Cautare

682 de rezultate pentru "macovei" (2.90 secunde)
Schimbarea guvernului era previzibila, nu este un motiv pentru modificarea ratingului Romaniei, dar, dupa plecarea Monicai Macovei din fruntea ministerului, perspectivele reformelor din justitie nu mai sunt atat de bune, a declarat analistul agentiei internationale Fitch, Andrew Colquhoun.
Victor Ponta, vicepresedinte al PSD a declarat vineri ca justitia lui Basescu, Macovei si Morar a introdus o noua infractiune, aceea de a fi "pesedist". "Justitia lui Basescu, a doamnei Macovei, a domnului Morar are o mare realizare:
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca i-a propus Monicai Macovei postul de ministru al Justitiei in cazul in care PDL va castiga alegerile, iar Macovei nu a raspuns acestei oferte, insa si-a dat "acordul de principiu" pentru a-i fi folosit numele ca propunere pentru acest portofoliu.
Poul Nyrup Rasmussen, liderul socialistilor europeni, a evitat vineri un raspuns transant la intrebarea daca o considera pe Monica Macovei (foto) indezirabila in Parlamentul European, spunand doar ca "nimeni nu are monopolul luptei impotriva coruptiei". ... - Monica Macovei).
De la materiale de presa la critici fatise ale porta-vocilor basesciene, precum Udrea, Preda, Macovei sau parlamentari nemultumiti cu notorietate mai redusa, nicio metoda nu a fost precupetita. ... Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
De la materiale de presa la critici fatise ale porta-vocilor basesciene, precum Udrea, Preda, Macovei sau parlamentari nemultumiti cu notorietate mai redusa, nicio metoda nu a fost precupetita. ... Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
Se vede asta din indarjirea cu care democrat-liberalii, in majoritatea lor, resping in continuare proiectul Monicai Macovei, de modificare a statutului PDL cu introducerea unor prevederi clare privind integritatea membrilor (de la excluderea celor care intra in vizorul justitiei la separarea afacerilor cu statul de politica).
Vicepresedintele PDL Monica Macovei sustine, intr-o postare pe blogul sau, ca liderul PSD Victor Ponta "nu e doar imatur, are si tupeu", referindu-se la o declaratie a acestuia referitoare la meritele pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. ... Si crede ca poate pacali o tara intreaga", sustine Monica Macovei.
Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran. Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.
Ceilalti doi candidati "independenti", Macovei si Cristian Diaconescu, sunt fabricati integral din deseuri basiste reciclate, asa ca nu ma intereseaza. ... Pentru ca suntem pierduti daca, in tara asta, au voie sa candideze Udrea sau Macovei, dar ii refuzam acest drept lui Ioan Ghise.
Actualul sistem judiciar, care a produs nenumarate abuzuri si care a fost folosit ca arma perfecta impotriva oponentilor politici, este creatia Monicai Macovei (fost ministru al Justitiei). In Romania, Monica Macovei mai este cunoscuta si ca PAPESA LUI SOROS.
UDMR asteapta ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, sa-si ceara scuze ori sa aduca dovezi pentru afirmatia ca UDMR este o frana in calea masurilor anticoruptie.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ieri la Craiova ca liberalii nu vor demisia ministrului justitiei Monica Macovei. Potrivit lui Orban, Macovei va trebui insa sa-si modifice atitudinea fata de membrii legislativului roman daca vrea ca proiectele de lege pentru reforma in domeniu sa treaca de parlament.
Monica Macovei (foto), fost ministru al Justitiei in perioada 2004-2007, a acceptat propunerea PD-L de a candida la alegerile pentru Parlamentul European, au declarat surse politice.
Presedintele Traian Basescu o sprijina total pe ministrul Justitiei Monica Macovei in actiunea de reformare a Justitiei si a avertizat ieri ca politicul nu va permite o justitie independenta in coruptie si ineficienta. ... El i-a multumit ministrului Justitiei, Monica Macovei, pentru efortul depus la elaborarea celor doua strategii.
Senatorii din Comisiile juridica, pentru drepturile omului si de administratie publica au criticat la unison miercuri seara in prezenta ministrului Justitiei Monica Macovei noile declaratii de avere. Gheorghe Funar a intrebat-o pe Macovei daca ea crede ca demnitarii au probleme la cap.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
In acest context, Monica Macovei a explicat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit Constitutiei, cererea de perchezitie se adreseaza presedintelui Camerei, care, paradoxal de aceasta data, este tocmai persoana fata de care se cere autorizatia de perchezitie.
ministrul delegat pentru relatia cu Parlametul, Bogdan Olteanu, si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Lucrarile nu au mers insa ca pe banda rulanta, ci s-au inregistrat si altercatii fie intre ministrul Justitiei Monica Macovei si deputatii PSD, care au reusit sa promoveze amendamente cu ajutorul PNL si UDMR, fie intre Macovei si democrati, care nu au prea fost pe faza la vot.
google-analytics.com