Cautare

682 de rezultate pentru "macovei" (4.86 secunde)
Macovei: "Nu orice incalcare de procedura trebuie sa atraga raspunderea disciplinara" Adoptarea acestui amendament a nemultumit-o pe Monica Macovei, ministrul justitiei.
Deputatul PSD Adrian Severin a declarat ca ministrul Mo-nica Macovei dezinformeaza "cu tupeu" societatea romaneasca, afirmand ca infiintarea Agentiei de Integritate Morala este o cerinta a Uniunii Europene, cand, de fapt, nu este asa.
Desi in martie ministrul Justitiei a reusit sa obtina un sprijin politic atat de la Coalitie, cat si de la Opozitie pentru ca procurorul-general si seful DNA sa ramana in subordinea sa, ieri, in plenul Camerei Deputatilor, Monica Macovei a pierdut aceasta sustinere, prin schimbarea pozitiei de catre deputatii UDMR, PC, PSD si PRM.
Astfel, Dan Voiculescu i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa precizeze public daca ii mai sustine sau nu pe ministrii Monica Macovei si Vasile Blaga, "responsabili de penitenciare si de frontiere".
Deputatul PC Sergiu Andon a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, da curs unui "nou program de dezinformare premeditata" a populatiei, de inducere in eroare a organismelor europene, de demonizare excesiva a Parlamentului prin declaratiile privind ANI.
Dan Voiculescu a reiesit ieri la rampa cu o alta dezvaluire "cutremuratoare" despre ispravile ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Deputatul a mai afirmat, in cadrul aceluiasi CCL ca le multumeste doamnelor care o insotesc pe Narciz Amza, domnilor care il insotesc pe Remus Macovei si tinerilor care il insotesc pe Mihai "Bobes" (pe care de fapt il cheama "Bobe" si este liderul tinerilor democrati).
Monica Macovei s-a referit la frecventele acuzatii aduse justitiei, acuzatii conform carora s-ar raspunde unor presiuni cu caracter politic in cazul instrumentarii unor dosare ale parlamentarilor.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, ar putea candida ca independent pe listele Partidului Democrat la alegerile pentru Parlamentul European din mai, au declarat ieri surse din PD.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a efectuat o vizita oficiala in Italia, la invitatia ministrului italian al Justitiei, Clemente Mastella. In cadrul intalnirii cu Clemente Mastella, Macovei a abordat diverse teme legate de colaborarea bilaterala, la nivel ministerial.
Ordonanta de urgenta pentru amanarea datei euroalegerilor a fost publicata in "Monitorul Oficial" luni, adica in aceeasi zi in care a fost emisa, dar fara semnaturile ministrilor Blaga si Macovei, care au refuzat sa avizeze favorabil documentul.
Senatul - camera in care motiunea anti-Macovei a fost adoptata in urma cu o luna - a programat discursul lui Tariceanu pentru azi, la ora 12.
Ministrul justitiei, Monica Macovei, i-a transmis ieri premierului Tariceanu o scrisoare in care evalueaza pericolele intrarii in vigoare a Codului Penal din 2004, apreciind ca acest lucru va bloca justitia penala din Romania.
Monica Macovei este singurul ministru care si-a permis sa schimbe substantial un act normativ fata de forma stabilita in Guvern, prin modificarile introduse la legea ANI dupa ce proiectul a fost aprobat de principiu de catre Executiv, a declarat premierul Tariceanu.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a informat colegii, in sedinta Biroului Politic Central, ca a avut o discutie "transanta" cu Vasile Blaga si Monica Macovei, solicitandu-le sa respecte "principiul solidaritatii guvernamentale".
De altfel, Tariceanu le-a transmis inca de saptamana trecuta ministrilor Blaga si Macovei ca daca nu sunt solidari cu hotararile guvernului pot sa plece, intrucat nu-i tine nimeni cu forta acolo.
Fostul ministru roman al Justitiei, Monica Macovei, a fost numit consilier pe probleme de combatere a coruptiei al premierului macedonean Nikola Gruevski.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
Vicepresedintele PD-L, Anca Boagiu, a afirmat ca declaratiile recente ale lui Mircea Geoana referitoare la presedintele Basescu si la Monica Macovei utilizeaza "retorica retrograda din 2005 si 2006 a clientilor DNA, Adrian Nastase si Serban Mihailescu".
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
google-analytics.com