Cautare

6740 de rezultate pentru "persoane" (6.53 secunde)
Pentru ca la termenul de judecata din 25 aprilie partile nu au fost prezente, urmatoarea înfatisare va avea loc pe 6 iunie.  Asociatia-scoala Oficial, FPP Oltenia are ca membri fondatori persoane din anturajul lui Dinel Staicu, prezente în mai multe asociatii si fundatii actionare la firme prin care omul de afaceri craiovean îsi desfasoara ingineriile financiare.
Insa, de obicei, intr-o astfel de locuinta vor sta cate patru sau chiar sase persoane, tocmai pentru a da cat mai putini bani la chirie. ... Daca in apartament vor sta doar patru persoane, suma platita lunar proprietarului de fiecare locatar va fi cuprinsa intre 125 si 188 de lei.
O comisie delegata de autoritatile judetene se va ocupa de identificarea unor solutii pentru rezolvarea problemelor din transportul judetean de persoane, unde fiecare operator este liber sa-si stabileasca tarifele iar traseele sunt schimbate dupa bunul plac al fiecaruia.
Peste 250 de persoane sunt in atentia politistilor bucuresteni, deoarece s-ar fi folosit de acte false pentru a obtine carduri de credit de la o banca din Bucuresti, prejudiciul reclamat fiind de sase miliarde de lei vechi, informeaza Politia Capitalei.
O alta categorie de persoane care au venituri intre 210,1 si 260 de lei vor primi 44 de lei, iar cei cu venituri lunare pe membru de familie situat intre 260,1 si 310 lei beneficiaza, conform legii, de 39 de lei.
Smaranda Scridon, sefa DGFP Bihor, informeaza ca pentru constructiile vechi sau pentru terenurile care nu sunt construibile, contribuabilii (persoane fizice sau juridice) sunt scutiti de TVA pentru vanzarea acestora, dar, totusi, vanzatorul poate opta pentru taxare prin depunerea unei notificari.
De asemenea, masura mai sustine si imbunatatirea manage- mentului exploatatiilor agricole prin implicarea in sectorul agricol a unor persoane tinere. ... Beneficiarii trebuie sa fie ori persoane fizice, ori persoane fizice autorizate sau societate cu raspundere limitata (SRL). ... Obtinerea de finantari este restrictionata pentru mai multe categorii de persoane.
În Dolj, datele statistice arata ca la începutul lui 2008 lucrau 52.000 de oameni în sistemul public (majoritatea bugetari) si 66.700 de persoane în sectorul privat. ... Potrivit statisticilor oficiale, numarul mediu de angajati în Dolj era, pe tot anul 2007, de 133.652 persoane.
 SC Altur SA, producator de piese auto din aluminiu, a instiintat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Olt ca va concedia 130 de persoane, incepand cu luna aprilie.
De fapt, numarul cel mai mare de entitati economice nou-infiintate sunt Persoane Fizice Autorizate. ... S-au inmultit PFA-urile De fapt, Doljul nu a cunoscut o dezvoltare economica fara precedent, ci anumite persoane au fost obligate de patroni sa se transforme in persoane juridice.
000 persoane la sfarsitul anului 2009, dar nu va atinge nivelul estimat de FMI, care a prognozat pentru Romania un numar total al somerilor de aproape 800.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... Un sondaj neoficial printre marile banci din Craiova arata ca zeci de persoane fizice din Banie au salarii de peste 3.000 de euro pe luna.
Presedintele ANAF sustinea ca s-a luat decizia de a obliga persoanele fizice la plata TVA inainte de inmatriculare din cauza ca mai multe firme specializate in achizitii de autoturisme au reclamat practici de concurenta neloiala, in sensul ca persoane fizice cumparau masini din UE si le vindeau in tara, fara sa mai fie obligate la plata TVA in Romania.
Pana in aprilie 2007, cand ANPC a emis un ordin prin care clientii caselor de schimb valutar sunt obligati sa semneze inaintea tranzactiei un formular in care sunt specificate suma schimbata, cursul si valoarea in lei, sute de persoane au "muscat" momeala aruncata de aceste case de schimb.
Incercam doar sa ne imaginam cum administreaza craioveanca noastra atatea case, cel mai probabil multe fiind inchiriate la firme si alte persoane fizice. ... De fiecare La nivelul municipiului sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe locuinte.
Astfel, in cazul autovehiculelor cu pana la opt locuri, rulajul standard este de 15.000 de kilometri anual, la cele destinate transporturilor de marfuri de pana in 3,5 tone rulajul standard este de 30.000 de kilometri anual, in timp ce masinile care pot transporta mai mult de opt persoane, dar au o masa sub cinci tone au un standard anual de 60.000 de kilometri, la fel ca si cele care transporta intre 3,5 tone si 12 tone de marfa.
Finantistii pot verifica inclusiv conturile bancare ale acestor persoane fizice. Propunerea legislativa i-a nemultumit pe unii bancheri, care considera ca, daca deconspira Fiscului cati bani au in conturi anumite persoane, atunci se incalca secretul bancar.
In ceea ce priveste arendasii sau cumparatorii, acestia trebuie sa fie persoane fizice sau persoane fizice inregistrate si autorizate in conformitate cu OUG 44/2008 si sa indeplineasca cerintele aferente instalarii tinerilor fermieri din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala sau sa aiba varsta mai mica de 50 de ani, cesionar putand fi si Agentia Domeniilor Statului.
O alta masura consta in acordarea deductibilitatii de 50% pentru cheltuielile privind combustibilul, in cazul vehiculelor destinate transportului rutier de persoane, care nu sunt utilizate in scopul activitatii direct productive, la calculul impozitului pe profit si impozitului pe venit.
In acelasi timp, specialistul fiscal sustine ca "in toate statele dezvoltate ale lumii, care aplica impozitarea progresiva si globala (Romania aplica un sistem de impozitare pentru persoane fizice proportional prin cota unica, deci inechitabil fiscal, dar singurul viabil la acest moment), dividendele ridicate de o persoana fizica se cumuleaza in vederea impozitarii cu absolut toate veniturile acelei persoane si se impun cu impozite de pana la 50-60%".
google-analytics.com