Cautare

6739 de rezultate pentru "persoane" (2.79 secunde)
Potrivit unui sondaj de pe opinie al Opinionway pentru firma de asigurari Amaguiz realizat la finalul lunii octombrie pe un esantion de 1.029 de persoane, 35% dintre francezi vad sarbatoarea Craciunului ca pe o obligatie de care se tem.
Aceleasi persoane au luat, in 1994, initiativa sa tipareasca o revista adevarata, cu continut ufologic, care sa fie difuzata pe tot teritoriul Romaniei. ... El a observat, in aceste viziuni, persoane cu capul mare, diform, care aveau ochii galbeni ca ai unei pisici.
- In perioada 22 " 31 decembrie 1989, unitatile MApN au retinut un numar de 532 persoane considerate a fi suspecte, dintre care 516 cetateni romani si 16 cetateni straini.
Atentia saptamanii implica si actiunile unui copil sau unei persoane mai tinere din familie care este secretos fata de tine. ... Acum vei putea avea vise despre rude sau persoane dragi care au murit si care iti vor reaminti de ele prin experiente ciudate cu prezenta lor.
Atunci cand nu iti plac pisicile si le visezi, inseamna ca ai in jur persoane in care nu te poti increde, despre care stii ca te-ar trada cu prima ocazie. ... Nu este ascuns sa descoperi ceva nou despre cineva ori sa afli secretul unei persoane apropiate.
Un exemplu este fenomenul de channeling, prin care anumite persoane primesc si impartasesc informatii pe care n-au de unde sa le cunoasca in mod normal.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca in acest moment au mai ramas doar 27 de persoane care nu vor sa vanda terenul detinut pe Dealul Boierului, unde urmeaza sa fie ridicat Noul Rast.
In privinta aspectului social al activitatii primariei, in decursul celor 12 luni au beneficiat de ajutor social 150 de familii nevoiase, peste 60 de persoane muncind in acest sens in folosul comunitatii, in timp ce 250 de persoane cu posibilitati financiare reduse servesc masa zilnic la Cantina Sociala, iar alte 50 au beneficiat de ajutoare de urgenta din partea Consiliului Local Mangalia, in valoare totala de 26.500 de lei pentru procurarea de medicamente, interventii chirurgicale, proteze auditive, ochelari de vedere, copii bolnavi de HIV/SIDA.
Potrivit sursei citate, din cele 34.590 de persoane cu drept de vot din cele trei localitati harghitene 22.061 si-au exprimat opinia in timpul referendumului, ceea ce reprezinta 63,78%.
Astfel, daca in prezent populatia UE este de 459,49 milioane de persoane, dupa 1 ianuarie 2007 aceasta va ajunge la 488,79 milioane de persoane.
Serviciul Roman de Informatii sustine ca nu exista tabere de antrenament teroriste in tara noastra, dar ca cele trei persoane retinute in Italia au stat in Romania doar pana in 2004.
"Eu unul nu am mai auzit in alt judet din tara ca pe listele suplimentare sa voteze 16.078 de persoane. ... Au fost depistate mai multe persoane care au votat de mai multe ori pe aceste liste.
Ca dovada ca membrii Partidului Conservator au recurs la metode nelegale de vot, Mircea Toader a adus ieri, in fata presei, o tanara care a declarat ca a fost platita de PC sa voteze in numele unor persoane plecate de mult timp din tara.
Anchetatorii au identificat, pana in prezent, zece persoane de la Stefanesti care au incalcat legea electorala la scrutinul de duminica, respectiv au prezentat date de identitate false, nu aveau drept de vot sau au votat de doua ori, potrivit unor surse autorizate.
Pentru a afla pareri cat mai detaliate am vorbit cu oameni din toate categoriile sociale si de varsta - pensionari ce-si petreceau timpul la o partida de sah, persoane de varsta a treia plecate la cumparaturi, studenti, parinti cu copilasi de mana sau persoane in floarea varstei aflate cu treaba prin oras.
Marea majoritate a noilor sefi de institutii constantene - persoane nominalizate de PD-L sau PSD sa preia functiile in cauza sau deja pusi in functii - este alcatuita din persoane cu venituri modeste, daca nu chiar sarace, doar cativa directori, in general cei care revin pe o functie de conducere, reusind sa se laude cu ceva agoniseala.
Buluc la vot La Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, dintr-un total de 1.022 de persoane private de libertate, aveau drept de vot 391.
Aproximativ 140 de persoane au fost ucise si 800 ranite in timpul unor violente interetnice in orasul Urumqi, capitala regiunii Xinjiang, din vestul Chinei (foto).
persoane, pe Ignat Irina, cei trei obtinand in februarie 6.774 de lei. De asemenea la biroul deputatului independent de Iasi Luminita Iordache este angajata ca referent Iordache Ioana Rodica, alaturi de alte doua persoane.
Demnitarii vor putea fi insotiti de maximum doi colaboratori in deplasarile oficiale externe, cu unele exceptii, a stabilit azi guvernul, premierul Victor Ponta precizand ca astfel doreste sa puna capat delegatiilor cu zeci de persoane care mergeau la forumuri organizate in locuri exotice.
google-analytics.com