Cautare

6740 de rezultate pentru "persoane" (3.64 secunde)
Aceste persoane sau conducatorul institutiei sanitare ori de ocrotire sociala in care sunt internate trebuie sa faca in acest sens o cerere scrisa, care necesita aprobarea presedintelui biroului electoral al sectiei de votare.
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
In cazul angajatilor cu salarii mai mici de 10 milioane de lei, valoarea deducerii personale variaza de la 2,5 milioane de lei, pentru contribuabilii care nu au persoane in intretinere, la 6,5 milioane de lei, pentru salariatii care au patru sau mai multe persoane in intretinere.
Prognoza la nivelul intregii economii vorbeste de 6,15 milioane salariati, iar cea oficiala de numai 4,7 milioane angajati, ceea ce arata o diferenta de circa 1,45 milioane persoane.
In urma actiunilor de control au fost depistate 13 persoane care prestau munca fara forme legale de angajare.
Cu toate acestea, craiovenii, persoane fizice sau juridice, nu prea sunt interesati de acest tip de plata si opteaza pentru varianta clasica, ce presupune, de multe ori, statul la cozi interminabile.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
O parte din ei s-au lasat pagubasi, dar 120 de persoane au depus plangeri si astfel a luat nastere dosarul Rainbow.
"In luna iunie s-au angajat 985 de persoane, ceea ce reprezinta un record.
Daca punem la socoteala faptul ca fiecare familie are, in medie, patru sau chiar cinci membri, se poate spune ca beneficiaza de acest ajutor aproximativ 47.070 de persoane, asta in conditiile in care judetul Constanta are aproximativ 715.148 de locuitori.
In privinta venitului minim garantat s-a incercat eliminarea din tabelul beneficiarilor a acelor persoane care nu merita "titlul "de sarac, iar in privinta indemnizatiilor scoaterea celor care nu locuiesc si nu se ingrijesc de micuti, dar si acordarea celor 800 de lei unor persoane care pentru citeva luni, pe sistemul vechi, nu puteau beneficia de indemnizatii.
Pana la sfarsitul anului, Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) trebuie sa angajeze aproximativ 600 de persoane pentru indeplinirea normelor Uniunii Europene.
In decursul unei singure luni, la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati au fost inmatriculati 209 agenti economici, 56 dintre acestia fiind persoane fizice, 149 societaati cu raaspundere limitataa si 4 societaati pe actiuni.
Efectivul salariatilor a fost in iulie 2006 de peste 4,6 milioane de persoane, aflandu-se in crestere fata de lunile precedente, iar numarul somerilor inregistrati la sfarsitul lui iulie 2006 a fost de aproape 447.000 de persoane, mai mic cu 42,5 mii de persoane fata de aceeasi luna a lui 2005.
Conform documentului, institutiile de credit pot fi constituite doar sub forma unei persoane juridice romane si pot functiona in una din urmatoarele categorii:
Interesant este faptul ca odata cu aderarea la UE si transportatorii romani de marfuri sau de persoane vor avea acces la piata transporturilor din tarile comunitare. ... Transportul de persoane este reglementat in Uniunea Europeana printr-un regulament din 1992, amendat in 1998, informeaza buletinul Eu-Ro Newsletter al Guvernului Romaniei.
ßi asta numai daca ne referim la romanii luati individual, ca persoane fizice, si nu ca grup reprezentand institute de cercetare sau companii.
"Cursurile ii vor ajuta la imbunatatirea modului de lucru" Alte module din cadrul acestui program, potrivit calendarului desfasurarii sesiunilor de pregatire, sunt cel de "Pregatire profesionala a fermierilor pentru productia vegetala", destinat proprietarilor de teren agricol, fermieri, arendasi, tineri si alte persoane care doresc sa devina intreprinzatori in mediul rural, si cel de "Pregatire profesionala in managementul general al exploatatiei/societatii comerciale - pentru productia vegetala si pentru cea zootehnica" - destinat directorilor din domeniul agricol, silvicol, piscicol si altor persoane care doresc sa-si perfectioneze cunostintele manageriale.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane. ... Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj subventioneaza agentii economici care incadreaza persoane marginalizate social.
Astfel, numarul turistilor sositi pe parcursul acestui an in judetul Constanta a scazut fata de anul trecut cu 18000 de persoane, fiind inregistrat in 2006 un numar de 778000 persoane.
google-analytics.com