Cautare

5535 de rezultate pentru "munca" (4.80 secunde)
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
Fie sunt probleme de sanatate, fie pierd o persoana draga, fie se poate pierde locul de munca. ... Discutiile vor avea o latura agresiva ce se pot termina cu desfacerea contractului de munca sau cu o penalizare.
Esti pusa intr-o postura destul de dificila la locul de munca din cauza unei probleme de comunicare. ... Daca vrei sa nu fii concediata, va trebui sa accepti aceste compromisuri de dragul locului de munca. ... Nu prea ai chef de munca.
Daniela Dragomir s-a transferat de la CJC la Directia de Munca pe fondul presiunilor Dincolo insa de toate aceste agitatii si nume aruncate in stanga si in dreapta, atat senatorul Puiu Hasotti, cat si deputatul Andrian Mihei - ambii liberali - au spus ca vor fi evaluate prestatiile directorilor democrati de la institutii si ca se vor lua deciziile care se impun.
Cazuri de munca la negru au fost inregistrate si in aceasta luna. Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) a depistat 16 persoane fara contracte de munca la cinci angajatori, acestia din urma fiind amendati cu 48.000 de lei.
este vorba despre multa munca, de valorificarea inteligenta a avantajelor competitive si a pozitiei geo-politice a Turciei, de existenta unui proiect de dezvoltare pe termen lung, pentru care s-au asigurat si surse credibile si coerente de finantare.
Un om de afaceri din Trusesti si-a incuiat angajatii intr-o brutarie pentru a nu permite inspectorilor de munca sa ii verifice documentele.
De altfel, un studiu recent realizat de The Economist Intelligence Unit (EIU) asupra cheltuielilor cu forta de munca de la noi din tara arata ca in 2004 costurile salariale din Romania raman cele mai reduse din regiune.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor.
Controalele realizate de inspectorii in munca au subtiat bugetele mai multor societati comerciale cu zeci de mii de lei Reprezentantii Inspectoratului Teritoarial de Munca Galati au derulat, in perioada 29 iunie-01 iulie, Campania nationala privind identificarea cazurilor de munca fara forme legale in activitatea desfasurata in domeniul constructiilor.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Guvernul a stabilit prin hotarire un asa-numit "salariu minim garantat" de 3.300.000 de lei pe luna, confederatiile patronale si sindicale au stabilit, prin Contractul colectiv de munca la nivel national, un asa-numit "salariu minim negociat" de 3.700.000 de lei pe luna.
Tracul primei zile de munca poate fi generator de multe probleme. ... Un nou sau un prim loc de munca este, in general, un moment extrem de emotionant.
Incepind cu 1 octombrie angajatorii vor fi obligati sa intretina si sa verifice periodic echipamentele si dispozitivele destinate prevenirii si eliminarii pericolelor la locul de munca, in scopul protejarii salariatilor.
Cheltuielile realizate cu forta de munca folosita pentru derularea unor programe de dezvoltare a comunitatilor locale pot fi subventionate de la bugetul de stat.
ITM si-a facut temele Silviu Cotiga, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a marturisit ca institutia pe care o conduce s-a aliniat deja, atat in ceea ce priveste conditiile de sanatate in munca, cat si relatiile de munca, la cerintele UE, dar ca exista in continuare probleme, pe care incearca sa le stopeze.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza pina pe 26 februarie o actiune de preselectare a persoanelor care doresc sa lucreze in Germania. ... Contractele de munca se incheie pentru 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu inca 6 luni.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati va organiza pe 19 aprilie, incepind cu ora 10, la Hotel "Vega", sesiunea de informare privind implementarea legislatiei armonizate in domeniul securitatii si sanatatii in munca in intreprinderile mici si mijlocii.
O data cu integrarea României în UE, si românii pot accesa locurile de munca disponibile prin reteaua EURES (care are drept scop facilitarea mobilitatii fortei de munca în Aria Economica Europeana - AEE).
O data cu integrarea României în UE, si românii pot accesa locurile de munca disponibile prin reteaua EURES (care are drept scop facilitarea mobilitatii fortei de munca în Aria Economica Europeana - AEE).
google-analytics.com