Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (2.54 secunde)
Scaderea cursului valutar afecteaza grav activitatea societatilor economice, este de parere Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget - Finante din Senat, citat de Rompres.
Allianz-¥iriac Asigurari a castigat licitatia pentru asigurarea flotei de aeronave a companie Tarom, potrivit unui comunicat al operatorului aerian.
Dupa trecerea Romaniei la economia de piata s-a dezvoltat in randul anumitor oameni de afaceri autohtoni tendinta de a ataca segmentul de off-shore.
Compania Tarom isi va orienta activitatea in urmatorii doi ani catre destinatii externe de nisa, unde sunt prezente comunitati mari de romani si nu exista concurenta puternica din partea marilor companii aeriene, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Campingurile, structuri de primire turistice destinate sa asigure cazarea turistilor in corturi sau rulote, vor fi in permanenta pazite, potrivit unui proiect de act normativ al ANT.
Expectativa condamnabila in care s-au plasat de mai bine de 15 ani autoritatile statului roman in raport cu actiunile Ucrainei in platoul continental al Marii Negre si la gurile Dunarii sunt pe cale sa aduca prejudicii economice enorme tarii noastre.
Istoria glorioasa a Petromar nu se putea sfarsi, intr-o economie de piata controlata de rechini, decat lamentabil. Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
Potrivit legislatiei actuale, firmele care introduc ambalaje pe piata trebuie sa se implice si in recuperarea lor. Asta inseamna ca fiecare astfel de firma are incheiate contracte cu firmele de colectare a deseurilor, care la randul lor incheie intelegeri cu societatile care se ocupa de valorificarea acestora.
"Batranul" Corvette merge la scaldat. Mai exact, motorul clasicei masini sport. Producatorul american Cool Amphibious Manufacturers International LLC si-a prezentat recent ultimul proiect - Hydra Spyder.
O noua politica maritima este in curs de definire in Uniunea Europeana, care intentioneaza sa intareasca guvernarea globala a oceanelor si marilor prin noi instrumente legislative.
Tendinta de extindere a bancilor in teritoriu este evidenta. De la un an la altul, in Dolj apar o serie de noi agentii.
Tarom va reinfiinta cursele aeriene pe relatia New York, Beijing sau Bangkok, a anuntat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, cu ocazia achizitionarii primului avion Airbus A 318-111, care a aterizat miercuri seara pe Aeroportul "Henry Coanda".
Anul acesta, in perioada sarbatorilor de iarna, Romsilva va vinde peste 130.000 de brazi si molizi. Potrivit declaratiilor date presei centrale de directorul institutiei, costul acestora va fi cuprins intre noua si 25 de lei.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a facut publica la inceputul lunii octombrie lista debitorilor preluati de la fosta Banca de Comert Exterior Bancorex SA si de la care are de recuperat aproape 1,2 miliarde dolari.
In Uniunea Europeana exista la ora actuala 110 tipuri diferite de permise de conducere. Ele vor fi inlocuite cu un singur permis de conducere in UE cel tirziu in 2012, acesta urmind sa aiba dimensiunile unui card bancar.
Reprezentantii ONG-urilor pe probleme de romi din Oltenia au la dispozitie o luna pentru a depune proiecte ce vor fi finantate de Ministerul Afacerilor Externe francez.
Compania aeriana finlandeza Finnair va lansa, incepand cu data de 10 aprilie 2007, patru curse saptamanale pe ruta Helsinki - Bucuresti.
Operatorul low-cost Germanwings, parte a companiei Eurowings, care este afiliata la Lufthansa, isi lanseaza operatiunile in Romania incepand cu aceasta luna.
Miercuri a fost lansat in Romania noul Iveco Stralis AS, evenimentul fiind marcat prin trei manifestari de mare amploare care au avut loc la sediul Cefin Romania, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
google-analytics.com