Cautare

682 de rezultate pentru "macovei" (2.57 secunde)
Deputatul Partidului Social-Democrat, Victor Ponta, a anuntat ca partidul pe care il reprezinta va incepe saptamana viitoare o serie de demersuri oficiale pentru destituirea ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Drept urmare, liderul grupului senatorial al conservatorilor, Dan Voiculescu, a propus ieri in plen pauza de consultari, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Monica Macovei, prezent la dezbateri.
Prezenta la sedinta comisiei, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a explicat ca trebuie sa existe o raspundere a ministrului Justitiei si a procurorului general, in cazul in care activitatea Parchetului este ineficienta.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, "nu a inteles ca intentiile foarte bune trebuie asociate cu proiecte foarte bune".
"Chiar daca este lansata pe data de 13, cred ca este o campanie care vine in sprijinul societatii romane" a declarat ministrul Anca Boagiu la conferinta la care au participat, printre altii, Monica Macovei, ministrul Justitiei, Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Christian Zeileissen, ambasadorul Austriei.
El a avut intrevederi cu presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Iulian Galca, cu presedin-tele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, cu ministrii de Interne si de Justitie, Vasile Blaga, respectiv Monica Macovei, cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Markó Béla.
PD si-a reafirmat ieri sprijinul pentru ministrul Justitiei, Monica Macovei, si pentru masurile pe care acesta trebuie sa le ia in privinta reducerii duratei proceselor civile si penale si a intaririi responsabilitatii magistratilor in actul de justitie.
Macovei a refuzat sa se pronunte daca un magistrat sau altul este vinovat pentru fuga sirianului, deoarece acestia sunt independenti in exercitarea functiei, iar Ministerul de Justitie nu poate superviza deciziile lor.Un raspuns similar a dat si Ilie Botos.
Eugen Nicolaescu a anuntat ca doreste sa protesteze oficial in fata membrilor Cabinetului fata de declaratiile ministrului Monica Macovei de la inceputul saptamanii, privind semnalarea de catre UE a unor probleme in combaterea coruptiei din sanatate, aratand ca, in realitate, oficialii europeni nu au lansat un astfel de avertisment.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a intervenit in sedinta de Guvern si a anuntat ca doreste sa protesteze oficial in fata membrilor Cabinetului fata de declaratiile ministrului Justitiei, Monica Macovei, de la inceputul saptamanii privind semnalarea de catre UE a unor probleme in combaterea coruptiei din sanatate, aratand ca, in realitate, oficialii europeni nu au lansat un astfel de avertisment, au declarat surse participante la sedinta.
Macovei s-a ciondanit cu Blaga Pe de alta parte, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a spus ca, desi in sedintele de guvern s-a "ciondanit" cu ministrul Admi­nistratiei si Inter­nelor, Vasile Blaga, care "bate cu pumnul in masa", iar ea "tipa", PD a sustinut-o fara ex­ceptie in realizarea reformei justitiei.
"Monica Macovei se refera la o hotarare de guvern", a explicat Tariceanu, exprimandu-si credinta ca ministrul Justitiei nu a stiut acest lucru atunci cand a recomandat ca legile sa fie avizate inainte de CSAT.
Sa fie Monica Macovei surpriza?
Aviz negativ de la Macovei Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, a anuntat ca ministrul Monica Macovei are obligatia sa avizeze acest act normativ.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea sedinta de Guvern o lista a masurilor referitoare la problemele solicitate de Senat. ... Motiunea simpla anti-Macovei a fost adoptata, marti, in plenul Senatului, cu 81 de voturi "pentru".
din Senat, Nicolae Iotcu (PD), a adresat ieri o cerere Biroului Permanent al Senatului prin care solicita sa se declare nulitatea votului din 13 februarie prin care a fost adoptata motiunea simpla "Minciuna - Adevarul Justitiei Macovei".
"Sa vedem ce au de gand sa faca si apoi vom comenta daca fac bine sau rau", a declarat Gelil Eserghep, cu precizarea ca nu este de acord cu cele relatate de data recenta de presa germana, care a facut lobby pentru fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei.
Deputatul PRM, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri ca mai multi senatori si deputati ai partidului sau ii vor da in judecata pe presedintele Traian Basescu si pe fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, pentru acuzele facute impotriva parlamentarilor atunci cand s-a discutat proiectul de lege referitor la sprijinirea producatorilor autohtoni de bere.
Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, candidat PD-L pentru un mandat de europarlamentar, a declarat ca a votat "pentru a aduce in Romania bunastare si lege". Macovei si-a exprimat votul la Scoala Generala nr.
Mihai Tanasescu, Monica Macovei, Adrian Severin, Dacian Ciolos, Daniel Daianu, Lazar Comanescu, Leonard Orban, Vasile Puscas si Theodor Stolojan. ... Primii clasati sunt Dacian Ciolos (4,08), Vasile Puscas (4,06) si Monica Macovei (3,88).
google-analytics.com