Cautare

682 de rezultate pentru "macovei" (7.02 secunde)
"Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Ana are mere, Macovei are criterii Pana sa fie canonizata de catre papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica in productie, prestand minuni, reforma si moralitate in atelierul partidului prezidential. ... Monica Macovei are, totusi, pretentia ca poate.
Becali, despre Monica Macovei: O baba cocosata Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "baba cocosata" cu "multe radacini in justitia romaneasca." Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat sa faca scurte descrieri unor oameni politici din Romania.
"Ultimele declaratii ale Monicai Macovei, prin care domnia sa stabileste ce e constitutional si ce nu, reprezinta o sfidare la adresa statului de drept si o noua presiune exercitata de catre europarlamentara PDL la adresa Curtii Constitutionale.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, nu vrea sa semneze hotararea de Guvern referitoare la transferul pachetului de 8% din actiunile Petrom catre salariati.
In consecinta, prejudiciul total de 508.713 lei trebuie imputat presedintelui Catalin Macovei si secretarului general Horia Georgescu, in calitate de ordonatori principali de credite ai Agentiei Nationale de Integritate.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Referendumul pentru suspendarea lui Basescu atinge un nou varf al represiunii pe care institutiile "cu nasu’ in suflet" au declansat-o impotriva adversarilor politici.
Noua echipa numita de Basescu sa faca Justitia "Ţepelor" ¬ Monica Macovei, Daniel Morar, Lucian Papici - se pune pe treaba si reia cu mult zel "Zambaccian".
Monica Macovei a devenit inamicul public nr. ... Asta pentru ca proiectul legii anticoruptie, propus de ea, are efectul unei oglinzi ce ar da in vileag toate afacerile murdare a mafiei inflitrata in politica, Macovei este vazuta de senatori drept \"persona nograta\".
Lipsa de cvorum a facut ca modificarea competentelor Parchetului National Anticoruptie sa lesine fara gratie, iar pe ministreasa Monica Macovei sa faca urat in fata camerelor de luat vederi. ... Plansa toata de suparare, Macovei vorbeste despre un dezastru, un atac la adresa luptei anticoruptie, o catastrofa.
Motiunea simpla impotriva Monicai Macovei a primit 81 de voturi. ... Pentru ca in cazul motiunii anti-Macovei, senatorii au hotarat sa voteze secret. ... Macovei a fost puternic sustinuta atat de seful Comisiei, cat si de comisarii pentru justitie si extindere.
Gestionarea resurselor umane, dar si relatia cu justitia resprezinta o problema, asa ca se impune o restructurare la nivelul Parchetului, sustine Monica Macovei. ... Raportul a fost deja transmis Parlamentului, acolo unde Macovei va trebui sa prezinte bilantul anual al Parchetului General si pe cel al Directiei Nationale Anticoruptie.
Monica Macovei, ministrul Justitiei, a refuzat sa-si trimita CV-ul pentru candidatura la functia de comisar european.
Wilfried Martens, presedintele PPE, i-a laudat luni pe fostii ministri Vasile Blaga si Monica Macovei, care ar fi dus greul reformelor in Justitie si Administratie Publica si care ar fi schimbat perceptia oficialilor europeni asupra Romaniei, "intr-un moment in care nimeni nu credea ca mai este posibil".
In aceeasi zi de vineri, 26 martie, si cu exact acelasi numar de inregistrare, Dragan-Dan Angelica primea drept raspuns o nota de constatare, redactata de comisia formata din colegele ei de birou, Macovei Dorina si Ciobanel Stefania, numite de colegul cel mare, primarul Iustin Urdea (foto) (etimologic, Iustin inseamna "cel drept" n.
Monica Macovei, care a fost procuror, ar vrea ca procurorii sa aiba dreptate si gata. ... Ati cam maturat cu Monica Macovei si Cristian Preda la ultima intalnire a greilor PDL...
Monica Macovei ( care nu a exclus o astfel de posibilitate), Toader Paleologu sau Emil Boc. ... Monica Macovei nu si-a anuntat candidatura, dar nu a exclus-o.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Mircea Geoana prevede ruperea Aliantei, iar Adrian Severin considera prestatia Monicai Macovei la Parlamentul European drept „neconvingatoare si de natura sa creeze noi suspiciuni“ Deputatul Adrian Severin, seful delegatiei de euroobservatori ai PSD, a criticat ieri modul in care a fost gandita componenta delegatiei romane care a participat la sedinta de prezentare a proiectelor de rapoarte pentru Romania si Bulgaria ale raportorilor Parlamentului European.
Solicitarea a fost insa trimisa la Camera Deputatilor de Monica Macovei la cererea lui Daniel Morar, procuror sef al DNA, departament aflat in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
google-analytics.com