Conducerea executiva a UDMR s-a intalnit ieri la Bucuresti cu reprezentantii Uniunii in administratia centrala pentru a discuta prioritatile acestui an in cadrul guvernarii.
Liderul UDMR, Markó Béla, a precizat ca, "in general", este multumit de activitatea reprezentantilor formatiunii sale in administratia centrala, insa a adaugat ca isi doreste o mai buna mediatizare a rezultatelor acestora. El a explicat ca intrevederea era necesara pentru discutarea prioritatilor UDMR pentru 2006, in consens cu programul de guvernare, precum si stabilirea modalitatilor de impunere cat mai eficienta a acestor prioritati.
Markó Béla s-a declarat multumit de reprezentantii UDMR, care au avut o performanta buna in structurile guvernamentale, el apreciind in special activitatea secretarilor de stat tineri apartinand Uniunii. "Sunt in mod special multumit de colegii tineri, pentru ca noi am promovat in func-tii de raspundere, ca secretari de stat sau sefi de agentii, oameni sub 30 de ani. Ei au facut fata foarte bine si au avut si initiative apreciabile", a spus Béla.
Singura nemultumire a liderului UDMR a reprezentat-o slaba comunicare a acestor rezultate, mai ales cu propria comunitate. Cu toate acestea, Markó Béla a apreciat ca nu sunt necesare schimbari la nivel de secretari sau subsecretari de stat apartinand UDMR. (Narcisa Petre)