Cautare

550 de rezultate pentru "pal bela" (3.19 secunde)
Presedintele UDMR, Markó Béla, considera ca disensiunile dintre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu-Tariceanu influenteaza activitatea Guvernului.
Liderul UDMR Markó Béla a recunoscut ieri ca, prin introducerea votului uninominal, Uniunea ar putea ajunge in situatia de a fi slab reprezentata in Parlament.
Referitor la declaratiile liderului UDMR, Markó Béla, care l-a invitat pe presedintele PD sa se retraga din Coalitie daca „nu-si poate respecta propria semnatura“ privind sustinerea Statutului minoritatilor, dupa ce Boc a conditionat sprijinul PD fata de aceasta lege de acceptare a unor amendamente, Nicolaescu a apreciat ca sunt „mici excentricitati“, pe care unii dintre membrii Coalitiei le au „in momente putin mai tensionate“.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca, in eventualitatea unei restructurari a Guvernului ar trebui renegociat Protocolul Coalitiei. ... Vicepremierul Markó Béla, a declarat ca una din conditiile fundamentale pentru restructurarea Guvernului este renegocierea Protocolului Coalitiei.
Kincses Elod, fostul presedinte al UDMR Mures, i-a recomandat ieri lui Markó Béla sa faca publice si rapoartele pe care le-a facut inainte de 1989 despre intalnirile cu scriitorii maghiari.
Presedintele UDMR, Markó Béla, si-a anuntat intentia de a renunta la postul de vicepremier la inceputul lui iunie. Markó Béla a declarat ca s-a consultat pe aceasta tema cu liderii din teritoriu.
PRM a facut plangere penala impotriva liderului UDMR, Marko Bela, pe care il acuza de atentat la ordinea constitutionala a Romaniei.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, miercuri seara, la iesirea din sediul central al PD-L, unde are loc o intalnire intre cele doua partide, ca Uniunea a stabilit, imediat dupa consultarile de la Cotroceni, sa aiba o discutie cu democrat-liberalii.
UDMR va deschide campania electorala la nivel national printr-o manifestare programata, luni, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde vor fi prezenti toti candidatii uniunii, inclusiv Károlyi Béla, fostul antrenor al echipei nationale de gimnastica feminina.
Béla recomanda sa nu se spele rufele in public Ministrul de stat si liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca „disputele“ si banuielile sefului statului Traian Basescu referitoare la activitatea premierului Tariceanu ar trebui rezolvate in interiorul Coalitiei, nu in mod public.
Markó Béla mizeaza pe raportul Comisiilor juridica si pentru drepturile omului din Senat pentru succesul proiectului de lege.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca nu regreta demisia fostului ministru al Culturii si Cultelor Mona Musca.
Liderul UDMR, Markó Béla, a precizat ca, "in general", este multumit de activitatea reprezentantilor formatiunii sale in administratia centrala, insa a adaugat ca isi doreste o mai buna mediatizare a rezultatelor acestora.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat miercuri seara intr-o emisiune televizata ca nu va fi de acord cu intrarea PD ca membru cu drepturi depline in Partidul Popular European, daca democratii nu-si vor schimba atitudinea in ceea ce priveste Statutul minoritatilor.
Presedintele UDMR, Markó Béla, le-a recomandat reprezentantilor Uniunii, reuniti la Targu Mures, sa bata "apa-n piua" despre autonomie "pe toate canalele posibile", pentru ca acest subiect sa intre pe ordinea de zi a politicii romanesti.
Conservatorii au inregistrat ieri o premiera in guvernarea post-decembrista, odata cu depunerea motiunii simple impotriva vicepremierului Markó Béla, care le este partener de coalitie si de guvernare.
Liderul UDMR vrea "coabitare" Pe de alta parte, presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat, ieri, ca scrisoarea Birourilor Permanente ale Parlamentului adresata sefului statului urmareste ca presedintele Traian Basescu sa-si revizuiasca parerea fata de Parlament si nu sa-si ceara scuze.
Presedintele UDMR, Markó Béla, se declara neincrezator in ceea ce priveste un bilant "foarte pozitiv" al actualei sesiuni parlamentare. ... Markó Béla a identificat totusi si lucruri bune legate de activitatea Parlamentului.
Preconizata intalnire dintre Laszlo Tokes si Marko Bela, la Universitatea de Vara Studenteasca de la Tusnad Bai, nu s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute.
Liderul UDMR, Marko Bela, dupa ce si-a afirmat deschiderea pentru discutii cu social-democratii anterior depunerii motiunii, precizeaza ca nu intentioneaza decat discutii cu conducerea PSD.
google-analytics.com