REALITATEA.NET - Horoscop: Secretele tale sexuale, in functie de zodie. Ce spune Luna Neagra despre tine?

Lilith, cunoscuta si sub denumirea de Luna Neagra, reprezinta in astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viata unei persoane. Semnificatia sa este legata de manifestarile senzualitatii, in special de latura negativa a acestora. Pozitia lui Lilith indica o posibila trauma suferita in vietile anterioare care afecteaza acum psihicul persoanei respective, generand o manifestare inconstienta, instinctuala, ce afecteaza exprimarea normala a sexualitatii. (Sursa: "Astrologia karmica" - Alexandru Nicolici)

Luna Neagra in Berbec
Luna Neagra in Berbec indica o sexualitate puternica. Nativul este impulsiv si nu isi controleaza prea bine pornirile sexuale. Este capricios, schimbator si are o fire exploziva. Nu este capabil sa mentina o relatie stabila, de durata, pentru ca se plictiseste si isi doreste mereu ceva nou, palpitant. Are tendinte catre infidelitate.

Luna Neagra in Taur
Cei care au Luna Neagra in Taur sunt persoane senzuale, stabile din punct de vedere sentimental, capabile sa-si manifeste afectiunea. Acesti nativi sunt materialisti si isi pot suprima sentimentele in vederea unei relatii din interes. Sunt gelosi, posesivi si sufocanti, in modul in care isi exteriorizeaza sentimentele.

Luna Neagra in Gemeni
Cei care au Luna Neagra in Gemeni sunt persoane rationale, care analizeaza intelectual fiecare sentiment. Iubeste platonic si cu toate ca face multe declaratii, nu le sustine si prin fapte care sa le intareasca.

Luna Neagra in Rac
Nativul cu Luna Neagra in rac este foarte senzual, sensibil si dedicat sentimentelor sale. Se exprima foarte lejer in plan erotic, fiind un amant sensibil. Are tendinta de a trai din amintirile fostelor relatii. Este predispus la infidelitate in relatii.

Luna Neagra in Leu
Cei care au Luna Neagra in Leu sunt persoane cu o vointa puternica, dar care neglijeaza sentimentele sau se folosesc de sentimentele altora pentru a obtine ceva. Au tendinta de a-si domina partenerul, sunt duri si egoisti.

Luna Neagra in Fecioara
Luna Neagra in fecioara indica refularea afectivitatii, mascarea si ascunderea sentimentelor. Acesti nativi isi cenzureaza emotiile si pornirile erotice. Au predispozitie catre blocaje de natura sexuala si erotica, putand sa sufere de impotenta sau frigiditate.

Luna Neagra in Balanta
Nativii care au Luna Neagra in Balanta sunt foarte rafinati, au spirit artistic si estetic. Isi exprima sentimentele cu eleganta si pot realiza opere literare de natura erotica. Au o imaginatie foarte bogata. Senzualitatea lor este la cote inalte, fiind amanti desavarsiti.

Luna Neagra in Scorpion
Luna Neagra in Scorpion indica o sexualitate excesiva, tendinta catre excese erotice si manifestari sexuale exagerate. In vietile trecute si-a folosit in mod gresit sentimentele si s-a folosit de farmecul personal si de servicii sexuale pentru a-i manipula si a-i folosi pe ceilalti. Poate avea tendinte de violenta sexuala, sadism, promiscuitate.

Luna Neagra in Sagetator
Acest aspect indica infranarea pornirilor erotice, pana aproape de anihilarea acestora. Poate ascunde sub masca unui cuplu perfect adevarate frustrari de natura sexuala. Neglijeaza nevoile sexuale ale partenerului, ajungand pana la o relatie platonica, lipsita de profunzime, arotism si sentimente autentice.

Luna Neagra in Capricorn
Indica reprimarea sexualitatii, blocarea nevoilor sexuale, toate acestea fiind cauzate de o educatie prea aspra. Adeseea nativii care au acest aspect isi incep viata sexuala foarte tarziu. Au o teama fata de exprimarea erotica si risca sa ramana singuri toata viata. Rusinea fata de tot ceea ce reprezinta sexualitatea le-a fost puternic inoculata de parinti si nu reusesc sa scape de ea nici la maturitate.

Luna Neagra in Varsator
Nativii care au Luna Neagra in varsator sunt foarte libertini in exprimarea sexualitatii si a erotismului. Pot fi anarhici, ciudati si sunt adesea considerati adevarati extremisti. Nu accepta nicio constrangere sau norma de natura morala, iar asta le poate aduce grave probleme.

Luna Neagra in Pesti
Acest aspect indica o viata erotica ascunsa, marcata de secrete si fantezii foarte puternice, dar pastrate intotdeauna pentru sine. Poate avea o viata dubla, fiind predispus infidelitatii si adulterului. Unii dintre acesti nativi sufera foarte mult in relatii fara viitor, pentru ca nu au hotararea necesara sa le puna capat.

(Sursa: eva.ro)