Cautare

682 de rezultate pentru "macovei" (3.21 secunde)
Deputatii din comisia juridica au respins propunerea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de a se acorda dreptul de a intercepta convorbiri telefonice si Parchetului General.
Ministrul Justitiei Monica Macovei a declarat ca proiectul de lege privind finantarea partidelor ar putea fi adoptat prin asumarea raspunderii Guvernului, in cazul in care acest proiect nu va fi votat de Parlament pana in septembrie.
Si face orice, inclusiv sa dea foc tarii, pentru a-si pastra pozitia dominanta de forta asupra teritoriilor ocupate.Practic prin schimbarea legilor din justitie facute de tandemul Basescu-Macovei, Sistemul isi pierde principala arma cu care a tinut supusa o tara intreaga in ultimii doisprezece ani.
ßi de data acesta, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a venit in fata Legislativului cu critici la adresa activitatii CSM, legate de deficientele de management ale instantelor, raspunderea disciplinara a magistratilor si unificarea practicii judecatoresti.
Pe de alta parte, prezenta presedintelui Basescu in sedinta de Guvern de ieri a fost considerata esentiala de catre ministrul Justitiei, Monica Macovei, mai cu seama pentru deblocarea proiectului de infiintare a Agentiei de Integritate Morala.
Liderul social-democrat l-a acuzat pe Traian Basescu ca isi bate joc de siguranta nationala si pe ministrii Vasile Blaga si Monica Macovei de fuga sirianului. ... Liderul PD a fost mai ingaduitor cand a venit vorba despre solicitarea PSD vizand demisiile ministrilor Macovei, Blaga si Atanasiu:
In cursul zilei de ieri, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a avut o prima intalnire cu comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, impreuna cu presedintele CSM, Iulian Galca, si procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Carmen Galca.
Iliescu arata ca se refera la solicitarile de amanare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal, care au "culminat" cu anuntul Monicai Macovei, potrivit caruia Romania va avea un nou Cod Penal pana in septembrie 2006.
Boc trage semnalul de alarma Preocupat de integrare, dar si pentru a arata ca sprijina proiectele ministrului Justitiei, Monica Macovei, presedintele PD, Emil Boc, le-a solicitat ieri partenerilor de Coalitie retragerea proiectului de lege care vizeaza desemnarea procurorilor, pe motiv ca acesta ar putea constitui un semnal negativ pentru raportul din septembrie.
Numele vehiculate pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei erau pana in prezent Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, nu poate sa retraga proiectul de lege referitor la infiintarea Agentiei Nationale de Integritare atat timp cat acesta se afla in dezbaterea Camerei.
Criticata de ministrul Justitiei, Monica Macovei, varianta Comisiei juridice prevede ca ANI sa controleze doar declaratiile de avere si nu averile.
Prevederile acestei hotarari de guvern au fost invocate si de mi-nistrul Justitiei, Monica Macovei, care a sustinut ca pachetul legilor sigurantei trebuie sa primeasca avizul CSAT inainte sa fie aprobate de Executiv. ... "Doamna Monica Macovei se refera la o hotarare de guvern.
AMP critica si avertismentul de joi al ministrului Justitiei, Monica Macovei, potrivit caruia amendamentele aduse OUG 131 privind DIICOT "sunt menite a decredibiliza procurorii".
O alta idee adusa in discutie de Codrin Stefanescu a facut referire la motiunea impotriva ministrului Justitiei, Monica Macovei. ... daca va fi un vot secret, orice lucru este posibil, si cred ca Macovei va fi demisa.
Motiunea anti-Macovei, initiata de PC-PSD-PRM, a fost adoptata marti cu 81 de voturi pentru si cu 46 de voturi impotriva, in conditiile in care doar 69 de reprezentanti din Senat au apartinut Opozitiei.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca afirmatiile vicepresedintelui Bundestagului Susanne Kastner referitoare la posibilitatea activarii clauzei de salvgardare pe Justitie, daca ministrul Macovei va fi demis, au la baza "o dezinformare".
Biroul Permanent National al PD a adoptat in unanimitate rezolutia de sustinere a ministrului Justitiei, Monica Macovei. Totodata, rezolutia se refera si la constatarea "nulitatii practice" a votului dat de Senat pentru motiunea anti-Macovei.
Ministrul demisionar Mihai Razvan Ungureanu conduce in topul increderii in membrii Cabinetului Tariceanu, urmat de ministrul Justitiei, Monica Macovei, si de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, reiese dintr-un studiu INSOMAR realizat in perioada 15-20 februarie. ... Urmatoarea pozitie a fost ocupata de ministrul justitiei, Monica Macovei (13%).
Blaga si Macovei nu au semnat Ordonanta de Urgenta a premierului A fost nevoie de o Ordonanta de Urgenta semnata de Tariceanu si contrasemnata de Autoritatea Electorala Permanenta, dupa ce ministrul de Interne, democratul Vasile Blaga si ministrul Justitiei, Monica Macovei, au refuzat sa semneze actul impus de premier.
google-analytics.com