Cautare

5535 de rezultate pentru "munca" (2.71 secunde)
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
La ora actuala, prin intermediul retelei Eures, sint puse la dispozitie 1.162 de locuri de munca, cele mai multe in Irlanda (370), Slovacia (188), Ungaria (45), in timp ce in Italia au fost declarate vacante 6 locuri de munca, iar in Spania un numar de 30.
76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante.
Schema Lucratorilor Sezonieri din Agricultura (SAWS) este deschisa, incepand cu acest an, doar cetatenilor romani si bulgari, intregul contingent (16.250 de locuri de munca) fiind alocat in consecinta lucratorilor din cele doua state.
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
Indiferent de parerea pe care o aveti despre angajatorii de stat sau particulari, înainte de a opta pentru un anume loc de munca, trebuie sa stiti foarte bine ce vreti. Când vine vorba de alegerea unui loc de munca în domeniul privat sau de stat, parerile sunt împartite.
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
Daca firmele au invatat in ultimele 12 luni ca trebuie sa faca tot posibilul pentru dezvoltarea afacerii si ca nu numai reducerea costurilor este importanta, populatia a experimentat ce inseamna (ne)siguranta locului de munca.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj informa zilele trecute ca 40% dintre cei 99.381 de salariati din Dolj care activeaza in domeniul privat primesc lunar salariul minim pe economie sau cel putin asa reiese din contractele de munca inregistrate la institutie.
"In perioada ianuarie-septembrie 2008, numarul angajatorilor depistati ca foloseau munca nedeclarata a fost de 145.
Securitatea si sanatatea in munca - preocuparea noastra, a tuturor.
Pentru ca tehnologia evolueaza atat de rapid trebuie sa actionam cu aceeasi rapiditate daca vrem sa fim pregatiti pentru efectele noilor evolutii industriale.Unul dintre aspectele care ar trebuie sa ne dea serios de gandit este faptul ca a patra revolutie industriala, pe de o parte, va face inutile anumite meserii existente astazi si va lasa fara loc de munca milioane de oameni, dar, pe de cealalta parte, va duce la aparitia unor noi profesii si specializari de care astazi nici macar nu am auzit, care, la randul lor, vor oferi locuri de munca pentru milioane de persoane.
Chiar daca in nenumarate rinduri s-a spus ca romanii nu se prea omoara cu munca, asa cum vedeam ca o fac altii din Vest sau de prin Japonia, ori China, iata ca si la noi a inceput sa se moara de munca.
In opinia acestora, prin aceasta prevedere salariatii vor putea fi constransi sa accepte delegari multiple sau permanente, fara ca angajatorul sa mai fie obligat la introducerea clauzei de mobilitate in contractul individual de munca (CIM) si la plata unor drepturi suplimentare pentru salariatul care munceste intr-un astfel de regim.
Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii. ... Sa compenseze riscul de recesiune prin crearea de locuri de munca.
Nu era planificat, dar nevoile de decizii au impus organizarea unui consiliu informal • Principalele doua obiective sunt formularile definitee in ce prioveste acordul statelor membre pentru Tratatul vizand stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea monetara si europeana • Un al doilea subiect e legat de convenirea unui plan de actiune pentru stimularea cresterii economice si a ocuparii fortei de munca, in special in randul tinerilor • E imperativ necesar sa aboprdam la nivel politic si problematica legata de cresterea economica • Daca Zona Euro intra in recesiune, asa cum multi analisti prognozeaza, Romania va fi in dificultate si cresterea noastra economica va fi infranta • Evaluarile de crestere pentru 2012 au in vedere exact o posibila recesiune in Zona Euro • Si pentru Romania e extrem de important ca la nivel politic sa se ia decizii pe care ulterior UE sa le puna in aplicare • Vizam cateva obiective:
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
google-analytics.com