Cautare

6740 de rezultate pentru "persoane" (6.94 secunde)
Ieri a fost prima zi de recrutare si s-au inscris deja in jur de 1.000 de persoane, dupa calculele noastre. ... Noi vom analiza si baza noastra de date, unde exista deja cateva mii de persoane", au precizat reprezentantii Ford Romania.
In prezent, impozitul se plateste diferentiat pe persoane fizice si persoane juridice, acestea din urma achitand sume mai mari catre bugetele locale, comparativ cu persoanele fizice. ... Sunt vizate mai ales spatiile comerciale de la parterurile blocurilor, care au trecut, in masa, de pe firme pe persoane fizice.
In urma evaluarii realizata la nivelul ANAF, a rezultat ca un numar estimativ de 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligatia de a depune, pana la data de 31 ianuarie 2018, formularul 600 in vederea determinarii contributiei de asigurari sociale (CAS) si a contributiei de asigurari sociale de sanatate (CASS)", se arata intr-un comunicat al ANAF.
Astfel, la petrecere sunt asteptate 1.800 de persoane. ... Peste 750 de persoane sunt asteptate la petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului.
Anticariat-Carti.com Exista persoane care dintr-un motiv sau altul, isi propun sa vanda toate cartile din biblioteca pe care o detin.
Cei trei - parintii si fiul lor student la Medicina - sunt acuzati de proxenetism si trafic de persoane iar magistratii brasoveni au aprobat aseara solicitarea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a celor trei suspecti.
La finalul lunii mai 2012 erau peste 850.000 de debitori persoane fizice care datorau bancilor aproape 89 de miliarde de lei, circa 20 de miliarde de euro, potrivit datelor furnizate de Centrala Riscului de Credit.
Acei angajati ai complexului au fost persoane inarmate capabile sa duca actiuni de lupta. Probabil fosti militari sau persoane special antrenate pentru actiuni de lupta la specificul zonei. ... Din acest motiv au existat persoane care au scapat prin propriile forte.
Lilith, cunoscuta si sub denumirea de Luna Neagra, reprezinta in astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viata unei persoane. ... Luna Neagra in Taur Cei care au Luna Neagra in Taur sunt persoane senzuale, stabile din punct de vedere sentimental, capabile sa-si manifeste afectiunea.
Se poate practica la copii, la persoane cu boli grave - le stimuleaza forta vitala si ajuta in schema, in procesul de tratament pe care le-ar urma pacientul, ca o terapie complementara. ... - Da, unele persoane care sunt mai reactive, care nu au facut detoxifieri demult pot avea reactii precum:
Hepatita virala C este o inflamatie a ficatului datorata infectiei cu virusul hepatitei C, o afectiune cu transmitere prin contactul sangelui unei persoane neinfectate cu sange infectat.
Magda Marincovici) Epidemia mondiala de tutun ucide in fiecare an aproximativ 6 milioane de persoane, dintre care peste 600.000 sunt nefumatoare, victime ale tabagismului pasiv, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii, intr-un amplu comunicat consacrat Zilei mondiale fara tutun (31 mai).
Peste 1.100 de persoane muscate de caini, in primele patru luni In timp ce "Matei Bals" spune ca numai 4.000 de oameni s-au prezentat la ei Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6, iar cele mai putine in Sectorul 1, a declarat Razvan Bancescu, cordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
In Romania, in cadrul DGASPC, erau inregistrate, in anul 2012, 7.179 de persoane cu autism insa numarul real al acestora este mult mai mare, majoritatea nefigurand in evidenta oficiala.
Urmeaza sa plece in strainatate o echipa de patru persoane pentru ATI si sase persoane pentru blocul operator. In cifre, ar fi nevoie cam de 91 de persoane pentru tot ce inseamna compartiment de cardiologie, ATI, chirurgie cardiovasculara, sala de operatii, cateterism, angiografie.
dezvoltarea abilitatilor de integrare pe piata muncii, a 105 de persoane din mediul rural, inactive din punct de vedere economic, prin servicii inovatoare de formare, coaching si orientare profesionala, de-a lungul a 24 de luni, cu un buget de 2099689,00 lei.
La nivel global, anual, 7 milioane de persoane mor inainte de vreme din cauza poluarii aerului Potrivit estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 7 milioane de persoane au murit prematur in anul 2012 din cauza expunerii la poluarea aerului.
In fiecare an, peste un miliard de persoane sunt infectate si mai mult de un milion de persoane mor din cauza bolilor cu transmitere vectoriala. ... Sunt persoane subnutrite, cu un sistem imunitar slabit, ceea ce le face si mai vulnerabile in fata acestor vectori.
MAGDA MARINCOVICI) Anual, in lume, 6 milioane de persoane mor din cauza tabagismului Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda cresterea taxelor la produsele de tutun pentru a descuraja tababismul si a reduce riscul ca noi consumatori sa devina dependenti de acest viciu.
Din pacate, numai limfomul non - Hodgkin, cea mai frecventa forma de limfom, a ucis la nivel global, in anul 2012, peste 85.000 de persoane. ... Din pacate, anual, 735 de persoane pierd lupta cu aceasta boala.
google-analytics.com