenilor pasionati cat mai repede cu putinta", a mai adaugat el. Ochelarii de "realitate augmentata", creati de Google, permit posesorului sa faca poze, sa porneasca sesiuni de videochat, sa afiseze ghiduri GPS sau sa alerteze utilizatorul atunci cand este aproape de un cunoscut.
Nici nu mai e nevoie sa iti suni prietenii sau sa te intalnesti cu ei, pentru ca toate informatiile sunt la un singur click disanta.
google-analytics.com