Cautare

6740 de rezultate pentru "persoane" (3.70 secunde)
La cele doua serii de ateliere creative au participat peste 60 de persoane, atat bolnavi cat si apartinatori, care au creat obiecte pictate pentru rudele lor, ce nu s-au putut deplasa. ... Din păcate, anual, 735 de persoane pierd lupta cu aceasta boala.
Doctorul Tom Frieden, directorul Centrelor pentru controlul si preventia bolilor (CDC) din SUA, a anuntat ca, pana acum, au fost identificate noua persoane care, in mod cert, au fost in contact cu bolnavul, membri de familie si personal medical".
Stil de viata dezordonat, hipertensiune, stres, droguri, bauturi energizante, tulburari de coagulare a sangelui De ce persoane tinere sunt aduse "la urgenta" cu accident vascular cerebral (AVC), cu infarct miocardic, suferinte care, in urma cu unul-doua decenii, afectau mai degraba batranii?
Din primele informatii, elicopterul avea patru persoane la bord, echipajul standard - pilot, copilot, doctor si asistent. ... - ORA 17.10 Una dintre victime, o doctorita, este resuscitata de echipajul ISU trimis la locul accidentului, iar celelalte trei persoane aflate in elicopter sunt de negasit.
Iisus sa-i salveze pe numerosii copii victime ale violentelor, victime ale traficului de persoane sau constransi sa devina soldati, s-a rugat el.
Cu toate acestea, un martor a raportat trei persoane care au fost vazute fugind de la fata locului, a declarat Francois Molins.
Magda Marincovici) Un cercetator a pus la punct un instrument asemanator unui radar care permite masurarea de la distanta a ritmului cardiac al mai multor persoane. ... Dispozitivul este legat la internet, in sensul ca el poate alerta mai multe persoane in acelasi timp, explica Fadel Adib |pentru Le Figaro.
Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
una din patru persoane sufera de hipertensiune, una din doua persoane este tratata si una din patru persoane tratate urmeaza tratamentul corect (conform ultimului studiu, SEPHAR II - Studiu Epidemiologic asupra Prevaleniei Hipertensiunii Arteriale si a Riscului Cardiovascular in Romania).
Inca din rai, omul a putut sa se bucure de iubirea infinita care leaga cele trei Persoane divine: ... Daca in Vechiul Testament gasim doar cateva simboluri ale Sfintei Treimi, in Noul Testament, cele Trei Persoane ale Sfintei Treimi se descopera chiar de la botezul Lui Hristos in raul Iordan.
Propagarea MERS a provocat spaima sud-coreenilor, care asteapa raspunsuri din partea autoritatilor, acuzate ca nu au reactionat eficient, ceea ce a permis unei persoane revenite din Arabia Saudita sa infecteze mai mult de jumatate din pacientii diagnosticati cu MERS.
Doctorul american Julie Gilchrist, pediatru si epidemiolog, atrage atentia ca in SUA mor inecate 3.800 de persoane in fiecare an, in timp ce alte 5.800 de persoane sufera accidentari cu urmari grave in timpul inotului in piscine, bazine, parcuri acvatice, incluzand probleme de memorie, dificultati de invatare etc.
Potrivit Association Alzheimer, peste cinci milioane de persoane traiesc, la ora actuala, in SUA cu aceasta suferinta si 28 de milioane ar putea dezvolta aceasta boala pana in 2050.
Nasii de botez vor fi persoane foarte importante in viata voastra, dar, mai ales, in viata bebelusului care va fi botezat. ... • Cei pe care ii aleg sunt persoane serioase, de incredere, pe care noi si copilul nostru sa ne putem baza in caz de nevoie?
Profesorul Joshua Miller si colegii lui de la Rutgers University (New Jersey) si de la Alzheimer's Disease Center de la Universitatea California au studiat aceste aspecte pe un lot de 382 de persoane cu varste intre 60 si 90 de ani.
Acestea vor trebui completate de cincisprezece persoane. ... In total, tinta este de sapte milioane de persoane. De persoane cu drept de vot. ... Nu este prea greu pentru un activist PSD, indiferent cat de umil este acesta, sa convinga cincisprezece persoane sa completeze un chestionar.
Acest lucru se explica prin faptul ca unele persoane au simtit personal inutilitatea fructelor Goji sau a altor suplimente, care aveau totusi un oarecare efect, consumate in cantitati mari.
In aceste conditii, Laboratoarele La Roche-Posay si IPSOS au realizat un studiu* global exclusiv in 23 de tari, pe un esantion de 19 569 de persoane, femei si barbati, 15-65 de ani, care cerceteaza atitudinile si perceptiile fata de expunerea solara si preventia cancerului cutanata.
277 Interzicerea sau echivalarea unor forme de convietuire cu casatoria (1) Este interzisa casatoria dintre persoane de acelasi sex. (2) Casatoriile dintre persoane de acelasi sex incheiate sau contractate in strainatate fie de cetateni romani, fie de cetateni straini nu sunt recunoscute in Romania.
800 - 1000 persoane Informatii importante si reguli de acces:
google-analytics.com