Cautare

6740 de rezultate pentru "persoane" (3.44 secunde)
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Astfel, in cadrul unor recente declaratii, ministrul Muncii a aratat ca in ciuda faptului ca in Romania exista sute de mii de persoane active care nu au un loc de munca, angajatorii romani prefera sa apeleze la forta de munca calificata din strainatate, in loc sa-i califice pe somerii din tara pentru care patronii beneficiaza de numeroase facilitati pecuniare.
Conform Regulamentului, municipalitatea va acorda, si in acest an, unor persoane o serie de facilitati fiscale obligatorii prevazute in legislatia nationala. ... 118/1990, cu modificarile si completarile ulterioare (persoane persecutate din motive politice de dictatura comunista).
ANPC le-a impus operatorilor economici sa includa in contracte unele clauze pentru o mai buna informare a clientilor persoane fizice in termen de trei saptamani.
"Numarul total de clienti ai bancilor doljene a fost de peste 610.000, in 2006, dintre care aproximativ 581.000 de clienti, adica peste 95%, au fost persoane fizice", a declarat Gheorghe Gherghinescu, directorul Sucursalei Judetene a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) Dolj.
Aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare. Contabilitatea poate sa fie organizata si condusa pe baza de contracte de prestari servicii in domeniul contabilitatii, incheiate cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In prezent, in sistem lucreaza aproximativ 130.000 de persoane. ... Spre exemplu, numai anul trecut in Romania au fost deschise peste 1.100 de noi sucursale bancare, unde au fost angajate circa 7.000 de persoane.
Desi pot primi subventii echivalente cu salariul de baza stabilit la data angajarii, agentii economici doljeni nu se inghesuie sa incadreze persoane marginalizate social.
In Dolj exista si persoane care iau lunar, stand acasa, tot atata cat iau cei mai multi doljeni lucrand o luna.
Scopul Fondului este garantarea rambursarii depozitelor constituite la institutiile de credit de catre persoane fizice, persoane juridice ori entitati fara personalitate juridica, potrivit conditiilor si limitelor stabilite prin legea de functionare a Fondului.
„La Bursa s-au prezentat 32 de persoane. ... „La cursurile de formare profesionala organizate de AJOFM Dolj sunt înscrise doua persoane de etnie roma.
"Dintre cei care au venit sa se intereseze, 4 persoane au completat un CV in limba engleza sau franceza pe care l-am transmis la consultantul Eures din tara unde au solicitat un loc de munca.
În functie de banca, beneficiarii acestor credite pot fi persoane care nu poarta acelasi nume, dar împart acelasi acoperis sau persoane care nici nu poarta acelasi nume si nici nu stau la aceeasi adresa.
Astfel, cei mai multi turisti straini care au vizitat Bulgaria in intervalul ianuarie-septembrie 2007 au fost romani, respectiv 1,3 milioane de persoane, in crestere cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit dnevnik.bg.
Astfel, cei mai multi turisti straini care au vizitat Bulgaria in intervalul ianuarie-septembrie 2007 au fost romani, respectiv 1,3 milioane de persoane, in crestere cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit dnevnik.bg.
Cele 2.000 de persoane care se gasesc in aceasta situatie risca astfel sa piarda rentele oferite de stat, care se ridica la 50 euro/ha in cazul celor care si-au arendat terenurile si 100 euro/ha pentru cei care si le-au vandut.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
Numarul total de someri corespunzator lunii aprilie, de 352.466 persoane, a scazut cu 21.584 persoane fata de cel din luna anterioara. ... Numarul somerilor indemnizati a scazut cu 10.085 persoane, iar numarul somerilor neindemnizati cu 11.499 persoane fata de luna precedenta.
Numarul total de someri corespunzator lunii mai, de 338.298 persoane, a scazut cu 14.168 persoane fata de cel din luna anterioara. ... Numarul ssomerilor indemnizati a scazut cu 9.994 persoane, iar cel al somerilor neindemnizati cu 4.174 persoane fata de luna precedenta.
google-analytics.com